Jump to content

anvelope trecute in talon

passat19tdi
 Share

Postare recomandată

salutare tuturor

La masina din semnatura am trecute in talon urmatoarele dimensiuni;

fata

205 50/15

spate

205 50/15 sau 195 55/15

masina are discuri fata spate si jantele sunt pe 15 in 5 prezoane ( gauri )

Rog frumos posesorii de passat b4 asemanatore sa-mi spuna ce dimensiuni de anvelope au trecute in certificatul de inmatriculare .

Banuiesc ca la mine s-a facut o greseala cu toate ca pdf-ul de mai jos le da drerptate celor de la RAR

Vreu sa-mi pun anvelope mai inalte ca astea cu 50 scutura rau pe drumurile noastere

Multumiri anticipate

b4_40_00.pdf

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu in talon mai am trecut la observatii "alte anvelope: 195/55 r15 82h, 195/60 r14 82h" iar in cartea masinii am trecute mai multe dimensiuni si pe 205..daca te intereseaza si alea sa imi spui si ma uit exact si iti spun care sunt. app ale mele sunt in 4 prezoane...

Link către comentariu

m-ar interesa cele pe 15 ce dimensiuni au

Link către comentariu

185/65 r15; 195/55 r15 si 205/50 r15 aceste anvelope sunt trecute la mine pe cartea masinii.

Link către comentariu

ai cu 4 sau 5 prezoane ? frane disc si pe spate?

ca daca e identica cu a mea ma duc sa ma cert cu aia de la rar

as alege sa-mi cumpar alea pe 65, cred ca sunt mai comfortabile ,si oricum nu merg eu prea tare sa se simta diferenta

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

Da este cu 5 prezoane si frane pe disc fata/spate

Link către comentariu

multumesc

Link către comentariu

A mai aparut o problema de rezolvat (sau mi-am pus-o eu singur )

pe eticheta din portbagaj pe langa o gramada de coduri , am gasit codul pt anvelope , care este H4U care decodificat spune ca ar trebui sa am

tires 205/55 R 16 W (black)

Ce naiba sa mai cred , ca am intrat in ceata total

Cred ca pana la urma o sa pun 195/65 R15 care cred ca s-ar potrivi cel mai bine si d.p.d.v estetic cat si confort

Rog cunoscatorii sa-si dea cu parerea

Link către comentariu

la voi bate codul din porbagaj cu ce e trecut pe certificat?

Link către comentariu

La mine se potriveste:

In talon am trecute urmatoarele:

1. 185/65R14 86T (actuale pe masina)

2. 195/60R14 85T

3. 205/50R15 86T

In portbagaj, codul se refera la 185/65R14 86T. Din pacate jantele mele sunt cu 4x100.

ALEKS

Link către comentariu

cred ca am gresit codul nu este h4u ci h4w si corespunde cu ce am trecut in certificat 205/50 15 w...asta e ....ii fac un tuning la motor si o fac de curse...

si eu care am crezut ca imi iau masina de familie

Link către comentariu

• 1 month later...

se poate inchide sau sterge topicul

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am cauciucuri de 195 /65 /15 in 4 prezoane si vitezometru imi indica perfect (verificat cu GPS).

Link către comentariu

N-am gasit alt topic ,postez aici problema.Mi-am luat suspensie sport 40mm,inca nu e montata si am jante pe 16.Daca aveti sau stiti sau pe ceva forumuri ati auzit/vazut daca freaca cu anvelope pe 55 talon.Trebuie sa-mi i-au cauciucuri de vara si sa stiu pe cat sa iau sa n-am surprize.Din ce am vazut prin diferite poze cu b4 ,jante pe 16 si suspensie sport,cam toate-s pe 45.Dar vreau sa stiu sigur.Daca gasiti ceva anuntati-ma.Multumesc anticipat.

Modificat de mabial
Link către comentariu

eu am gasit un topic mai vechi...poate te ajuta cu ceva, eventual sa vb cu tipu respectiv dar din cate am vazut sunt cam demult posturile dar poate ai noroc sa dai de el printr-un pm si sa vezi ce si cum mai exact

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=25537

Link către comentariu

@mabial

poate niste idei de aici... :icon_thumright:

post-61036-1268079787_thumb.jpg

Modificat de bmjean
Link către comentariu

eu am gasit un topic mai vechi...poate te ajuta cu ceva, eventual sa vb cu tipu respectiv dar din cate am vazut sunt cam demult posturile dar poate ai noroc sa dai de el printr-un pm si sa vezi ce si cum mai exact

