Jump to content

montare motor golf4 pe golf3

mac23
 Share

Postare recomandată

Deschid topicul pentru un coleg forumist care vrea sa-si monteze un motor de golf4 pe golful 3 al sau deoarece motorul original (abu) a cedat .Citez indicatiile primite de la mecanic:

"Mecanicu imi spunea ca o sa punem numa blocu motor de la golf 4 sa luam evacuarea de la al meu si admisia monopunct tot de la al meu. Si cu omologarea nu zicea nimic.

Ar fi frumos un topic sa vedem parerile lu toti.

Motoru de golf 4 ii din 2000 si are prinderile la fel ca al meu modificarile sunt numa la admisie dupa cite am vazut io si ma costa 400 euro. are 100.000km."

Ce ziceti e posibil?

Ma scuzati, dar abia dupa postare am vazut titlul (ERA VORBA DE MONTARE MOTOR) Done

Modificat de taz21
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cateve remarci:

1. Iei blocul cu pistoanele de la golf 4 si chiulasa+evacuarea+ galeria de admisie+injectia mono-motronic de la golf 3,nu?

2. La mono-motronic ai raport mic de compresie si nici senzor de detonatie pe blocul motor, ma refer aici la motorul ABU de 1.6. La motorul ala de golf 4 ai o injectie multi-punct cu un raport mai mare de compresie, posibil si cu senzor de detonatie pe bloc.

3. Ai avantajul ca aprinderea si senzorul de turatie e la motorul ABU 1.6 pe laterala chiulasei, la axul cu came. Senzorul HAL e chiar in delcou. E un mare avantaj aici ca poti pastra partea de aprindere.

Per ansamblu eu zic ca e realizabil.

Link către comentariu

motor de golf 4, 1.6 sau 1.4?

motoru de golf 4 este de 1.6

ce nu stiu iara ii daca pot pune admisia mea monomotrica cu galeria mea de admisie. nu stiu daca se potriveste prinderea. ca la evacuare m-am uitat si este la fel.

motoru de golf 4 este de 1.6

ce nu stiu iara ii daca pot pune admisia mea monomotrica cu galeria mea de admisie. nu stiu daca se potriveste prinderea. ca la evacuare m-am uitat si este la fel.

Are cineva relatii la rar, sau sa mai fi facut asa ceva. Imi spunea cineva ca este complicat la omologare. Nici nu stiu cum se procedeaza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!