Jump to content

Vw Gf 4

Seba23

Postare recomandată

In sfarsit au ajuns stopurile pe led si grila fara semn :icon_thumright: au fost montate si pot spune ca s-a schimbat look-ul masinii.. :>

Modificat de Seba23
Link către comentariu

Si dupa cum am promis .... Poze cu stopurile si grila fara semn..

imag0013d.jpg imag0014h.jpg

imag0018a.jpg

imag0019oh.jpg imag0020bf.jpg imag0021hr.jpg

Modificat de Seba23
Link către comentariu

Frumoasa masina , multi km fara evenimente neplacute. In zona aia e jale iarna ... tatal meu a rupt un stalp in toplita acum vreo 5 ani cred.

O intrebare . Cat te-au ajuns stopurile ? Ma gandesc de mult sa imi cumpar si eu poate reusesc sa imi fac cadou de Mos Craciun :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

frumoasa masina, ii sta bine cu grila fara semn si cu stopurile cu led si culoarea o prinde bine

PS: ce firma e grila fara semn , are si plasticul acela care intra in gaura de la capota , ca vad ca nu o ai, si cat a costat? .... ca si eu mi-am lovit masina si s-a spart doar grila si ma bate gandu sa iau una fara semn

Link către comentariu

tecktony > Mersi mult si a ta e f frumoasa... iar cu drumul asa a fost de astazi s-au apucat de asfaltat.. In sfarsit...:icon_thumright: :( Stopurile m-au ajuns undeva la 160 E ..

JustinTm > Grila e de la FK - Automotive are si plasticul de la capota dar nu l-am pus eu caci vreau sa ii fac un bad boy look iar pretul a fost undeva la 120 Ron !! Imi pare rau de incident..daca vrei sa pui grila cu semn o am eu pe aia originala..:( cum crezi u ..:)

Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep sau au facut asa cva la masina lor.. As vrea sa vopsesc negru mat capota,plafonul,porbagajul si nu stiu trebuie sa schimb cularea in talon ..? Daca s-a mai discutat imi cer scuze,,, Ms

Link către comentariu

E necesar sa mergi la rar doar daca depaseste 50% din caroserie. Adica, culoarea care este majoritara trebuie specificata in talon. Insa eu ti-as recomanda sa o lasi asa cum e si sa nu faci tiganie. Daca nu te multumeste culoarea, strange bani si vopseste-o integral in ce culoare preferi tu

Link către comentariu

felicitari ca ai ales grila FK.de ce vrei sa vopsesti unele repere negru mat?

dupa umila mea parere , as zice sa o lasi asa.ii faci frumos un bad boy, jante pe 17 plus o suspensie si o sa arate fain.

Link către comentariu

Tipule, imi place masina ta! E curata si ingrijita. Iti doresc sa ramana asa si sa ai grija de ea, pentru ca ea sigur o sa aibe grija de tine! :blink:

In general modificarile nu-s tocmai "my thing", dar tie trebuie sa-ti placa, nu mie.

Pot sa-ti spun despre jantele pe 17, insa. Problema e ca gumele au un talon mai mic (45, fata de 55/65 cat ale tale), ceea ce inseamna ca daca mergi predominant pe drumuri proaste, trebuie sa ai mare, mare grija. In plus, anvelopele pe 17 costa ceva mai mult decat celelalte. Daca astea nu-s lucruri care sa te "impresioneze" prea tare, eu zic c-ai putea sa-ti tii tablele ca roti de iarna si sa treci pe 17 pentru vara.

Link către comentariu

Circoloco > Mersi de info.. sincer nu sunt convins 100% sa o vopsesc .. o sa ma mai gandesc... poate cu banii aia mai sch cate cva pe ea...;)

Georgik > am ales grila Fk pt k mi sa parut k ar da mai bn la un bad boy look care vreau sa il fac in curand..:X , jantele de 17'' vor urma si ele dar numai dupa ce reusesc sa le vand astea ce sunt pe masina..la suspensie nu m-am gandit inca dar am sa iau in calcul si asta pe viitor..

ALE76XTC > Ms mult si masina ta arata bn... eleronul e pe 2 do list...pt ca doar ce mi-am cumparat un body kit si mna trebuie completat..:icon_redface:

HF_Integrale > Imi plac la nebunie GTI'urile...as vrea si eu asa cva dar mna tre sa ma multumesc cu ceea ce am...arata super si masina ta !! Cva modificari te-ai gandit sa ii faci ..? In legatura cu jantele pot spune k sunt hotarat sa trec pe 17'' mai ales ca au asfaltat o portiune de drum care era praf . Asa vreau si eu sa fac cele de 17 pe vara iar pe iarna tablele pe 15....

Link către comentariu

Cum am spus si in postul de mai sus a fost achizitionat un body kit de mult dorit..., (si cu rima)

Atases mai jos pozele... Astept pareri si opinii..

post-56800-1285792772_thumb.png

post-56800-1285792780_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu te supara pe mine, iti spun strict parerea mea, cu asa kit masina o sa arate oribil, este un exemplu clar la mine in oras. Daca vrei sa mergi pe genul asta de modificari, ca sa o faci sa arate ok, iti trebuie praguri, jante mari, suspensii sport roti mari...etc, si tot nu stiu daca va fi un rezultat satisfacator.

