Jump to content

Blue Shark Golf 6

madastar

Postare recomandată

Salut tuturor!

Dupa o asteptare de fix 6 saptamani, vineri am intrat in posesia masinii mult visate(hiuuh):

Volkswagen Golf 6 HL, culoare Blue Shark, motor 1.4 TSI, 122 cp, cutie manuala.

In varianta Highline, Golful vine cu urmatoarele dotari standard:

- 4 Jante aliaj usor 6,5J x 16

- 8 incinte acustice

- Aer conditionat "Climatic" cu reglare semiautomata

- Airbag sofer si pasager cu posibilitatea dezactivarii airbagului

pasager;airbag genunchi pe partea soferului

- Airbaguri laterale fata pentru cap si torace

- Antena Diversity

- Anvelope 205/55 R16

- Bancheta spate rabatabila asimetric

- Bare de protectie in culoarea caroseriei

- Buzunare pe spatarele scaunelor fata

- Caroserie in 4 usi

- Centuri de siguranta in 3 puncte pentru locurile din spate

- Centuri de siguranta in 3 puncte pentru locurile din fata,cu reglare pe verticala

- Centuri de siguranta pentru locurile centrale spate

- Cheie de contact cu imobilizator electronic

- Claxon bitonal

- cod intern - 4 usi

- Computer de bord "Plus"

- Conector multimedia

- Cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare si 2 guri de ventilatie

spate inclusiv 2 suporturi pahare spate

- Cotiera centrala spate cu posibilitatea transportarii obiectelor lungi

- Covorase textile fata/spate

- D

Modificat de madastar
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, e foarte dotata masina :) La cat mai multi km fara probleme :D

Link către comentariu

Sa te poarte sanatos pe unde iti doresti. Ptiu ce frumoasa e :D Culoarea asta vine foarte bine pe masina.

Link către comentariu

E foarte frumos golf-ul.dar as avea o intrebare ca am auzit la multi ca nu sunt asa bune astea de 1.4 la 120 CP pt ca sunt prea multi CP pt acest motor,este adevarata treaba sau sunt doar vorben vant ?:D

Nu mi-ar trebui mai mult decat un golf din acesta :)

Link către comentariu
E foarte frumos golf-ul.dar as avea o intrebare ca am auzit la multi ca nu sunt asa bune astea de 1.4 la 120 CP pt ca sunt prea multi CP pt acest motor,este adevarata treaba sau sunt doar vorben vant ?:)

Nu mi-ar trebui mai mult decat un golf din acesta :)

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

@Paco: nu stiu de unde ai auzit ca nu ar fi bune TSI-urile, dar eu m-am documentat destul de mult inainte sa ma hotarasc si parerile sunt contrare. Daca vorbim de fiabilitate, iti pot da un raspuns peste 2-3 ani ;). Dar din ce am citit (inclusiv pe acest forum) este ca nu sunt mai multe si mai grave probleme decat la orice alt motor.

Impresia de pana acum este ca acea turbina face toti banii si nu pare a forta motorul astfel incat sa nu fie "bun".

Scuze de offtopic! :D

Cheers!

Link către comentariu

Motorul are 87 cai/litru ,mie unul nu mi se pare fortat deloc....dimpotriva chiar lejer.

Ce sa mai zica cei cu 1,4litri 160 cp atunci?

Ontopic: sa il stapanesti sanatos!

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Sunt convins ca de abia astepti sa apesi cum trebuie acceleratia. Iti va placea mult :icon_thumright:. Dupa un timp recomand un chiptuning pentru ca e alta masina dupa chip :icon_thumright:.

Era mai usor daca scriai numai dotarile importante pentru ca asa e greu de urmarit ce ai important pe masina (de ex scaune sport fata) cu ce e normal (de ex Servodirectie electromecanica,reglabila in functie de viteza).

Un singur lucru nu imi place la masina si anume stopurile. Cred ca ar arata mai ok stopurile de Golf R.

In rest, iti mai propun niste jante mai mari pentru o stabilitate mai buna (asta daca nu mergi pe drumuri rele :icon_thumright: ).

Sanatate si 1.000.000 km fara nici o problema.

Link către comentariu
Felicitari pentru masina! Sunt convins ca de abia astepti sa apesi cum trebuie acceleratia. Iti va placea mult :rolleyes:. Dupa un timp recomand un chiptuning pentru ca e alta masina dupa chip :Driver:.

Era mai usor daca scriai numai dotarile importante pentru ca asa e greu de urmarit ce ai important pe masina (de ex scaune sport fata) cu ce e normal (de ex Servodirectie electromecanica,reglabila in functie de viteza).

Un singur lucru nu imi place la masina si anume stopurile. Cred ca ar arata mai ok stopurile de Golf R.

