Jump to content

Vw Gf 4

Seba23

Postare recomandată

Buna tuturor !

Sunt nou pe acest forum si in cele ce urmeaza am sa incerc sa va prezint masinutza mea..

Anul de fabricatie: 2001

Kilometrii la bord: 90000 km

Capacitate cilindrica: 1598cmc

Putere: 105 Cp

Combustibil : Benzina

Culoarea: Albastru Jandarm :P

Dotari Vw Golf 4 1.6 16V AUS :

Inchidere centralizata

Volan de piele in 3 spite reglabil pe inaltime si adancime

Scaune reglabile pe inaltime si adancime

ABS

Airbag : 4

Aer conditionat

Geamuri electrice: 4

Oglinzi electrice heliomate

Jante tabla

Am schimbat la ea consumabilele si urmeaza cat de curand sa shimb distributia...

Pe viitor vreau sa fac unele modificari care sa ma reprezinte..

Astept sfaturi pt modificarea ei..;)

Calitatea pozelor e sub orice critica..am sa ii fac unele noi cand voi face rost de o camera foto mai avansata..:)

post-56800-1257704434_thumb.jpg

post-56800-1257704443_thumb.jpg

post-56800-1257704449_thumb.jpg

post-56800-1257704456_thumb.jpg

post-56800-1257704461_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o rulezi sanatos cat mai multi km :P

ca prim sfat... da-i jos literele de pe haion(un uscator de par ai nevoie) ,pe mine m-au praduit la golf(cand il aveam) de 3 seturi de litere...

plus ca da si mai bine fara ele ;)

Link către comentariu
sa o rulezi sanatos cat mai multi km :icon_thumright:

ca prim sfat... da-i jos literele de pe haion(un uscator de par ai nevoie) ,pe mine m-au praduit la golf(cand il aveam) de 3 seturi de litere...

plus ca da si mai bine fara ele :))

Mersi de sfat, la asta chiar nu ma gandisem. dar nu raman urme dupa aceea ??

Link către comentariu
Arata bine(nice colour), sa o stapanesti sanatos cat mai multi km si fara incidente! :(

Mersi mult.. ! Cularea imi place f tare si mie dar e cam pretentioasa si se cam vad toate urmele de praf/noroi,etc

cri-cri > Mersi mult mi-au fost foarte utile cele doua link-uri.. Zilele astea am sa incerc sa le dau jos,sper sa reusesc fara a produce cva daune mashinutei..:D

Link către comentariu

eu am folosit un uscator de par pt a da jos literele.

adezivul se dezlipeste la cald.rabdare sa ai :icon_thumright:

Link către comentariu

As vrea sa imi pun folie pe cele 4 geamuri + luneta dar nu stiu care este cea mai buna folie si cam la ce pret ma ajunge..!

Va multumesc :)

Link către comentariu

Cea mai buna folie e de la Llumar. Pretul... in jur de 600-700 de lei... depinde de firma care monteaza.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Cat mai multi km cu ea!

Si culoarea masinii mele e cam la fel cu a ta....si o urasc ca daca nu e stersa bine dupa ce e spalata ca ramane patata :lol: ..dar imi si place in acelasi timp cu arata.

Eu tot Llumar iti recomanda. Am pe masina persoanala si sunt multumit de ea.

Ca si sfat: sa nu itt pui folei SolarZone...ca aia nu respinge deloc razele UV ...nu se compara deloc cu Llumar.

Sau daca ai bani poti pune 3M, dar mai mult platesti firma dupa parerea mea.

Link către comentariu
Frumoasa masina! Cat mai multi km cu ea!

Si culoarea masinii mele e cam la fel cu a ta....si o urasc ca daca nu e stersa bine dupa ce e spalata ca ramane patata :D ..dar imi si place in acelasi timp cu arata.

Eu tot Llumar iti recomanda. Am pe masina persoanala si sunt multumit de ea.

Ca si sfat: sa nu itt pui folei SolarZone...ca aia nu respinge deloc razele UV ...nu se compara deloc cu Llumar.

Sau daca ai bani poti pune 3M, dar mai mult platesti firma dupa parerea mea.

Mersi mult,la fel iti doresc si eu tie!!

Intradevar culoarea e f pretentioasa dar si f frumoasa!

Cred k am sa ma axez pe Llumar am vazut cum arata si imi place.. :icon_thumright: :)

Link către comentariu

:angry:

Arata impecabil masina si culoarea e la fel ca a mea,pune si tu poze cu interiorul.

Bafta!

Mersi mult..!

Poze cu interiorul si chiar q exteriorul am sa pun knd imi voi procura un aparat de fotografiat deoarece camera foto de la tel e foarte nasparlie...

Foarte frumoasa si piesa ta!! Sa o stapanesti sanatos!!

Link către comentariu
  • 9 months later...

