Jump to content

Vw Golf 4 tdi AXR 2003 Pacific

Auras

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

20

• TIBI_84

7

• Circoloco

6

• gbrgeorge

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am mai scris de multa vreme nimic despre negresa mea.

@razvyrullz-fusta fata da e cam rara pe la noi si cica in state e mai cautata ca ozn-urile, e echiparea Sport valance ptr. Europa sau ceva de genul, cel putin asa zicea Pak-ul si tind sa cred ca el stie ce zice.

Masina nu a ajuns inca la doctor la tinichigiu sa ii mai aranjeze un pic botul, intre timp am montat leduri rosii in interiorul manerelor de deschidere a usilor ca la Audi ca tot se poarta modificarea asta. Momentan doar la usile din fata, dar cum prind un pic de timp dupa Paste o sa le montez si la usile din spate ca acum ma descurc si singur si mi se pare floare la ureche.

Am montat vechile leduri de pozitie cu 1 led si asa mai slabute ca intenistate in ochiul de pisica de pe usa, nu fac foarte multa lumina dar macar fac lumina alba.

Am dat car-kitul jos si boxa aceea care era la picioare la pasager si le-am tras firele in torpedou ca sa nu le tai, am mai omorat cativa greieri(cu burete bagat fortat cu surubelnita) din zona cd player-ului si l-am fixat la nivel cu bordul ca era un pic cam in afara si ma deranja cand ma uitam la el, inca mai sunt destui greieri prin masina dar de la drumurile noastre si de la basul din portbagaj nu prea am ce sa fac.

Se apropie revizia ca am vreo 8 mii km in aproape 5 luni de cand am masina asta si la recomandarea mecanicului am cumparat si bucsele de la bara stabilizatoare si bucsele metalice mari, destul de ieftine mi s-au parut.

Vreau sa fac rost de o prelungire Bad Boy din aceea in genul pleoapelor care se lipeste si sper sa reusesc sa montez pana la urma si grila fara emblema care zace de vreo 2 luni pe sifonier.

Urmeaza sa fac rost de o plafoniera care sa aiba si lumini de citit si pe care sa o fac custom cu 2 leduri in genul celei W8.

In rest masina merge fara probleme de natura mecanica si sper ca asa sa o tina in continuare.

Am bagat si jantele oem de pe masina pe 16 la vanzare si ma tenteaza sa trec la ceva pe 17oem sau Aftermarket sau tot pe 16 Af, sau pe 16 oem Bbs Montreal 2 sau modelul ala bbs cu buza pe 16 din fabrica(nust exact cum se cheama)

post-11369-1270062116_thumb.jpg

post-11369-1270062126_thumb.jpg

post-11369-1270062157_thumb.jpg

post-11369-1270062339_thumb.jpg

post-11369-1270062352_thumb.jpg

post-11369-1270062365_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Frumoasa masina.

Sa o folosesti cu placere!

Daca vrei, iti dau eu o plafoniera cu trei butoane, dar suntem cam departe si trebuie sa iti platesti tu curierul.

Link către comentariu
octavia 4ever

Salutare , subwooferul tau e blaupunkt gt 1200 ? Esti multumit de el ? as vrea sa imi cumpar ca e la oferta pe un site si sa mi-l pun in matiz :offtopic:.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Octavia 4ever- subwooferul suna bine pentru pretul pe care il are si sa nu mai zic ca eu le-am luat cam la jumatate de pret din cat costa noi, este perfect pentru o masina mica si cu haion.

Ma tenteaza sa schimb jantele actuale ca nu prea ma impac cu aspectul jantelor originale si datorita faptului ca nu prea sunt bani am gasit ceva jante marca Ronal pe 17 cu anvelope Goodride 225/45/17, jantele cred ca sunt 8j latime si dau senzatia ca sunt mari, anvelopele din poza pe care o am cu profilul anvelopelor cred ca fac vara asta cu ele. Pretul pentru jantele astea este destul de mic, zice omul ca nu sunt rulate la noi, ca le-a adus din De si sunt mari pentru Mk4-ul lui.

