Jump to content

Nu gasesc codul vopselei

Greuuuuuuuuu
 Share

Postare recomandată

salut ma poate ajuta cineva in legatura cu codul vopselei am un polo 6N culoarea e dark blue metallic dar nu ii gasesc codul niciunde dc ma poate ajuta cineva multumesc anticipat!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si pe mine ma interesa chestia asta si cica gasesti un cod parca,in portbagaj,pe undeva pe plasticul ala de jos inauntru care vine spate in spate cu numarul de inmatriculare.auzisem ca ar fi scris pe o eticheta lipita pe acel plastic,sau stantat direct pe tabla,zic si eu,auzisem mai multe pareri si ti le-am spus si tie ca sa le verifici, ca eu inca nu le-am verificat.

mai astept si eu pareri

Link către comentariu

codul il gasiti in porbagaj,la rezerva este un sticker sau in cartea service

Link către comentariu

incerc sa pun o poza cu un astfel de stiker.

ce am inconjurat cu albastru e codul culorii. daca gresesc sa ma corecteze cineva

codculoare.jpg

Link către comentariu

prto0f.gif

1 - Vehicle identification number

2 - Model identification code/ production control number

3 - Model code

4 - Engine output/ emissions standard/ gearbox

5 - Engine and gearbox code letters

6 - Paint number/ interior equipment identification number

7 - PR codes

8 - Unladen weight/consumption/CO2 emission

Link către comentariu

incerc sa pun o poza cu un astfel de stiker.

ce am inconjurat cu albastru e codul culorii. daca gresesc sa ma corecteze cineva

codculoare.jpg

AHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Link către comentariu

cautai in portbagaj peste tot se pare k hartia s-a dezlipit si cartea de sevice e in italiana si habar nu am ce scrie acolo app voi cand va referiti la cartea de service e manualu de utilizare nu sa nu va suparati pe mine dar habar n-am

Link către comentariu

AHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

i-as ramane recunoscator celui care m-ar ajuata sa gasesc codul de la vopseaua masinii mele va repet culoarea este dark blue metallic

Link către comentariu

N-am gasit numai numai "Dark technoblau METTALIC" din 2000 care are codul LV5U.

Link către comentariu

i-as ramane recunoscator celui care m-ar ajuata sa gasesc codul de la vopseaua masinii mele va repet culoarea este dark blue metallic

Daca mai ai Certificatul de Inmatriculare din Italia, acolo scrie si codul de culoare,ceea ce la un certificat romanesc nu o sa ai.In cartea tehnica nu este trecuta culoarea,ci doar instructiunile de folosire/exploatare a masinii precum si recomandarile constructorului cu privire la tipurile de uleiuri,antigel,etc care trebuie folosite.

P.S. Cum se poate deschide un topic nou,pt ca eu nu reusesc si sincer mi se pare cam absurd. :D

Link către comentariu

Daca mai ai Certificatul de Inmatriculare din Italia, acolo scrie si codul de culoare,ceea ce la un certificat romanesc nu o sa ai.In cartea tehnica nu este trecuta culoarea,ci doar instructiunile de folosire/exploatare a masinii precum si recomandarile constructorului cu privire la tipurile de uleiuri,antigel,etc care trebuie folosite.

P.S. Cum se poate deschide un topic nou,pt ca eu nu reusesc si sincer mi se pare cam absurd. :icon_thumright:

decat caretea in care itzi prezinta dotarile masini e in italiana certificatul de in matriculare e bulgaresc k e inmatriculata in bulgaria

N-am gasit numai numai "Dark technoblau METTALIC" din 2000 care are codul LV5U.

Am gasit un cod la dark blue metallic da nus dc e asta codul este LZ5Y

Link către comentariu

Da, dupa uniquecarsandparts LZ5Y ar fi pentru anul 1998, daca vrei sa fii sigur treci pe la un service vw.

Link către comentariu

Da, dupa uniquecarsandparts LZ5Y ar fi pentru anul 1998, daca vrei sa fii sigur treci pe la un service vw.

imi ia ceva bani dc ma duc la ei? o sa ma duc direct la reprezentanta cu ea

Link către comentariu

• 3 years later...

Buna,,,Nu stiu cum e la alte modele dar eu am wv polo clasic,,,an farb.96 si codul de culoare este pe o tablita din aluminiu in locasul de la roata de rezerva..dupa cite am inteles de la baietii de la atelierul de vopsitorie spuneau ca aproximativ la toate masinile acolo este trecut codul de culoare

Link către comentariu

• 4 months later...

la mine codul vopselei e lipit cu eticheta in portbagaj sub roata de rezerva. Dar e posibil sa varieze de la model la model.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!