Jump to content

Piese revizie cordoba

i93mid
 Share

Postare recomandată

Salut

Imi poate spune cineva codurile de piese(filtre,etc) pt revizia de 30000 km la cordoba 1.4 benzina ,2006?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

am si eu o dilema cu filtrul de benzina,am vazut ca exista cu regulator de presiune pt masinile fabricate dupa 10.2005 si fara regulator pt cele fabricate inainte de aceasta data.se poate pune cu regulator de presiune inclus indiferent de data la care e fabricata masina,sunt avantaje?

si cum aflu cand a fost fabricata masina mea daca eu am cumparat-o in noimebrie 2005,sa stiu carui model apartine,unde ma uit?

Modificat de jag
Link către comentariu

Masinile dotate cu filtru de combustibil fara regulator de presiune integrat au regulator de presiune separat, la modelele mai noi acesta a fost integrat in filtrul de combustibil.

Singura solutie ca sa afli cand a fost produsa masina ta e sa postezi un VIN, colegii cu ETKA iti pot spune in ce luna si ce an a fost produsa.

Link către comentariu

postez Numarul de Identificare din certificat: VSSZZZ6LZ6R069003 .e bun,imi poate spune cineva cand a fost fabricata,inainte sau dupa 9-2005?

e trecut ca e inmatriculata in decembrie 2005, iar anul fabricatiei 2006 :|

Modificat de jag
Link către comentariu

Etka ar trebui sa foloseasca si ei. Mai exista SOTE, probabil ca mai sunt si altele. Eu cu codurile luate din Etka n-am avut probleme, e drept, am fost doar la dealeri sa comand piese.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!