Jump to content

Passat 1.9 TDI AVB B 97 DMT

b97dmt

Postare recomandată

salut,arata f bine masina din toate pct de vedere.

compartimentul motor e tipla :P

o singura chestie nu imi place, S-ul de pe portbagaj si bandou usi spate. este s-line de la audi. tu ai passat.

Link către comentariu
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b97dmt

60

• Circoloco

8

• F l o r i n

7

• andrei-ovidiu

6

Multumesc pt aprecieri, o sa mă interesez dacă găsesc sigle de R line sa le pot

Link către comentariu

de ce e "moda" asta de a lipi pe masina chestii ce nu isi au locul? daca masina nu e ceva,de ce ii pui insigna de acel ceva? (in afara de cei 3 cai castigati...)

Link către comentariu

In principiu ai dreptate , dar acelasi lucru il putem spune de toate modificarile posibile de ce jante mai mari ?De ce vopsim etrieri?De ce folii pe geamuri ?de ce schimbam casetofonul , de ce vopsim unele elemente ? Etc .... Simplu din placere , din pasiune :icon_thumleft:

Link către comentariu

un 1.9 de 90 cai cu jante de 17'' nu se vrea neaparat r32.

un 1.4 cu bandouri vopsite arata mai bine doar,chiar daca aceasta optiune nu a fost pusa din fabrica.

folie pe geamuri pt a bloca razele soarelui si privirile hotului.

casetofonul...pt ca e mai practic sa asculti de pe stick si pt un sunet mai bun.

majoritatea sunt,dupa cum ai spus, din pasiune. unele sunt optiuni care sunt disponibile pe alta echipare (scaune incalzite,tempomat,computer de bord,manere vopsite).

eu merg pe ideea ca masina sa nu se dea ceea ce nu este. un vw nu va fi niciodata S-Line,indiferent de dotari. un Golf va fi R32 daca ai destui bani sa il transformi...

sper ca m-am facut inteles...punctul de vedere.

acum daca tie iti face placere poti sa pui pe masina si AMG sau M\\\ Power, atat timp cat e masina ta,tie trebuie sa iti faca placere sa o conduci

Link către comentariu
  • 2 months later...

de unde ai cumparat husele pentru scaune? superb exemplarul , pacat ca-l vinzi!

Link către comentariu

Salut , de pe forum era o firma care le face pe comanda.

Referitor la vanzare , vreau sa-mi cumpar o masina noua si ar fi cam dificil sa am grija de 3 masini.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O mica modificare , prin bunavointa colegului Jaf (Alex).

In rest urmeaza revizie , sa trecem la rotile de vara si poate gasim un cumparator serios.

post-4558-0-08690400-1332760384_thumb.jp

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi dupa 9 ani petrecuti impreuna, am vandut-o , a fost pt ultima data cand am condus-o. Se poate inchide

Link către comentariu

O masina buna, curata.... km putini. Sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea, noul cumparator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!