Ce parere aveti de modelul asta de jante si in special de firma Ronal ca din cate stiu face jante si pentru echiparile Oem, ca si greutate am gasit pe site la Ronal ca au undeva in jur de 10-11kg maxim fara anv. M-ar tenta sa le iau si sa le vopsesc interiorul spitelor negru si buza rosie, sau spitele negre si buza sa o las in starea ei originala.

Multumita unui foarte bun coleg forumist Steffan(bora rosie variant) acum am pe masina plafoniera Oem care are si lampile de citit si in care am montat si leduri albe.

V-as ruga totodata daca are cineva poze cu modelul asta de jante prin calculator si pe un MK4 sa le puna pe topicul asta, sau daca sunt priceputi cu photoshop sa modifice o poza de-a mea dar sa le faca sa arate ca de 17, nu mai mari.

post-11369-1271232900_thumb.jpg

post-11369-1271232971_thumb.jpg

post-11369-1271233016_thumb.jpg

Link către comentariu

:) Vad ca nimeni nu a comentat nimic referitor la jantele din pozele de mai sus Ronal si nici nimic referitor la masina.

Azi am vandut jantele de aliaj de pe masina Route 66 pe 16 si acum am niste table pe 15 cu anvelope cam uzate dar pana imi gasesc ceva care sa imi placa cu adevarat sau ceva foarte convenabil ca si pret o sa ma folosesc de tablele astea.

Am dat comanda si de un set de pleoape care urmeaza sa ajunga pana la sfarsitul saptamanii.

post-11369-1271846828_thumb.jpg

Link către comentariu

pune domle si mai spala masina ca pe vremea asta e pacat sa nu o ai curata.

la jante cred ca ar merge ceva asemenator cu ce ai avut pe 5..ce zici?

Link către comentariu

Ce ai pus in pozele de mai sus mi se par 90% la fel cu ce ai avut :icon_thumright:. De ce nu cauti Santa Monica, n-o sa gresesti cu ele :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Santa Monica sunt cam foarte scumpe si in masina asta nu o sa mai bag bani ca in vechiul Mk5 dupa care si acum regret ca l-am dat. Am buget alocat ptr jante maxim 350E si am deja luate 2 anvelope.

La ronal-urile de mai sus m-ar tenta sa le iau si sa le fac spitele negre, sau sa le fac spitele negre si buza rosie, dupa o sa montez zilele astea si grila fara emblema si pleoapele ptr faruri si la grila am vazut o chestie care mi-a placut la unii cu o dunga rosie la mijlocul grilei(momentan decat planuri)- ce parere aveti?

Link către comentariu

As mai strange 100E si as lua Santa Monica. Si 100E nu e un capat de tara, sunt convins ca vei baga mai mult de 100E in masina in urmatoarele luni asa ca ... fa o treaba ca lumea. Si eu zic, nu fac asta ca nu mai bag bani dar ... te poti abtine?!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Tinand cont ca BBS-urile le iei probabil cu 150 de euro mai ieftin decat Santa Monica eu zic ca merita, arata chiar f bine. Felicitari pt modificari, foarte discrete, de bun simt, dar de efect. O sa te copii cat de curand :P Spor in continuare !

Link către comentariu

Frumoase Bbs-urile modulare dar ma depasesc ca si costuri.

Intre timp am pus si pleoapele(colantate cu negru lucios) la faruri, dar trebuie neaparat sa fac ceva cu botul masinii ca ma dispera cat de rau pica toate pe acolo-capota, grila, faruri, etc si m-am saturat sa imi zica lumea ca am capota deschisa, oricum sunt multumit de cum dau pleoapele.

Am nevoie de niste pareri, nu am stiut sa fac un Poll referitor la jante ca am gasit cateva oferte cum ar fi:

1.Jante oem Montreal 2 pe 16 le-am gasit la un pret bunicel, dar nu sunt prea ingrijite si au mici urme de uzura, dar nimic grav.

2.Jante Mak invidia Ice black pe 7x17 cu anv bune 215/45/17 pret bun, aspect foarte bun dau masinii, jantele la fel ca si celelalte au urme mici de pietre si uzura, nu sunt zgariate de la borduri, si pe alocuri au punctulete sarite la vopseaua aia neagra mat pe interior.

