Jump to content

Un copil obraznic :D

K.I.D.U.

Postare recomandată

O am din August, si se numeste Biju, si are in dotare un motor de 1.9 TDI,150 ponei, suspensie technix reglabila, jante Brock 17", 9j fata-10jspate, trapa, plafoniera W8, cateva insertii de R32 inauntru :blah: plus un volan la fel, de fapt mai multe ati vazut despre ea si la Bamse si Teka, acush e la mine, si merge bine, ce o sa ii mai fac !? o sa ii mai pun o folie caci ma omoara vara de la caldura, o sa ii mai fac un badboy, si un kit exterior.Dar totul pe rand la fel cum am facut-o pana acum. O sa completez mai jos cu mai multe poze, nu ma prea descurc cu acest forum momentan, dar o sa invat pana la urma.

post-52177-1257794130_thumb.jpg

post-52177-1257794193_thumb.jpg

Modificat de K.I.D.U.
Link către comentariu

Si dupa cumam zis, alte doua poze, si specificatii, faruri FK, bixenon, pleoape... O sa mai vina alte poze..., caci nu vad spatiu decat 550k

Avem ci ceva ponei in plus fata de fabrica,suspensia si ce o mai veni :blah: deci avem si asa ceva :D

post-52177-1257794459_thumb.jpg

post-52177-1257794488_thumb.jpg

post-52177-1257794619_thumb.jpg

post-52177-1257794704_thumb.jpg

post-52177-1257794901_thumb.jpg

post-52177-1257794941_thumb.jpg

post-52177-1257795101_thumb.jpg

post-52177-1257795205_thumb.jpg

post-52177-1257795248_thumb.jpg

Modificat de K.I.D.U.
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Imi plac modificarile si masina in general cu exceptia pleoapelor. Bafta multa in continuare si sa iti duci visul pana devine realitate :blah:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cand am fost la RAR sa ii fac autetinficarea m-au pus aia sa ii dau pleoapele jos, cik nu sunt omologate, si nu imi placea cum vine fara, asa ca pana ajung sa imi fac badboy-ul o las asa. Multumesc oricum!

Link către comentariu

salut! mi-am luat recent o bora si as vrea sa ii pun pleoape si eleron, dar nu stiu unde gasesc. ma poti ajuta cu ceva idei, sfaturi? mersi.

Link către comentariu

frumoasa, eleronul parca nu se potriveste, in rest e frumoasa si exterior si interior, imi plac pleoapele

Link către comentariu

Salutare,

Enorma masina ti-ai luat, ii foarte frumoasa ce sa mai zic de acele jante, chiar, ai facut ceva modificari sau doar leai montat pur si simplu? De acel volan R in piele, pff cum ziceam enorma masina. Poate ar lipsi o evacuare sport sa poata sa urle cei 150+ poney cum zici tu.

have a good time

Modificat de ninu
Link către comentariu

De faruri nu s-au legat tinand cont ca sunt aftermarket si functioneaza si cu xenon, tot aftermarket? Eu in decembrie trebuie sa merg la ITP si sunt curios daca se leaga si de lupele mele. :blah:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Chiar ma intrebam unde a ajuns masina asta, am avut ocazia sa o vad si in realitate, pot sa spun ca te invidiez :Driver: , felicitari ai facut o alegere buna!

ps. daca dai jos eleronul sa ma anunti.

Modificat de Kicker
Link către comentariu

@Circoloco-de faruri nu au zis nimic cand am fost la RAR,

@G.o.p.o. - daca gasesc prin telefon o sa pun, dar nush daca am, o sa vad.

Pentru cei ce nu le plac eleronul, multumesc pentru sfat, dar este ceva temporar, in curand va fi ceva deosebit in spate, si nu va mai fi acel eleron.

Multumesc oricum la toata lumea!

Link către comentariu

manerul de aluminiu si rama de la climatronic, cd etc. le-ai avut sau le-ai luat ulterior ?

Link către comentariu

exact modelul ala de navigatie tin neaparat sa-mi cumpar si eu, imi place la nebunie.

o aveai de cand ti-ai cumparat bora, sau ai achizitionat ulterior?

in alta ordine de idei, frumoasa masina per total, de la motor la interior.

multa bafta :)

Link către comentariu
De faruri nu s-au legat tinand cont ca sunt aftermarket si functioneaza si cu xenon, tot aftermarket? Eu in decembrie trebuie sa merg la ITP si sunt curios daca se leaga si de lupele mele. :))

:lol:

la mine s-au legat de faruri si de stopuri...culmea ca un mos comunist mi-a zis ca sunt chinezarii...i-am aratat pe produsele in cauza firmele producatoare(ca doar nu le-am facut eu ) si l-am trimis la plimbare

din ce stiu eu,sunt certificate aceste accesorii,dar cum noi romanii suntem mai cu ''motz'' ,nu m-ar mira sa se lege si de tine

revenind la discutie ,sunt curios cum trage un ARL

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Salutare si felicitari pentru masina :D

Daca nu ma insel aceasta masina are si 4 motion !!??

Da-ne mai multe detalii despre motor, sau vrei sa ne tii in suspans :rolleyes:

Spor la modificari :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!