Jump to content

skabia mea

CrW

Postare recomandată

salutare!

am tot urmarit acest subforum, am vazut masini pe care le admir, mi-au placut, altele mai putin. si cum am putin timp liber, m-am gandit sa-mi prezint si eu parciul.

numele: skoda fabia

anul nasterii: 2001 (luna cred ca martie)

versiunea: comfort

dotari:

-4 roti (+1 in portbagaj, da' care inca nu stiu la ce serveste:) )

-volan (reglabil pe inaltime si adancime) si cu claxon incorporat (cred ca era la oferta 2 in 1)

-geamuri electrice fata (cred ca pentru spate nu or mai avut motorase pe stoc sau or avut motorase, dar nu or avut butoane de actionare)

-oglinzi electrice (si astea tot fata) in culoarea caroseriei

-culoare gri metalizat

-jante aliaj (tot in culoarea caroseriei, ca si oglinzile)

-faruri (2 la numar si tot in fata, din care unul sta cash ca are rupta o prindere si parca se uita conci)

-una bucata schimbator de viteze (normal ca unu, ca nu aveam ce face cu doua ca doar nu-i dadeam si pasagerului sa schimbe viteze-5 am numarat+inca una dar cred ca e stricata ca masina o ia in spate)

-3 pedale (daca puneau 4 eram ca flinstones)

-o frana de mana care face ceva smecher: actioneaza 2 roti...va dati seama ce eficacitate: cu o maneta franezi 2 roti...ambele pe spate...woaaaaaaau

-abs..nu

-esp..nu

-geamuri cu tenta verzuie

-aer conditionat (climatic) cu filtrul de polen in sfarsit schimbat :drunken:

-in rest ce au toate: bord, caroserie, scaune, etc.

si cel mai important, zilele astea face un anisor de cand e in posesia mea (si a nevesti-mii, ca doar si ea plateste rata).

cam atat!

am si niscai poze cu ea (in care mai apare si nevestica - scuzati offtopicul ;))

numa'bine!

post-33634-1257406702_thumb.jpg

post-33634-1257406715_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina ,la fel si prezentarea :) . Sa o folosesti cu placere in continuare :)

Link către comentariu

La cat mai multi km fara probleme!

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

multumesc, multumesc! la fel si voua!

am uitat sa precizez ca masinuta are deja ~152 000 km, din care ultimii 12 000 i-am facut eu. luna viitoare urmeaza sa primeasca cauciucuri de iarna (cel putin 2), far nou :blink: si poate si ambele macarale pe fata :blah_:

numa'bine!

Link către comentariu
  • 2 months later...
luna viitoare urmeaza sa primeasca cauciucuri de iarna (cel putin 2), far nou :D si poate si ambele macarale pe fata :))

numa'bine!

salutare!

revin cu noutati: masina nu a primit 2 cauciucuri de iarna ci 4, iar macarale pe fata nu amandoua, ci numai una, pe dreapta....ca deh, ala e locul neveste-mii.

in functie de cat de mare vine factura de gaz, va mai primi inca o macara sau farul ala care se uita conci...sau nimic :D

pentru bara stabilizatoare i-am gandit niste opritoare dupa modelul unui coleg forumist, din otel si acuma d-abia asteapta sa le primeasca.

in rest...daca mai apar noutati, daca nu uit sa ma laud, va mai anunt. :lol:

numa'bine!

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 7 months later...

salutare!

am mai facut ceva la masinuta, se poate vedea aici.

sunt incluse si pleoapele.

pasul urmator ar fi sa-mi schimb toate becurile din spate in leduri si apoi si becurile din plafoniera.

cate putin, cate putin! :icon_cheesygrin:

Modificat de CrW
Link către comentariu
  • 6 months later...

Pe unde o invarti bre prin Timisoara, ca in aproape 3 ani de facultate nu mi-a dat de ochi? :rolleyes: S-o stapanesti sanatos si mai pune poze si aici, ca e gratis! :blah:

Link către comentariu

pai, prin timisoara, in mare asa...da'am drumuri si spre motru :D mai rare, da'am!

si ca tot o venit vorba: mi se pare ca pe tine te-am zarit prin trafic, imi pare cunoscuta combinatia "skn"

Link către comentariu

Nu cred. :blah_: Masina o am acasa, nu la Timisoara; poate pe langa Tg-Jiu. :)

Link către comentariu
  • 4 years later...

salutare!

dupa ceva timp, am mai modificat ceva la masina.

inainte: 

post-33634-0-96337300-1447253443_thumb.j

dupa:

post-33634-0-75799300-1447253473_thumb.j

de vreo 5 ani am si toba sport si inca nu sunt satul de sunetul (mai precis urletul) scos, deci nu as da-o jos.

iar stickerul cu "baby on board" e valabil de 2 ani si 7 luni :) si cam de atunci nu am prea mai avut timp sa ma ocup de masinuta, dar vor mai veni si alte modificari.