3.Jante atura wheels pe 17 cu anv f bune 225/45/17, jantele sunt impecabile si anvelopele la fel(ca si pret cred ca sunt cam cu 50E mai scumpe ca si mak-urile), vanzatorul spune ca nu le-a rulat deloc la noi de cand le-a adus si cam asa arata si in poze.

4.jantele din pozele de mai sus Ronal pe 17 cu anv care merg vara asta sigur (ca pret intre Montreal 2 si mak-uri).

Uitati si poze cu fiecare din modelele de jante, iar dupa mine pana acum ca si uz, confort si pret mai mic as alege Bbs montreal 2 ca sunt pe 16 si rezistenta Oem, iar dintre toate ca si impact vizual as lua Mak-urile pe 17 ca sunt cu fata polishata si interiorul pe negru, dar ca si jante cele mai ingrijite as alege Atura Wheels(sincer nu am auzit de firma asta pana acum dar cica is nemtesti)

Astept sfaturi :icon_thumright:

post-11369-1272129271_thumb.jpg

post-11369-1272129505_thumb.jpg

post-11369-1272129538_thumb.jpg

post-11369-1272129555_thumb.jpg

post-11369-1272129639_thumb.jpg

post-11369-1272129650_thumb.jpg

post-11369-1272129697_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa cum ti`am mai zis mie imi plac si as alege Montreal 2, cu toate ca nu sunt in cea mai buna stare dar sunt un model foarte frumos.

Link către comentariu

Poate daca iti face cineva o modificare in photoshop sa vezi cam cum dau pe masina iti poti face o parere, eu de exemplu nu as putea sa aleg toate mi se par la fel de potrivite.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Din pacate pentru masinuta sau din fericire de azi are alt proprietar pe care sper sa il satisfaca cel putin cat a facut-o si la mine si nu m-a suparat pe partea de mecanica-tehnica(doar estetic)-masina s-a vandut astazi.

Am dat-o din cauza ca vreau ceva mai mare cu portbagaj un A6, A4, Superb, bmw 320d sau 520D si ce o mai fi, oricum nu ne grabim si cu cash e mult mai simplu pe praful si pe criza asta sa cumperi o masina la pret foarte bun, acum suntem in cautare.

Rog un moderator sa inchida topicul asta, multumesc.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Bagi bani si cand ti-e mai mare dragul scapi de ele :cool:. Succes cu viitoarea

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Intradevar banii investiti intr-o masina nu ii mai vezi . Dar este altceva cand bagi banii intr-un lucru de-al tau fara sa te mai gandesti ca mai tarziu o vei da mai departe... Oricum frumoasa masina ... chiar m-ai facut curios la un moment dat si vroiam sa vad pana unde ajungi cu modificarile... si intradevar... la estetica nu sunt chiar asa bune.. ma gandesc sa ii dau o culoare cat mai repede si am si gasit una care mi-a ajuns la inima :))... Succes in continuare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
perianutudor

SALUT BAIETI, SUNT NOUL PROPRIETAR AL MASINII LUI AURAS.DEOCAMDATA SUNT MULTUMIT DE EA CU TOATE CA CEI DE LA RAR M-AU PUS SA DAU JOS UNELE CHESTII DE PE EA. VA ASIGUR CA AM GRIJA DE MASINA SI DEJA AM INCEUPT SA INVESTESC CATE CEVA IN EA.AM INSCRIS-O PE GALATI SI I-AM SCHIMBAT TOT CE TREBUIE LA O REVIZIE DE 10000 KM + CAUCIUCURI.

Link către comentariu

@auras sper sa-ti gasesti ce cauti

@noului proprietar ii urez bun venit pe forum(printre pasionati) si la multi km fara incidente

Link către comentariu
perianutudor
@auras sper sa-ti gasesti ce cauti

@noului proprietar ii urez bun venit pe forum(printre pasionati) si la multi km fara incidente

multumesc Tibi azi i-am facut si prezentarea pe forum :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!