Mai bine mergi pe un aspect clean, pentru ca oricum masina ta arata foarte bine asa cum este :). Bafta!

Modificat de defense1
Link către comentariu

Grila aia cu "plasa" cum zici tu, iti va manca zilele. In foarte scurt timp pietricelele luate in bot iti vor distruge negreala aia cauciucata de pe "plasa", si va fi plina de puncte albe, ba mai mult de atat, punctele albe se vor inmulti si se vor mari dupa fiecare drum. Stiu ce vorbesc, si eu am bara "cu plasa" pe masina, si orice as face nu pot sa mentin plasa in culoarea neagra. Am vopsit-o odata chiar si cu primer de parbrize, dar degeaba. Dupa primul drum re-apar petele albe. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la bara zender si sa remontez bara + masca originala. Vand bara zender pt audi A3 8L :)

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu
HF_Integrale > Imi plac la nebunie GTI'urile...as vrea si eu asa cva dar mna tre sa ma multumesc cu ceea ce am...arata super si masina ta !! Cva modificari te-ai gandit sa ii faci ..? In legatura cu jantele pot spune k sunt hotarat sa trec pe 17'' mai ales ca au asfaltat o portiune de drum care era praf . Asa vreau si eu sa fac cele de 17 pe vara iar pe iarna tablele pe 15....

Multumesc pentru aprecieri. Vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu rotile :)

Sunt convins ca jantele pe 17 te vor invata sa ai grija mare de masina pe anumite drumuri.

Despre modificari: am jante BBS pe 17, suspensie H&R, discuri si placute ATE si niste praguri. Modificarile astea imi ajung, nu ma bag la bodykit-uri si alte d-astea, ca nu e stilu' meu. Din punctu' asta de vedere ma raliez opiniei lui defense1, dar pana la urma e doar chestie de gust si singura parere care conteaza e a ta. Oricare ar fi decizia ta, sa nu te zgarcesti. Daca o faci, fa-o calumea. Ai grija la jante... alege ceva de firma care sa nu se faca zob la prima groapa/bordura mai serioasa. Sa nu mergi pe principiu "o sa am grija" sau "eu nu lovesc borduri", ca se intampla absolut oricui!

Daca ai drum prin Brasov ne-ntalnim si povestim mai multe. Bafta maxima!

Link către comentariu

defense1 > Nu am dc sa ma supar pe tn doar ti-ai spus parerea... este ok si o iau in considerare... Asta si vreau sa fac sa o fac de la A la Z... nu vreau sa pun pe ea doar spoilere si atat..ar arata haios..:blah_: dar toate cu timpul lor si in functie de valuta..:blah_:

SHARANEL > Sa vedem cum va fi cu plasa sper sa gasesc o solutie..daca nu o vopsesc in ALB ..:blink: si am scapat de probleme..:blah_:) Frumoasa masina ai!!!

HF_Integrale > Chiar si cu jantele aste pe 15 am mare grija de masina..daca iau vreo groapa injur de coboara ingeri in rapel pe pamant..:blink: tin f mult la masina asta mai ales k e prima masina... de aceea vreau sa o modific sa vad cum va iesi.. Frumoase modificari..asa light..:P multi km fara pb.. daca am sa merg prin Bv an sa te anunt sa mai vb live asa..:icon_thumright: Bafta

Link către comentariu

Salutare colegi de forum..:blah_: Body kit-ul va trebui sa mai astepte pana ce vor fi fonduri ... Pana atunci ma gandeam sa cumpar o toba sport , ovala sau cu doua iesiri cva sa sune f bine. Vreau un sunet frumos gros si sa nu fie inervant la drum lung... Daca cineva si-a pus pe masina asa cva plz dati-mi si mie cva modele(calitate-pret) Ms :)

Link către comentariu
  • 7 months later...
Publicat (modificat)

Hai sa sterg si eu praful pe aici .. :P :mop:

De cand nu am mai scris pe acest forum ,bolidul meu(asa imi place sa ii zic) a mai primit cate cva :)

Sa incepem cu :

1. Kit admisie sport K&N

2. Jante pe 17 :X nush ce model sunt dar mie personal imi plac

3. Suspensie sport

4. Eleron(inca nu a fost montat)

Va urma un badboy look si un clean look , renunt la bandouri , poate folie carbon pe plafon

In rest ns ce sa ii mai fac :P Ast sugestii :) Ms

Atasesz cateva poze cu jantele fara susupensia sport instalata :

post-56800-0-15394000-1305979379_thumb.j

post-56800-0-19638900-1305979388_thumb.j

post-56800-0-34082900-1305979397_thumb.j

Modificat de Seba23
Link către comentariu

frumoasa masina...jantele si stopurile sunt bestiale

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!