Jump to content

Passat 1.9 TDI AVB B 97 DMT

b97dmt

Postare recomandată

Foarte tare arata cu capacul cromat. O parere pentru urmatoarea modificare ar fi, plafoniera de W8 cu lumini ambientale, eu zic ca merita. :)

Cheers

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 4 months later...
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b97dmt

60

• Circoloco

8

• F l o r i n

7

• andrei-ovidiu

6

Poze noi , din weekend , eram la cumparaturi si am facut cateva poze , sper sa va placa. Am atins 75000 de km si urmeaza revizia de un an , masina merge ireprosabil din punctul meu de vedere :icon_thumright:

post-4558-1271592908_thumb.jpg

post-4558-1271592920_thumb.jpg

post-4558-1271592930_thumb.jpg

post-4558-1271593610_thumb.jpg

post-4558-1271593747_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Din ce in ce mai bine arata agregatul :blah_: Capacul cromat l-ai luat de la reprezentanta sau de pe net? Imi place cum arata si cred ca fur ideea :P

Link către comentariu

Capacul de la cotiera ? De el ma intrebi? E luat de la Volksman

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a trecut si ITP -ul fara nici o problema , la revizia anuala s-au schimbat 1 colier la un furtun , consumabile ulei , filtre , masina a trecut de 76000 de km.

post-4558-1275028731_thumb.jpg

post-4558-1275028756_thumb.jpg

post-4558-1275028785_thumb.jpg

post-4558-1275028800_thumb.jpg

post-4558-1275028815_thumb.jpg

post-4558-1275028832_thumb.jpg

Link către comentariu

salutari!!!mai aflam si noi lucruri noi despre bijuterie.nici nu zici ca trece timpul peste ea.mie prin mana nu mi-a mai trecut niciun passat asa ingrijit.succes in continuare.de masina stiu sigur ca vei avea grija mai ceva ca ochii din cap :icon_thumright:

Link către comentariu

Tot la revizie s-a testat bateria , e cea originala care cred ca deja are aproape 7 anisori si este inca in parametrii. Caietul de service l-am terminat si incepem unul nou , masina are reviziile numai la PBN ,in plus ca este cuminte a primit un buson ulei de Audi R8 (35 ron la PBN). :icon_thumright:

Ooo salutari Razvan , multumim frumos .

Am uitat , s-a mai schimbat intre timp un bandou pe bara fata , era un pic zgariat si cel de pe bara spate la fel avea o zgarietura si folia de pe aripa , cea transparenta, la reprezentanta la un pret foarte piperat :icon_thumright:

post-4558-1275029354_thumb.jpg

Link către comentariu

Ceva nu pusca... mi se pare mie sau ai tetiere de piele si scaune din textil? La fel si fetzele usilor sunt din piele?

P.S. Scoate s-lineul ala de pe laterale ca e urat rau.

Modificat de Eto
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Ai observat coret. La tetiere sunt huse , fetele de usa, daca citesti in topicul de Passat(http://vwforum.ro/index.php?showtopic=55598 ) , ai sa vezi ca mi-am comandat unele noi din piele sintetica la reprezentanta la un pret :)

Siglele s-line sunt originale , costa in jur de 80-90 ron bucata , mi-au fost furate de vreo 2 ori pana acum asa ca nu sunt inca dispus sa renunt la ele , oricum ornamentul de la rezervor l-am dat jos

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Toata lauda pentru modul in care o menti dar da-mi voie sa imi spun si eu punctul de vedere: nu are nici o relevata cat au costat siglele S-line atat timp cat masina nu are legatura cu aceasta echipare, nici macar marca (nu cred ca e cazul sa reamintesc de dacia cu "echiparea" M). Capacele oglinzilor, desi nu sunt de accord cu cromul pe masina decat in limitele bunului simt, nu pot sa spun ca nu dau bine dar capacele de la manerele usilor mi se par inutile si inestetice. Bafta si sa te bucuri de ea in continuare :ceuameni:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Corect... parerea mea este ca S-lineul trebuie sa dispara, nu are nici o legatura cu VW passat care este o masina clasica.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Buson Audi R8

post-4558-1275284623_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoase micile modificari dar masina striga dupa o suspensie sport, neaparat las-o mai jos, parca e suv!

Link către comentariu

Masina frumoasa , dar:

- Emblema S-line = wtf?

- bandou cromat portbagaj = nu se potriveste cu nimic, renunta la el sau pune-ti peste tot bandouri cromate

- vopseste bandourile in culoarea caroseriei :D

Succes

Link către comentariu

Colegul RedFighter parca mi-a citit gandurile :D Cu exceptia emblemei S si a dungii cromate de pe portbagaj, mi se pare super masina :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Enjoy , Constanta 28.08.2010 , aprox 79.000 km

post-4558-1283158911_thumb.jpg

post-4558-1283158921_thumb.jpg

post-4558-1283158930_thumb.jpg

post-4558-1283158940_thumb.jpg

post-4558-1283158950_thumb.jpg

post-4558-1283158957_thumb.jpg

post-4558-1283158966_thumb.jpg

post-4558-1283158977_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Nu te-ai gandit sa ii vopsesti elementele negre in culoarea masinii si sa o lasi un pic mai jos? Cred ca ar fi alta masina

Link către comentariu

De umblat la suspensie nu vreau , pt mine e ok , sa vopsesc elementele negre , la ce meseriasi se gasesc in patria noastra in cateva luni ma trezesc ca sare vopseaua , prefer sa o mentin in starea in care se afla , eventual o piele la interior.

Bandourile as dori sa le schimb cu unele de highline , dar nu prea stiu ce presupune demontarea lor, ma refer la cele de pe usi.Unii spun ca trebuie date fetele de usi jos , si prin interior se desfac , alttii ca se dezlipesc etc.

As dori sa-i montez stopuri de W8 , dar iarasi nimeni nu stie sa-mi spuna daca merge plug&play sau trebuie alte modificari

In poze pare ridicata dar in realitate nu este , este suspensia normala OEM, cu care a venit masina (nici sport nici Pachet de drumuri grele)

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Daca vrei bandouri highline pe laterale din punctul meu de vedere trebuie sa iei si pe fata+spate. Din cate stiu cele de highline vin pregatite pentru vopsit deci e bine :). Legat de vopsirea celor de pe masina vreau sa iti spun ca la mine au 1 an si nu am probleme, inclusiv spoilerele de care toti zic ca sar pietre etc si sunt intacte. Daca stai langa ala care le face ies foarte bine si nu sare nimic. Ma refer ca daca iti doresti ceva n-are cum sa nu iasa

Link către comentariu

Da normal ca vreau toate bandourile , iar la vopsitul celorlalte elemente sunt patit cu o gramada de meseriasi la alte masini. Daca vopseau bine , tot ma trezeam cu pete pe aripa , pe geamuri , vopsea scursa , elemente gazate asa ca stau linistit in banca mea.

Link către comentariu

Bandourile pe usi daca mai tin eu bine minte se dezlipesc. Iar in legatura cu vopsirea lor, daca sunt pregatite bine inainte de vopsire nu ai de ce sa iti faci griji, trebuie date in mod special cu plastic primer. Eu am fustele la golful meu vopsite de un an si nu am avut probleme, nici macar cand m-am infipt cu fusta din fata intr-o bordura, in afara de zgarieturile evidente nu mi-a cazut vopseaua dupa sau ceva de genu.

Link către comentariu
Buson de r8 dar doar cel de la ulei , de ce nu si cel de apa :D ?

Se potriveste ? Un cod ceva ? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!