Jump to content

Golf IV 1.6i SR High Line - 2002

U R S U

Postare recomandată

Salutare,

Desi detinem acest Golf de 3 ani si jumatate, nu am reusit sa intru pe acest forum dedicat detinatorilor de VAG.

Autoturismul a fot achizitionat in februarie 2006, adus in Germania si avea la bord 77.000km ce parea chiar reali. :) ... S acum sunt de aceeasi parere.

In prezent masina are 150.000km, usor lovita pe spate anul acesta si facuta la dealerul oficial.

Desi aceasta masina e condusa de mama mea, pot spune ca e o placere sa o conduci, intr-adevar! ... De mentionat este ca mama si-a achizitionat in 2007 un C-Klasse nou nout si sta pe dreapta pentru ca ... iubeste acest Volkswagen Golf! :)

Motor 1.6, High Line, cutie automata, bleu marin cu interior bej.

La 130.000 i s-a schimbat distributia, consumabilele s-au schimbat la vreme, deci masin asta chiar merge bine! ;)

P.S.Nu este de vanzare! .... In caz ca ce am scris mai sus a sunat a un anut. Pur si simplu e o masina buna si foarte manevrabila.

post-57386-1257512296_thumb.jpg

Link către comentariu

inainte de Golful actual am avut un Golf Variant cu acelasi motor 1.6 SR (cutie manuala insa) si e foarte fiabil motorul; la noul proprietar masina inca merge si are aprox. 230 000 Km

felicitari si keep it running!

Link către comentariu

Mersi.

Asa e! Si eu sunt impresionat de felul in care se comporta masina la km ei. E drept ca trebuie sa verific din cand in cand novelul la ulei si sa mai pun, dar nu e exagerat consumul. Din cate am inteles, e normal la acest tip de motare.

Link către comentariu

..dap, eu dupa 120 000 completam si pana la 1L in 15 000 Km; iar cand am fost cu ea in Germania si am cam calcat-o pe autobahn am completat 1L in 6500 Km. Sunt mai multe variabile de luat in calcul dar eu am fost multumit de motor.

Link către comentariu

ca fost posesor,subscriu parerea despre golf4...o masina reusita din toate punctele de vedere.

sa aiba parte de km multi si fara evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!