Jump to content

Passat 1.9 TDI AVB B 97 DMT

b97dmt

Postare recomandată

Nu iti pierde ulei pe langa busonul ala? Nice car dar dupa cum spun si colegii renunta la sigla aia de S-line si la bandoul cromat de la portbagaj.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b97dmt

60

• Circoloco

8

• F l o r i n

7

• andrei-ovidiu

6

Nu pierde este etans , bandoul cromat este accesoriu oem pt Passat :))

Link către comentariu

O di dar atat timp cat nu ai bandourile de highline cromate nu da bine deloc.Acum e masina ta trebuie sa iti placa tie.

Link către comentariu

Pai cam asta as vrea sa-i montez : bandouri highline , piele la interior si eventual stopuri de w8 , dar in timp...

Link către comentariu

Am crezut ca i-ai pus suspensie pt drumuri grele, deoarece in primele poze postate de tine pe topic arata bine, iar in pozele astea pare foarte ridicata atat de fata cat si de spate.

Link către comentariu

Te-am vazut pe data 27 08 2010 in jur de ora 17:00 pe autostrada soarelui veneai spre bucuresti. Arata bine masina , dar cea ce nu vad eu la locul lui e S acela de pe porbagaj,mi-a sarit imediat in ochi.Numai bine

Link către comentariu

Da eu eram ... cu sigla pe portbagaj :rolleyes:

Ieri pt prima data s-a ars un bec la stopul de frana pe partea dreapta . Mocheta avea un fel de sigiliu ,pt a ajunge la placa cu becuri , in 7 ani nu e rau, a tinut ceva becul

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am trecut de 80.000 km. Probleme nu sunt , am schimbat preventiv bateria(avea deja 7 ani) , la Pbv 1. S-a montat tot una originala.

Sa inveselim topicul cu poze noi , facute ieri intr-o parcare.

post-4558-1286869949_thumb.jpg

post-4558-1286869957_thumb.jpg

post-4558-1286869972_thumb.jpg

post-4558-1286869979_thumb.jpg

post-4558-1286869985_thumb.jpg

post-4558-1286869993_thumb.jpg

post-4558-1286869999_thumb.jpg

post-4558-1286870004_thumb.jpg

post-4558-1286870011_thumb.jpg

post-4558-1286870016_thumb.jpg

Link către comentariu

f. frumoasa masina :)). felicitari pentru achizitie. am o mica intrebare: atunci cand dezactivezi esp-ul, in afara de martorul din bord, ti se aprinde cumva butonul din rosu in galben? intreb asta pentru ca la mine stiu ca a mers la inceput, insa acum nu mai vrea sa mai mearga( nu se mai aprinde becul in galben, desi esp-ul functioneaza, adik se dezactiveza).

Link către comentariu

cand dezactivezi ESP-ul ,cel putin la passat e asa , se aprinde in bord martorul galben iar culoarea butonului nu se schimba ramane tot rosie. La butonul de dezaburire e asa cum pui tu dar la cel de ESP nu, ramane rosu indiferent de starea lui.

Si eu am schimbat bateria avea 6 ani si am pus Rombat. De curiozitate care este pretul uneia originale la reprezentanta.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

@ciprianD

Multumim , multumim.

@Alexio

Cum a spus si Cosmin , ramane galben.

@Cosmin , bateria era buna au pus VAS-ul pe ea si era in continuare in parametrii , cea noua era undeva la 1100 roni si au bagat reducere ca masina are mai mult de 5 ani si a rezultat un cost de 800-900 ron. :)

:( De ieri Passat-ul a primit un fratior sau surioara ( nu stiu inca ce este) sa-i tina de urat .

post-4558-1286976894_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Noutati , de ceva vreme ma dispera vibratia lupei din farul dreapta. Am decis sa cumpar faruri noi , 2 bucati , montaj la PBV1.

Farurile cumparate de la Volksparts , 1000 ron Hella amandoua , manopera la PBV1 , 250 ron , am fost lasat sa stau langa masina.

In prima faza cu farurile noi , incepuse sa vibreze lupa din faru stang :vaidecapulmeu: , s-a demonta inca o data bara fata , nu stiu exact ce a facut mecanicul dar acum am scapat de tremurat.Lumina e cam la fel avand in vedere ca cele originale nu erau matuite.

post-4558-0-01874300-1289806144_thumb.jp

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Deci se putea si fara inlocuire... pacat ca ai irosit 20 si ceva de milioane :blink:

Link către comentariu

Cum 2000 roni ? Am spus 1000 roni ambele si noi. Cum se puteau rezolva? Bagate in cuptor ...?

Link către comentariu

Scuze.. era vb de 1250ron cu tot cu manopera :D. Dar ma gandeam ca asa cum ti-a dat bara jos si a rezolvat lupa din farul nou, se putea rezolva si lupa din farul vechi..care din descriere facea la fel corect?

Link către comentariu

Si unul din farurile mele vibra dar l-am rezolvat nu a fost mare lucru.Te intreb pt un prieten ,daca vinzi farurile vechi lasa-mi un pm cu un pret.

Link către comentariu

Treaba e cam ciudata , farul vechi era cel din dreapta si vibra cam de vreo 7 ani , adica decat am luat-o , cat a fost in garantie am fost la service si remediau temporar.Dupa ce a iesit din garantie au inceput ca trebuie schimbat farul cu totul , ma rog am lasat- o asa pana zilele trecute cand m-am decis sa le schimb.Imediat dupa ce au fost puse pe masina vibra farul din stanga(far nou) au demontat din nou bara, grila etc si acum vad ca nu se misca e totul ok.

Link către comentariu

Concluzia pe care am facut-o eu este ca "meseriasii" te puteau ajuta si fara sa ajungi la schimbat farurile si cheltuit ceva bani. Oricum acum sunt noi si esti cu "inima impacata" :D

Link către comentariu

si pe mine ma intereseaza farurile pe carele ai dat jos,ale mele sunt destul de matuite...scuze ca ti am poluat topicul cu asta,si felicitari pentru cum tii masina,amvazut o live pe la cipos acum vreo...2 ani?

Link către comentariu

:) Da aia este. Farurile vechi au pleoape pe ele daca le scot cred ca raman patate de la adeziv...

Link către comentariu

pot sa le vad?asta daca pleoapele nu sunt gri...mie mi ar merge doar daca sunt negre!

multam frumos!

Modificat de doctorul
Link către comentariu

:offtopic: O sa le fac niste poze , pleoapele sunt gri si se pot vopsi

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum 2 zile am trecut la rotile de iarna , ocazie cu care am observat ca burduful dreapta fata scapa vaselina.Astazi s-a remediat la PBV1 ,cost 360 ron manopera + burduf.

Ce diferenta totusi intre jantele pe 17 de vara si cele de 16 de iarna , motorul trage cu mult mai bine si volanul merge mult mai usor ma astept si consumul sa scada

post-4558-0-44217300-1291301605_thumb.jp

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
  • 2 months later...

ne poti spune cat anume a fost burduful?

la euro tehno group pitesti costa 140 roni unul.

la avia militari 148.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!