Modificat de CrW
Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut tuturor!

Dupa mai putin timp fata de cat ma asteptam, masina a primit un difuzor Milotec.  Partea urata e ca difuzorul a fost decupat in forma de dreptunghi si va trebui sa lipesc o bucata de plastic neagra, ca sa acopar "neconcordanta".

Daca pe spate, culoarea contrastanta este negru, cred ca urmatorul pas va fi montarea unei folii negre.........bineinteles, autorizata RAR.

IMG_20160206_131948.jpg

Modificat de CrW
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

a mai trecut o luna, deci a mai aparut o schimbare.

grila radiatorului de la abs dynamic.

IMG_20160304_132155.jpg

Link către comentariu

Arata bine.Doar ca trebuie sa vopsesti armatura din spatele grilei tot cu negru, Iti mai trebuie si niste faruri cu fundal negru si cu ocazia asta scapi si de pleoape.Daca iti place ideea poti sa pui si o folie galbena pe proiectoare.In rest cu pasi mici te indrepti spre ce trebuie.

Link către comentariu

hmmmm.....chestia cu vopsitul armaturii nu e rea deloc.......

e posibil ca farurile sa fie schimbate cu unele cu lupa si instalatie xenon si (surpriza!) cu fundal negru ;), dar nu pot sa zic deocamdata cand. iar de pleoape nu as vrea sa scap, pentru ca imi plac, desi stiu ca nu sunt legale.

Link către comentariu
  • 1 month later...

salutare!

am reusit sa imi schmib farurile. am montat lupe bifazice morimoto mini h1, cu bec halogen (deocamdata) si banda de leduri flexibila. banda are si functia de semnalizare, dar, din nu stiu ce motiv, nu functioneaza asa cum as dori, ca atare, nu am lipit si firul de semnalizare inca. 

le-am reglat la un perete si pot spune ca se vad foarte bine pe faza scurta, dar faza lunga ma dezamageste in continuare, desi am pastrat si faza lunga originala. o sa le reglez in service si sper la rezultate mai bune. deocamdata, achizitia unei instalatii xenon (4300k) este in asteptare pentru ca as vrea sa imi montez inainte de asta un sistem de spalare a farurilor (duze de parbriz, furtune legate la alimentarea duzelor de parbriz, ca sa fie pe comanda comuna). 

LE: mentionez ca poza din fata e facuta inainte sa reglez farurile. si da, lupa de pe partea pasagerului chiar batea mult mai sus.

IMG_20160409_170049.jpg

IMG_20160409_170052.jpg

IMG_20160410_163138.jpg

IMG_20160410_211450.jpg

IMG_20160410_211500.jpg

Modificat de CrW
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
On 10.11.2015 at 3:52 PM, CrW said:

salutare!

dupa ceva timp, am mai modificat ceva la masina.

inainte: 

IMG_20151031_120503018.jpg

dupa:

IMG_20151031_133123515.jpg

de vreo 5 ani am si toba sport si inca nu sunt satul de sunetul (mai precis urletul) scos, deci nu as da-o jos.

iar stickerul cu "baby on board" e valabil de 2 ani si 7 luni :) si cam de atunci nu am prea mai avut timp sa ma ocup de masinuta, dar vor mai veni si alte modificari.

salutare!

nu stiu daca fac bine, dar anunt ca as dori sa imi schimb stopurile actuale (cele negre) cu niste stopuri de fabia 1 hatchback facelift, adica cele din atasament. nu cer nicio diferenta.

multumesc!

s-l225.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...
Publicat (modificat)

Salutare!

Pe aceasta cale doresc sa anunt ca aceasta masinuta, care m-a servit timp de 8 ani si jumatate, prima mea masina, a ajuns la un alt proprietar.

Ii doresc sa se bucure de ea cel putin la fel de mult si de bine pe cat m-am bucurat eu de ea.

Pentru noi (eu si familia mea) a inceput o noua era auto, pe nume vRS, care are deja topic aici.

Va multumesc pentru atentie si va doresc numai bine!

Se poate inchide acest topic.

PS: Atasez si ultima poza facuta Fabiei!

Ramas bun, masinuta mea!

20170513_115107.jpg

Modificat de CrW
Link către comentariu

Daca noul proprietar este de pe forum si doreste sa continue topicul, astep PM.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!