Jump to content

Vw Golf 4 tdi AXR 2003 Pacific

Auras

Postare recomandată

prelungirea fata de pe GTi Golf 4, editia aniversara, costa 1670 Ron pe comanda la dealer VW;

eleronul de pe hayon, tot de pe editia aniversara GTi Golf 4 este 776 Ron.....si tot asa; jantele spre exemplu, BBS-urile pe 18 ajung undeva la 2750 Euro setul.

it's original, it's expensive but it stands out from the crowd. VW pretuned by german engineers.

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

20

• TIBI_84

7

• Circoloco

6

• gbrgeorge

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

auraj decat OZuri,mai bine un set santa monica sau jantele de pe leon 1m FR...sunt modele deosebite care se ''pupa'' extrem de bine pe golf4.

vezi aici cam cum arata un golf cu jante FR

Link către comentariu

Cu prelungirea am vrut sa zic si eu, dar am zis ca poate gresesc :P...Pe jante as da vreo 400 E daca cauciucurile sunt cat de cat si ce dimensiune au cauciucurile de pe jante? Dar pentru Golf 17" eu zic ca ajung, Santa Monica vin perfect :D.

Felicitari pentru masina si mai ales pentru interior, este foarte ingrijit si frumos

Link către comentariu

@DeathRider-Prelungirile de Gti aniversar spate si praguri si eleronul le-am gasit la cineva(replici, dar f calitative) in jur de 100E fiecare componenta, dar tot nu ma indur sa arunc atatia bani pentru asa ceva, iar cand citesc preturile postate de tine ma gandesc ca daca mai pun banii aia pe langa Mk4 schimb masina cu alta clasa si putere :icon_thumright: , dar clar ca momentan nici una din variante nu ma intereseaza, de asta am si numit proiectul Low cost tuning.

@Tibi&HolyBoy-Jantele Santa Monica sunt de vis si cred ca sunt printre putinele jante Oem care imi plac ca si aspect, in rest la jante originale nu vad decat rezistenta, dar Santa Monica sunt foarte scumpe si cum am zis mai sus o sa incerc pe cat posibil sa investesc cat mai putin in masina asta. Jantele de Fr sunt foarte frumoase de asemenea, dar cam rar modelul(cel putin pana acum in afara de Mk4-ul asta nu prea le-am vazut nici pe forum si nici prin trafic, de asemenea cred ca sunt si scumpe.

La Oz-urile de mai sus ma tenteaza sa le iau asa la un pret derizoriu si eventual sa le fac spitele negre, dar faza e ca proprietarul lor nu vrea sa lase deloc la bani, iar cat i-as oferi eu mai mult ca sigur ca nu se indura sa le vanda, totodata asteptam sa vina frigul si cu ocazia asta am achizitionat 2 anvelope de iarna 205/55/16 Wanliwinter challenge foarte putin rulate si foarte cramponate si la un pret foarte bun, mai cautam inca 2 sa le montam pe rotile din spate.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

buza fata nu este de 25 anniversary :D

este OEM Votex front lip (Sport Valance) - difera putin de cea de aniversar

in SUA e mai cautata decat OZNurile

PS. tare poza de la avatar :P

bafta

Modificat de PAK
Link către comentariu

New update la masinuta:

-Kit xenon H7 de 35w si 6000k pe faza scurta, vreau sa spun ca sunt foarte multumit de investitie si acum vad si eu pe unde merg, vechile halogene erau ca niste lumanari si in plus si farurile sunt cam matuite dar sper ca zilele urmatoare sa le dau un polish. Ca si prima impresie dupa primul drum facut noaptea sunt foarte multumit de vizibilitate, sincer sa fiu ma asteptam sa primesc flash-uri de la ceilalti participanti la trafic la greu pana sa le montez, dar dupa montaj am reglat farurile sa bata destul de jos si nu deranjeaza chiar deloc.

Am facut si niste pleoape foarte finute din autocolant negru lucios, arata foarte bine si nu iti dai seama daca sunt din plastic sau din colant, dar greaseala mea a fost ca nu le-am facut un pic mai coborate peste faruri si cred ca zilele astea o sa le schimb cu unele mai late, dar tot din colant.