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=25537

L-am gasit si eu pe andREI si am vorbit cu el..de ceva zile mi-a raspuns pe PM.El are jante pe 15.Multumesc oricum alinelu2006

@mabial

poate niste idei de aici... :P

:icon_thumright: a fost prima poza pe topicul cu poze passat ..mi-e cea mai draga poza cu b4 :icon_cry:.La ce drumuri avem noi ar fi numai in parcare si m-as uita la ea ,daca ar cobora atat de mult :)

Link către comentariu

Eu am cauciucuri de 195 /65 /15 in 4 prezoane si vitezometru imi indica perfect (verificat cu GPS).

de regula vitezometrul arata mai mult , punand anvelope mai mari s-a egalat viteza reala cu cea indicata

Nu ai probleme cu anvelope asa mari? sa atinga etc ...ma gandeam si eu sa-mi pun 195 65/15 sunt mai uzuale

Oare la ITP nu ti le verifica ? ca trebuie sa fac in toamna verificarea

Link către comentariu

si pe mine m-ar interesa daca se poate pune legal sa zic asa anvelope cu talonul mai mare...chestia ciudata e ca eu pe masina am 195/50/15, cand am inmatriculat masina a verificat unu de pe acolo marimea anvelopelor etc. nu a zis nimica, booon.....dupa ce mi-a venit talonu si cartea masinii observ ca e adaugata o rubrica cu alte anvelope care au urmatoarele dimensiuni: 195/55/15, 195/60/14..pe langa cele stock.....si eu eram ferm convins ca am pe masina 195/55/15 ca doar de aia le-a trecut in talon sa nu am nici o treaba daca ma opreste vreun un politist si ma gandeam ca poate am vazut eu aiurea si n-am dat importanta...si zilele astea ma uitam la o roata ca mi se parea ca e dezumflata putin si cand imi arunc ochii bine vad ca de fapt e 50 in loc de 55....bine asta nu ar fi o problema ca oricum in cel mai scurt timp vreau sa imi schimb cauciucurile.....dar intrebarea mea este: daca imi pun 195/60sau65/15 si ma opreste vreun un politist care crede ca are mai multa scoala si degeaba ma chinui eu ca ii explic ca pe drumurile noastre nu-mi permit sa imi indrept in fiecare saptamana janta...ce se poate intampla?a patit vreunu dintre voi sa il opreasca si sa se ia de dimensiunile anvelopelor? dar bineinteles sa fie in limitele decentei nu prea mici nu prea mari, nu prea lata nu prea inguste, nu prea subtiri nu prea groase :icon_thumright:, fara jante de 16,17 ......???

Link către comentariu

eu nu am probleme sa imi frece pe undeva inca.

iar la mine pe talon nu apar (am modelu nou de talon) dimensiunea cauciucurilor doar in cartea de identitate a masinii

Link către comentariu

• 1 month later...

Mi-am pus in sfarsit cauciucuri.. 195 60/15 , cred ca am impacat si capra si varza,bineinteles dupa ce am luat o groapa din plin si am mai indoit o janta si am belit un cauciuc .Prima deosebire e ca am simtit o mica diferenta la franare in sens negativ (poate sunt umflate mai tare..o sa verific),a doua ,parca demarajul e o idee mai lenes sau am eu ideii preconcepute.

in rest nu sunt probleme sa atinga , e loc berechet .Sa vedem ce-or zice cei de la ITP (sau cat ,ca ma cunosc cu ei )

Link către comentariu

Ciprian Caraba

salutare, vreau sa-mi pun si eu niste jante frumoase, dar...problema mea e ca nu stiu exact care se potrivesc, jantele mele de tabla sunt cu 4 prezoane, discuri pe fata, pe spate tambur, am gasit ceva jante frumoase, dar tipul de acolo de unde vreau sa le cumpar, mi-a spus k el asa stie k la passat b4 doar originalele potrivesc, e adevarat??? mi-a zis sa probez o janta de pe un golf 3 sa vad daca potiveste...daca potriveste pot sa ii le cumpar linistit....habar nu am!!!! voi colegii....ce stiti??? potrivesc si alte jante??? am uitat sa specific dimensiunea jantelor ce vreau sa le cumpar sunt de 15 4x100....astept pareri, multumesc!

Link către comentariu

dap...stai linistit daca sunt 4x100 se potrivesc poti sa le cumperi fara nici o problema

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutaree!!! Eu am montat cauciucuri 205/50/15 nu ating, nu freaca, parca arata mult mai "implinita :cool: "

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!