In rest, iti mai propun niste jante mai mari pentru o stabilitate mai buna (asta daca nu mergi pe drumuri rele :) ).

Sanatate si 1.000.000 km fara nici o problema.

Multumesc la fel!

Am revenit cu cateva poze de interior:

http://img687.imageshack.us/img687/8223/06112009001.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/2550/06112009002i.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/9739/06112009003.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/2522/06112009004.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/2852/06112009005.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/5036/06112009006.jpg

Enjoy!

Link către comentariu

Este superba! Felicitari Mada!

P.S: ti-am trimis un private message. Multumesc mult.

Link către comentariu

f.faina masinuta! am facut test drive si cu cu octavia si cu golf 6 cu motorul asta si se misca f.OK incepand de la cele mai joase turatii.

cam cat a fost "halatu'"? :)

Link către comentariu

Pai halatu a fost 17 mii cu discount inclus de vreo 600 si ceva euro + covorase, pachet legislativ si o mica reducere la dobanda creditulu ;) toate negociate la dealer :)

Link către comentariu

Misto masinuta! Am zis si eu ca viitoarea masina daca nu va fi un Passat atunci CLAR va fi un Golf VI tot Highline, tot TSI (imi cer scuze de offtopic). In rest, sa o stapanesti sanatos cat mai multi km, fara incidente! :Driver:

Link către comentariu

Salut!

In weekend am plimbat putin "rechinul" pe malurile Dunarii.

Enjoy the pics!

14112009016i.th.jpg14112009012.th.jpg14112009010n.th.jpg14112009019h.th.jpg14112009016f.th.jpg14112009009.th.jpg14112009005f.th.jpg14112009008.th.jpg14112009018.th.jpg14112009003b.th.jpg14112009001d.th.jpg14112009015h.th.jpg14112009002y.th.jpg

Si inca doua cu Dunarea:

14112009013b.th.jpg14112009014.th.jpg

Modificat de WVWZZZ
Modificare afisare poze
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Imi place volanul la nebunie cu forma aia pe interior si insertia cromata jos...

Chiar ma intrebam unde au mutat ajtia de la VW ceasurile cu apa si fuel-ul ptr ca la 4 sunt SUS, la 5 sunt jos, iar acum le-au mutat in interior la vitezometru si tahometru.

Oare la 7 unde o sa le mai mute?

Foarte faine scaunele!

Astept un filmulet cu o acceleratie in care sa se puna in valoare TSI-ul !

A da si sa traiasca masinutza!

Link către comentariu

Incearca sa pui pozele alea altfel , cand le iei de pe imageshack, dai acolo sa se vada ca si thumbail for forum ca nu se vor mai vedea link-urile ci doar pozele direct....

Link către comentariu

grozava, zau. arata super interiorul. spune-ne ceva de consum. :icon_thumright:

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Mutumesc!

Am doar 1540 km asa ca nu este foarte relevant.

Consum pana acum: 8.5 medie facuti 80% in Bucuresti pe distanta scurta (6-7 km zilnic dus/intors) pentru ca stau aproape de servici.

Restul de 20% au fost facuti in afara unde media nu a depasit 6.5 mergand "lin" cu 90-100 si cateva peak-uri unde permitea.

Tempomatul ajuta ff mult consumul, cu cel putin 1%.

Ma astept ca mai tarziu sa intre pe fagasul normal; jetta noua 1.6 de anul trecut deabia dupa 6-7 mii s-a reglat la consum.

Impresia este ca fata de motorul de mai sus, 1.4 TSI este mult mai economic (diferenta in oras aproape 3!).

Numai bine.

Modificat de madastar
Link către comentariu

Frumoasa masinuta.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.Ceva poze cu camera? ;)Ma bate gandul sa imi pun si eu.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut!

Am uploadat pe youtube un filmulet facut noaptea special pentru a arata capabilitatile "Rear view camera".

Un An Nou Fericit!

La Multi Ani!

Modificat de madastar
Link către comentariu

salutare! noi am mai vb prin intermediul private message-ului dar nu am apucat sa-ti zic asta: s-o stapanesti sanatos si iti doresc cat mai multi km fara incidente!

o rugaminte am la tine: daca poti modifica titlul filmuletului pe care l-ai postat pe youtube in ceva de genul golf 6 rear view camera sau rear assist. cred ca filmuletul este f util si pt viitorii doritori de golf 6 care vor da un search pe youtube sa se lamureasca cum e treaba cu camera asta. si eu am comandat masina tot cu camera asta pt ca mi se pare f utila. mai am de asteptat o luna! bafta!

Link către comentariu

Multumesc!

@phane22: Done!

Cand o sa prind o zi mai frumoasa, o sa prezint mai mult, eventual si exterior.

Link către comentariu

multam madastar! azi am primit o veste buna. saptamana viitoare ridic masina de la pbv1.

bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!