Zilele urmatoare sper sa fac rost de leduri albe ptr nr de inmatriculare.

In rest masina merge foarte bine fara probleme pe partea tehnica.

:) Da foarte tare poza de la avatar si sper ca nu deranjeaza ca daca da o schimb imediat.

post-11369-1259348269_thumb.jpg

post-11369-1259348277_thumb.jpg

post-11369-1259348394_thumb.jpg

post-11369-1259348401_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Lasa pleoapele asa... e mai finut sa continue linia capotei, in fapt, asta si este ideea pleoapelor sa umple scobitura din zona farurilor. :blah_:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu ma deranjaza deloc poza , mai ales ca masina mea nu mai arata asa demult :o

e o idee foarte proasta sa faci pleoape din colant. te sfatuiesc sa renunti pana nu o dai in avioane ;)

PS. daca dai prelungirea de bara anunta-ma :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi dupa o baita am facut si vreo 2 poze la masinuta, pana acum merge foarte bine.

Ca si planuri de viitor vreau sa schimb sticlele farurilor sau macar sticla de pe partea dreapta daca gasesc una sh si dupa sa le dau la ambele polish si cu ocazia demontarii lor sa vopsesc si interiorul farului negru ca la Gti si neaparat imi trebuie o grila fara emblema.

Saptamana asta dau comanda si de leduri de interior si pentru nr de inmatriculare.

post-11369-1260371017_thumb.jpg

post-11369-1260371036_thumb.jpg

post-11369-1260371843_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

vad ca esti pus pe treaba...sticle pt faruri erau pe forum

pt vopsit farul vorbeste cu colegul ''inginerul'' ,e un tip de nota 20 si-n mod sigur te va ajuta

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici in topic, a venit si Mos Craciun la negresa, cam sarac dar de e criza si nu mai bagam bani multi in prostii.

Mosul i-a adus leduri albe de interior la plafoniere si la nr de inmatriculare spate, pe aceasta cale multumesc lui Redfighter.

Urmeaza zilele urmatoare sa vedem daca am putin nororc si o grila fara emblema.

Mai multe poze mai clare sper sa fac zilele astea ca astea din pacate sunt facute cu telefonul din dotare :vaidecapulmeu: .

post-11369-1262106132_thumb.jpg

post-11369-1262106151_thumb.jpg

post-11369-1262106292_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

fratilor am o nedumerire,sunt posesor de golf mk4 si e negru mat,dar acum dupa iarna asta vreau sa-i pun jantele de aluminiu,mie mi-se pare k nu arata bn asa jantele si va intreb pe voi cum sa le fac??? albe mat,sau negre? astept cu nerabdare pareri si eventual poze...ms.

fratilor am o nedumerire,sunt posesor de golf mk4 si e negru mat,dar acum dupa iarna asta vreau sa-i pun jantele de aluminiu,mie mi-se pare k nu arata bn asa jantele si va intreb pe voi cum sa le fac??? albe mat,sau negre? astept cu nerabdare pareri si eventual poze...ms.

p.s.e acelasi din foto,dar revopsit...

Modificat de tomitza_g4
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte frumoasa masina :D, si destul de bine doata pentru nevoile zilnice si nu numai, am vazut insa ca ai spus ca vrei sa schimbi sticlele de la faruri, te poate ajuta "timady" cu un set, pretul este bun si sunt foarte ok! Bafta!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A trecut destul timp de cand nu am mai scris nimic in topicul asta, masina merge foarte bine pana acum, am schimbat un releu comanda electroventilatoare(200 lei sh original), astept sa treaca zapezile si gheata asta ca sa o duc la mecanic sa schimb un cap de planetara care ma supara si sa verifice daca mai e ceva pe acolo de schimbat.

Masina a primit un set de leduri w5w de pozitie cu 5smd mari care astazi le-am si montat si vreau sa va spun ca se vad super(multumesc redfighter), foarte puternica lumina noaptea.

