Jump to content

new thing in the family

protos

Postare recomandată

Foarte frumos modelul, dar cele cu volanul pe dreapta arata putin ciudat :Driver:.

Sa-l conduci cu placere, mai ales ca ai si drumuri bune!

Link către comentariu

Bun venit pe forum! :icon_thumright: Masina e de vis (a avut si tata una din 2004 din prima serie), sa o stapanesti sanatos cat mai multi km, fara incidente! O intrebare am la tine, si anume: Cum se comporta motorul aste de 2,0 pe A6? Ca mie sincer mi se pare cam micut pentru masina asta, dar nu ma pronunt ca n-am mers niciodata cu unul cu motorizarea asta! :lol:

Modificat de micnea
Link către comentariu
Bun venit pe forum! ;) Masina e de vis (a avut si tata una din 2004 din prima serie), sa o stapanesti sanatos cat mai multi km, fara incidente! O intrebare am la tine, si anume: Cum se comporta motorul aste de 2,0 pe A6? Ca mie sincer mi se pare cam micut pentru masina asta, dar nu ma pronunt ca n-am mers niciodata cu unul cu motorizarea asta! :P

chiar se comporta ok.....cutia multitronic cu 7 presetari e un vis...iar consumul...ce sa mai zic 35miles/gallon asta c-am vreo 8 la% si nu merg batraneste

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!