Jump to content

Vw Golf 4 tdi AXR 2003 Pacific

Auras

Postare recomandată

Dupa ce am vandut frumusete de Golf 5 in care am investit bani si suflet si de care foarte greu m-am despartit si dintr-o prostie, dar din necesitate de cateva mii de E ca urmeaza sa investim in achzitionarea unei locuinte, am retrogradat la un Mk4 tdi din 2003 cu destul de multe dotari si care l-am luat la un pret cam la jumatate din cat am luat pe Golf 5 aproximativ, dar de care sunt foarte multumit de cum se misca, dar care pe partea de vopsea nu se prezinta in cea mai buna forma dar tinand cont de pretul de achizitie si de dotari nu mai conteaza aspectul asta.

Ca si minusuri fata de fostul Mk5 ar fi oglinzile cu incalzire si incalzirea in scaune, un pic mai zgomotos la interior pe partea de plasticaraie, dar cu prima ocazie o sa incerc pe cat posibil sa omor toti greierasii, un pic mai rigid ca si suspensie cu toate ca pe Mk5 aveam jante pe 17, asta zgaltaie un pic mai bine.

Ca si plusuri ar fi motorizarea care ca si stil de condus este la fel si aici ma refer la putere, dar Axr-ul asta mi se pare mult mai elastic, mai silentios la rece si mai silentios la viteze mai mari, iar la dotari in plus ma pot bucura de un Pilot automat, de computer de bord.

Ca si dotari care mai trebuie mentionate ar fi scaunele sport, destul de bine profilate, volanul in 3 spite de piele perforata din fabrica, ceasurile de bord cromate, climatronic, suport de pahare, pachet aluminium look la interior pe bord si pe manerele usilor, cotiera.

Masina are carte de service, km reali 183.000km(verificati pe Vag com cu ajutorul lui Tibi de la Ploiesti, verificata si pe baza seriei de sasiu la reprezentanta), distributie schimbata acum 11 mii km, a fost adusa anul trecut din De.

Pana acum i-am schimbat un cap de planetara dinspre cutie, ulei si filtre, in rest motorina sa fie .

Ca si planuri de viitor: trebuie sa fac ceva cu farurile, ori sa le dau un polish, ori sa le schimb sticlele si sa vopsesc interiorul pe negru Gti look si xenon aftermarket pe scurta(faza nasoala e ca unul are geamul spart de la o piatra).

-ceva prelungiri de bara gen Gti aniversar si un eleron, poate o grila fara emblema si pleoape si lista poate continua, dar cu siguranta ca la masina asta nu o sa mai investesc asa de multi bani ca la cealalta.

Deja am inceput cu lista de upgrade-uri, dar o sa le prezint incet incet si cu poze.

A si sa nu uit sa mentionez ca masina nu prea am fost hotarat sa o prezint, dar pana la urma la indemnul prietenilor si colegilor de forum am facut si pasul asta. Masina o am de aproximativ o luna de zile.

post-11369-1257751726_thumb.jpg

post-11369-1257751753_thumb.jpg

post-11369-1257751765_thumb.jpg

post-11369-1257751793_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

20

• TIBI_84

7

• Circoloco

6

• gbrgeorge

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

E frumos Golful. Am urmarit si topicul dedicat "fostului" si ai facut treaba buna. Sigur asa o sa fie si cu actuala masina. Sa-l conduci cu placere si fara probleme.

Link către comentariu

Frumoasa masina, si are dotari de bun simt. In legatura cu farurile, eu zic sa-ti cumperi un set cu lupa. Am vazut parca si pe forum la niste preturi foarte bune.

Spor la treaba.

Link către comentariu

Parerea mea e sa nu iti para prea tare rau de celealt golf...asta este..important e sa ti si la acesta cat ai tinut si la celalalt,doar nu sunt diferente prea mari..zic eu..

Foarte fumoasa mashina,sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente..!! :(

Modificat de Seba23
Link către comentariu

auras nu stiu daca ti-am zis cand ne-am vazut,dar iti urez acum sa ai parte de golf cat mai multi km si fara probleme

din punctul meu de vedere,golful 4 este mult mai pretabil pt modificari estetice decat golfu5.

in poze vad ca e mult mai curata decat in ziua cand ne-am intalnit

voi urmari cu interes topicul tau,pt ca in mod sigur o sa-l modifici si p'asta :P :icon_thumright:

Link către comentariu

Incet incet am inceput sa mai schimb una alta la interior, cum ar fi:

-Am vandut Pioneer ala care era pe masina la achizitie, stia doar track-uri si ma enerva ca era cu butoane si display verde si am achizitionat la aceeasi bani un Pioneer Deh 2900 mp cu taste rosii si display alb, cu mp3.