Am montat zilele trecute si un subwoofer Blaupunkt si amplificator Blaupunkt pe 4 canale din care pe 2 am pus subwooferul in incinta inchisa legat in punte si pe celelalte 2canale vreau sa amplific si difuzoarele ovale de pe placa din spate, foarte multumit de noul sunet obtinut.

Am schimbat si farurile care erau foarte obosite cu faruri originale Valeo si s-a imbunatatit si vizibilitatea cu aceasta ocazie, totusi nu stiu ce sa fac la farul de pe partea dreapta(pasager) ca se abureste in zona becului de pozitie, am lasat capacul desfacut de la far, s-a uscat, dupa ce am pus capacul la loc iar s-a aburit, poate ma ajuta si pe mine cineva cu sfaturi sau cu un link ceva despre problema asta ca ma cam sacaie, mai ales acum ca am pozitii foarte puternice.

Maine sper sa fac si poze.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Am revenit cu vreo 2 poze cu pozitiile si cu basul din portbagaj.

Astept comentarii :)) :)

Zilele urmatoare cum se incalzeste o sa duc masina in service si totodata vreau sa ma duc cu ea la niste tinichigii sa imi aseze un pic botul masinii care ma dispera ca toate alea sunt varza pe acolo si nimic nu prea cade bine pe masina, respectiv faruri, capota, etc(a fost lovita si reparata de fostul proprietar la un garaj de 2 lei, cred ca si eu o scoteam mai bine ;) )

Mi-a venit si grila fara emblema de la Jom, maine sper sa reusesc sa o si montez daca se mai incalzeste afara si ma bate gandul si la un set de pleoape de faruri, ce parere aveti? ;)

Am nevoie de codul de la grilajul dintre proiectoare din bara care la mine lipseste si pe interior e un fel de plasa si daca poate sa imi spuna cineva si pretul acestei piese.

AM probleme daca se pot numi asa cu farul de pe partea pasagerului care se tot abureste in zona becului de pozitie si desfac capacul farului in zona pozitiei se usuca, il pun la loc se abureste iar si face condens si tot asa, zilele urmatoare o sa incerc sa verific aerisirile sa nu fie infundate cumva.

post-11369-1266499105_thumb.jpg

post-11369-1266499120_thumb.jpg

post-11369-1266499143_thumb.jpg

post-11369-1266499178_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bravo Auras, acum am aflat si eu de noua achizitie :P Sa te bucuri de ea...

Cred ca un set de pleoape si stopurile negre i`ar mai lipsi pt un look foarte frumos si low cost :(

Link către comentariu

frumoasa masina, dar totusi nu e mk5 :) ...

Ps. ... si locuinta ti-ai luat sau ai trecut la mk4 si bagi banii in ea ? :banghead:

Link către comentariu

@Davides-Inca nu mi-am luat locuinta dar am reusit sa strang o suma consuiderabila de avans(cam cat am luat pe vechiul Mk5) si acum sunt in cautare, astept sa pice o oferta foarte buna ca de e criza :D si sa stii ca banii care ii bag in masina asta sunt aproape neinsemnati, sau cel putin pana acum ce am investit in ea nu mi-a afectat bugetul, cel putin nu am simit si ce am schimbat pana acum la masina a costat foarte putin :(

Stopuri originale negre de vw sper sa le iau marti daca nu se razgandeste un prieten cu masina argintie cu care am vb sa fac schimb de triple, iar referitor la pleoape or sa vina si ele, dar cum am scris mai sus masina trebuie sa mearga la doctor ca sa o arajeze un pic la bot, dupa o sa vedem ce o sa ii mai iau si am luata si o grila fara emblema dar care inca nu o montez pana nu rezolv problema cu tinichigeria.

Inca o poza cu ledurile de pe pozitie cu 5smd mari de care sunt foarte incantat si sa nu uit sa spun ca am rezolvat problema farului de pe partea dreapta care facea condens pe interior, am dat jos aerisirile alea care sunt pe el si le-am desfundat.

post-11369-1267304499_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!