Salutare ... Din pacate de ceva vreme nu am mai scris pe acest minunat forum,motivul : mutare in alt oras :)

De cand nu am m-ai vorbit s-au produs cateva schimbari la masina si anume :

1 Am scos literele de pe hayon

2 Lolie auto Llumar pe toate geamurile :blah_:

3 Faruri cu angel eyes

4 jante BBS 15'' :)

5 Xenon

post-56800-1284127145_thumb.jpg

post-56800-1284127223_thumb.jpg

post-56800-1284127271_thumb.jpg

Modificat de Seba23
Link către comentariu

sa ai grija de jante si suspensie, din cate stiu in zona pe acolo e ca dupa razboi drumul (dupa Borsec-Toplita-Reghin); chiar pentru mine este inexplicabil cum de acel drum de aproape 10 ani arata in ultimul hal.

Iar pentru folia 3M nu platesti mai mult chiar numai pentru firma; diferentele sunt la filtrarea razelor UV si in timp (daca pastrezi masina 50 ani) la gradul de uzura/degradare/deteriorare/zgariere,etc.

Link către comentariu

DeathRider > Asa e cu zona aceea din pacate dar am auzit k acum incep sa asfalteze un lucru care trbuia facut de multi multi ani...dar mna asta este nu sunt interese nu se face nimin vb lui Mircea Badea : '' Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul '' :D Cu suspensiile deja incepe sa se simta mai ales pe spate k cele pe fata au fost schimbate in primavara am pus Al-Ko nu stiu cat sunt de bune dar asta aveau pe stoc la momentul respectiv...

andigolf > Mersi ,si golfuletzul tau arata f bine sa ai grija de el , si cati mai multi Km fara incidete !!! In legatura cu jantele m-am gandit sa pun de 17'' dar nu prea gasesc caci sunt f cautate .

Am ceva poze cu interiorul dar promit ca am sa mai fac !

Cine poate sa imi spuna ce semnifica ceea ce scrie pe schimbator ??? Ms mult !!!!

post-56800-1284172854_thumb.jpg

post-56800-1284172866_thumb.jpg

post-56800-1284172877_thumb.jpg

post-56800-1284172885_thumb.jpg

Modificat de Seba23
Link către comentariu

TIBI_84 > Mersi mult de info...banuiam eu k e cva de genu dar nu eram 100% convins

bobo_avr > Mersi mult...Doar sti k ti-am mai spus : '' NU FACEM SCHIMB ?'' :) Arat f bine mashina ta daca aveam toate dotarile tale cred k eram implinit si ramaneam cu ea pana ce ma lasa ... De mutat tot in Odorhei sunt dar sti cum e cu chiriile pe aci... In sf am gasit un loc stabil .. :Driver:

Modificat de Seba23
Link către comentariu

O parere daca se poate... merita sa pun jante de 17 '' pe ea ? Imi plac la nebunie cum arata dar ma gandesc k va deveni putin mai puturoasa..cred nush nu ma pricep,care ar fi lucrurile ''negative''

Link către comentariu

Salutare, felicitari de achzitie inainte de toate, sa ai parte de muuuuulti km cu ea fara probleme.In ceea ce privesc jantele pe 17'' din punctul meu de vedere binenteles, la noi in tara nu merita.Trebuie sa fii foarte atent la toate "capcanele" pe care regii asfaltului le cam uita pe ici pe colo, plus ca o sa simti mai tare denivelarile de pe drumuri plus ca o sa iti soliciti mai mult partea fata de suspensii, gen arcuri, telescoape bucse in momentul in care o sa faci cateva mii de km cu jantele pe 17.In plus de asta daca iti pui jante de 17'' ar fi frumos dupa parerea mea sa mai cobori garda la sol ( alti bani alta distractie).Asteptam si parerile altora.Eu am incercat cu 17'' pe a mea dar le-am dat jos dupa 2 saptamani :)) pacat aratau frumos dar inauntru se simte diferit.

Link către comentariu

Nush ce sa zic in legatura cu jantele... o sa ma mai gandesc..intre timp am pus ochii pe o pereche de stopuri cu leduri pe negru si pe o grila fara semn cu plasa cva de genu :

Ce ziceti cum ar da pe masina ??

post-56800-1284225366_thumb.png

post-56800-1284225378_thumb.jpg

Link către comentariu

Te am intrebat pentru ca nu prea te am mai vazut pe la servici...trebuie sa vad si eu ce ti ai m ai facut pe la masina.Si eu am acelasi motor si am jantele de vara pe 17 iar de iarna am pe 15 si nu mi se pare deloc ca trage mai greu.Avantaje ai la stabilitate,franare aspect mult schimbat insa singurul dezavantaj e drumurile noastre eu am si suspensie sport si m am obisnuit repede si cred ca nu o sa fie nici o problema sa te obisnuiesti eu zic ca merita din plin schimbarea nu o sa regreti nimic.Apropo interesanta culoare ai pe masina:Driver:

Modificat de bobo_avr
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!