-Azi am cumparat un set de covorase de cauciuc special pentru Golf 4, nu sunt de cine stie ce calitate, dar sunt colegi care le au pe masina de peste 1 an si s-au pastrat foarte bine, cu covorasele din mocheta originale nu se mai putea cu umezeala si noroaiele astea.

-Am facut rost de un set de pedale de Tt, urmeaza sa vad pe unde gasesc un footrest la pret acceptabil.

-A fost activata si functia Range si cea cu ridicarea si coborarea geamurilor din telecomanda(Multumesc colegului Andrei.Toledo).

Lista de update-uri este mai mare, dar incet incet o sa o prezint si o sa pun si poze.

post-11369-1257865674_thumb.jpg

post-11369-1257865684_thumb.jpg

Link către comentariu

are microbu' vw in sange, e clar :P

am mers cu masina si intr-adevar se poarta bine pe drum. e o masina buna si, parerea mea este ca ii trebuie niste faruri cu lupa.

Link către comentariu

Multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase, multumesc si colegului GBRGeorge care a binevoit sa mearga cu mine cand am cumparat masina, dar l-am recompensat eu cu ceva de care sper ca este si acum multumit.

post-11369-1257865848_thumb.jpg

post-11369-1257865858_thumb.jpg

Link către comentariu

Chiar ma intrebam ce-i cu tine...stai atat fara masina. :)

Desi este un downgrade fata de cealalta masina, e super ok. Mereu mi-a placut G4 si astea Pacific sunt chiar tari.

Ce sa zic, felicitari pentru achizitie si sunt convins ca va iesi ceva frumos din mainile tale. :)

Bafta...si spor la modificari ca nu te poti abtine...sunt sigur.

Link către comentariu

am zis eu ca nu te vei putea abtine :)

incet incet o vei face si pe asta sa arate similar cu mk5

referitor la player...daca alegeai modelul 5000ub aveai si lumini pe rosu si albastru...oricum pioneer e altceva

spor la modificat colega :)

Link către comentariu

Salutare,

Interesanta schimbare, as vrea sa te intreb daca ii mare diferenta dintre ce ai avut si ce ai... adica enorma sau se apropie de egal? era tot TDI mk5?

In rest imi place noul golf... mk4 power ... Numai bine si multi km.

have a good time

Link către comentariu

@Circoloco-Presurile sunt luate de la un magazin de accesorii de aici din Galati, au costat aproape la jumatate din cat sunt petex-urile, singurul inconvenient la el este ca acum ca sunt noi se simte mirosul ala de cauciuc(la petex nu se simte asa ceva), dar cea mai importanta chestie la aceste presuri este ca de la o posta se vede ca sunt de acolo, daca nu cunosti zici ca sunt originale si pretul foarte mic fata de originale.

@Tibi-sa stii ca microbul individualizarii masinilor este in sange, cu toate ca la achizitie dar si dupa ce am vandut Mk5-ul am jurat sa nu mai bag un ban in aspectul masinii, dar asta e nu ma pot abtine, dar partea buna e ca pana acum cel putin la pedale, Mp3 si ce am mai pus pe acolo nu m-a costat nici un leu (prietenii astia).

@Ninu-citeste te rog primul post ca sa vezi asa cat de cat diferente intre fostul Mk5 tdi si Mk4 de acum, per total este foarte ok masina, doar ca la asta care o am eu mai trebuie sa umblu un pic pe partea de vopsea, in rest motorina sa fie si drumuri bune.

Mai pe seara pun poze cu noi modificari la exterior care masina deja le are :D .

Modificat de Auras
Link către comentariu

e bine asa,buni sunt prietenii la nevoie :offtopic:

un subwoofer nu pui?

daca mai faci de vreun kicker cum l-ai avut ,sa-mi dai si mie de stire

Link către comentariu

Sunt in cautare de un astfel de subwoofer, dar partea nasoala e ca nu mai cade nici o pomana, nimic nimic, cu toate ca e criza toti se arunca la pret destul de tare, in schimb am montat pe placa de la portbagaj 2 difuzoare ovale bochman care completeaza foarte bine sistemul boxelor de pe fata, acum mai trebuie un subwoofer pentru un bas mai gros, dar momentan nu mai investesc bani in prostii.(p.s-inclusiv boxele spate au fost primite de la un prieten care a facut upgrade la ceva mai bun), deci pana acum proiectul Modificari la bani putini merge brici :icon_rendeer:

Link către comentariu

volanul cu 3 spite este din fabrica? am crezut ca doar modelu CAB are volanu acela..orgicum arata mult mai bine decat cel normal

Link către comentariu

Volanul este din fabrica cu piele perforata, trebuie sa fac ceva cu mansonul de la schimbator ca arata jalnic.

Cum am promis acum cateva ore o sa pun poze cu ce i-am mai schimbat masinutei si anume:

-Am schimbat prelungirea de spoiler fata cu ceva mai umflata si mai sport, este din plastic si cu cleme exact ca si cele originale, nust exact ce echipare este si daca este sau nu originala, dar are stantat pe ea Vw si un cod in genul celor Oem, in orice caz imi place foarte mult cum arata cu noua buza fata, dar partea nasoala e ca s-a zis cu urcatul cu botul pe bordura deoarece si asa masina este mai joasa si de teama sa nu o rup.

Am pus folie Black pe laterale fata-spate si Luneta si parasolar parbriz Dark Black(neomologata), a iesit foarte bine, costuri foarte mici, partea nasoala e ca luneta e pusa din 2 bucati ca folia asta ieftina de bazar nu se contracta ca aia de calitate, dar personal nu ma deranjeaza deloc si schimba total aspectul masinii.

Astept comentarii.

post-11369-1257957962_thumb.jpg

post-11369-1257957975_thumb.jpg

post-11369-1257958018_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca este buza de golf GTI Anniversary Edition si arata foarte bine dar grila din mijloc unde e?

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

Spoilerul este de pe 25 Jahre. :). Acum ca ai G4 si iti doreai o suspensie Koni STR. pentru G5 (desi nu se putea), poti sa o faci ;)

Link către comentariu

Foarte bine arata cu buza de GTI 25 Edition. Vad ca te-ai apucat serios de treaba, ai masina de o luna si deja este schimbata destul de mult.

Bafta!

Link către comentariu

O alta negresa :) Sa te bucuri de ea cum te-ai bucurat si de mk5.Frumos volanul!

:) safe

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Frumoasa masina , mai ales interiorul cu scaunele sport , ornamentele de aluminiu OEM si volanul cu piele perforata.

La masina asta ai mai multe posibilitati de tuning si chiar mai ieftine decat la mk5.Sunt sigur ca va iesi ceva frumos. :Driver:

Link către comentariu

Si eu am zis ca buza este de Gti 25 edition, totusi din pozele care le am pe calculator cu Gti aniversar buza fata parca difera un pic, parca pe mijloc are decupajul mai pronuntat si decupajul ala de pe ea este compartimentat.

Uitati si o poza cu masina mea si una cu un Gti aniversar sa vedeti la ce ma refer si sa puteti sa faceti comparatia, oricum ar fi sunt foarte multmumit de aspectul care il ofera si mai ales ca buza respectiva nu m-a costat nimic, decat reparatia ca a necesitat un pic de chit si vopsirea ei(am luat-o de la cineva cu Mk4 , suspensie -3cm si care se saturase sa mature cu ea pe sosea, sa o agate in borduri si a preferat sa ia in schimb buza de pe bara mea stock nevopsita :D ), de ce sa ii faci prietenii astia care tin la mine :beerchug: , am incercat sa iau de la rezpectivul si fusta de spate si eleron dar nu vrea si alea s-ar putea sa fiu nevoit sa le cumpar de data asta si nu au un pret tocmai mic.

Ce parere aveti de un set de jante Oz(nu stiu modelul exact sau denumirea lor), sunt pe 18, cu buza un pic polishata, perfect drepte si care le are un prieten de vanzare la o vulcanizare si sunt 5x100, ce parere aveti oare merg bine pe Mk4-ul meu, oare 18 e mult prea mare dimensiunea? Ce J si ET trebuie sa aiba ca sa fie compatibile cu Golf 4? Pretul lor este foarte bun, sunt destul de drepte, faza nasoala e ca parca nu prea ma indur sa dau banii pe ele si sa le tin pana la primavara in garaj. Dupa voi cati bani fac astfel de jante?

post-11369-1258038012_thumb.jpg

post-11369-1258038073_thumb.jpg

post-11369-1258038085_thumb.jpg

Link către comentariu

bafta la modificari, cat despre jante mie unu nu imi plac sunt cam vechi zic eu, mai bine aduni bani pana in primavara si iei ceva frumos :))

si eu am acelas motor ca si al tau si sunt f multumit de el

Link către comentariu

Foarte fumos golfu , m-a impresionat foarte mult pasiunea pusa in mk5, speram ca si la asta sa pui la fel de multa:icon_thumleft: .

Jantele sunt interesante , cred ca ar prinde-o bine , dar totusi nu sunt cam prea mari ? Cat despre pret , ar putea varia , conteaza cat mai au cauciucurile carne sau cum arata jantele . Sincer in locul tau m-as orienta spre ceva pe 17 (doar daca nu ai deja asa pe masina) , dar fiecare cu gusturile lui .

Sa o stapanesti sanatos si multa bafta !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!