Jump to content

Skoda Octavia vRS 2001

PaulMIG

Postare recomandată

Frumosa. E altceva cu autocolant pe usi :). Nu inteleg de ce tii stickerele pentru a indica carligele de tractare ;)

Le tine pentru ca e un detaliu racing :P

Link către comentariu
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PaulMIG

29

• Circoloco

6

• jmf

5

• SB_20_WOB

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exact :D , sagetile sunt un mic indiciu legat de racing. Le-am pus la inceput pe masina inainte sa stiu ca o sa ma dau la vtm sau ceva de genul, aveam eu un pitic pe creier cu sagetile alea. Mie imi plac, probabil o sa ma plictisesc la un moment dat si o sa le dau jos.

Tennye stiu kitul de la milotec de mult. Din pacate mie nu imi prea place tuningul exterior, in afara de mici detalii gen grila, pleoape etc. Si pentru O1 nu am vazut faruri sau stopuri care sa imi placa deci raman cat mai OEM pe dinafara.

Azi am dat jos OCTAVIA de pe spate.... Nu a fost pana la urma cea mai stralucita idee. Dupa sters cu diluant si dat cu polish cu mana si buretele au ramas crapaturi minuscule in jurul literelor, ca si cum ai scrie octavia cu muuuuuulte intepaturi de ac :) . Nu se observa decat de la 30cm de portbagaj si dintr-un anumit unghi. Probabil un polish mai profi o sa rezolve si atunci o sa dau jos si vrs-ul. Oricum la un moment dat vroiam sa fac mutarea deci nu mai conteaza.

Si restul de poze:

IMG_3415.jpg

IMG_3414.jpg

IMG_3413.jpg

IMG_3408.jpg

IMG_3406.jpg

IMG_3404.jpg

IMG_3403.jpg

IMG_3402.jpg

post-55656-1257201605_thumb.jpg

post-55656-1257201615_thumb.jpg

post-55656-1257201628_thumb.jpg

Link către comentariu

O idee e sa lasi Octavia si sa pui sub "1.4 16v" :D

Legat de kitul Milotec mie mi se pare chicios, am vazut mai multe masini facute asa si, parerea mea, arata mai rau in realitate decat in poze. Singura chestie faina mi se pare grila, dar nici macar asta de la Milotec, ci grila OEM cu fagure si fara semn. Din pacate tot ce am gasit mi se par aberant de scumpe (80 euro?!).

Iar stopuri...well, daca as gasi unele identice cu OEM dar cu led-uri, ar fi ideal, dar nu cred sa existe.

Modificat de jmf
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut! Tare masinuta. A mai participat la ceva curse, liniute, sau se intrevede ceva pe viitor?

Modificat de radwcanu
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Multa vreme a trecut, dar foarte multe nu s-au schimbat de cand nu am mai updatat topicul.

Masina ma face fericit in continuare de fiecare data cand ma urc la volan, si nu regret o clipa ca am cumparat-o.

Nu am mai participat la nici un fel de competitie si nici liniute. Am comparat-o doar din mers cu 2 masini, un G5 GTI se indeparteaza usor si constant de mine iar cu un E46 330d 204 cai sunt egal. M-a mai plimbat un coleg de forum cu un G4 GTI + cip si, din dreapta, pare un pic mai sprinten golful.

La exterior i-am eliminat bandourile de pe usi. Am vazut multe poze cu octavii cu bandourile laterale vopsite si am optat pentru varianta eliminarii care imi place mai mult. Cele 100 de masini din seria limitata vRS WRC m-au convins :vaidecapulmeu: Bandourile din fata si spate o sa le vopsesc. Am pus o poza sa va faceti o idee.

Am dat comanda la un dogbone de la Powerflex. Abia astept sa ajunga pentru ca am auzit doar lucruri bune despre el.

Astazi am primit inca o jucarie care o sa o montez in primavara cand e programata revizia BMC AirFilter.

Ma gandesc serios si la un Forge 5 spd Short Shifter, dar mai degraba o sa dau banii pe un Forge TIP prima oara.

In rest, totul e perfect. Sfaturi, pareri sunt bine venite.

DSC01526.jpg

DSC01785.jpg

DSC01784.jpg

Link către comentariu

Chiar ca arata bine fara bandourile de pe usa, erau lipite doar cu banda dubla?

Imi place mult si numarul ,eu nu am fost asa norocos, 01 era ocupat.

Mai pune poze, cu ce mai lucrezi pe la ea.

Spor la treaba si drumuri bune!

Link către comentariu
  • 3 months later...

A trecut ceva vreme decand n-am mai scris pe aici.

@ radwcanu: dogbone-ul este un suport motor care stabilizeaza motorul dar permite o oarecare miscare intr-o anumita directie. Exista piesa aftermarket un pic mai rigida care limiteaza miscarile motorului dar beneficiezi la schimbari rapide de viteza, accelerari bruste, nu se mai misca de nebun, transmite puterea un pic mai repede. Nu sunt mecanic, nu stiu daca am explicat bine, daca are cineva completari va rog.

Legat de intalnire mersi de invitatie dar trec destul de rar prin bucuresti.

@Tenny: Mersi mult, o sa pun poze de fiecare data cand modific la ea.

@jmf: Da, este in plan si un cip dar prioritara e suspensia si inainte de cip Ferodo ds2500 sau ceva de genul.

@ Circoloco: Si mie imi place la nebunie fara bandouri. Dupa o spalare se observa de aproape cum e sarit lacul unde era banda dubla adeziva cu care erau prinse bandourile. Un polish sper sa rezolve problema.

Intre timp am pus filtrul si e ok, nu pot spune ca simt vreo diferenta. Dar sunt uimit de cat de tare se aude DV-ul si turbina cand incarca. Turbina se aude cel mai tare in masina. Eu de cand am luat masina se auzea DV-ul un pic si cu filtrul stock in cutie, se auzea un pufait. Dar acum e subaru in toata regula. Am ramas prost in prima zi de utilizare, defapt prima saptamana :D. Din cate stiu eu este piesa stock pe masina. O sa pun un filmulet sa va dati cu parerea, sunt curios daca si la restul care mai aveti 1.8T se aude asa. Sper sa nu fie considerata o problema tehnica, practic masina merge perfect, sunt eu curios.

Mai pun si niste poze. Am fost la Raliul Brasovului si dupa aia la intalnirea HotHatch din Sighisoara si pe drum, fiind mai liber m-am prostit cu un prieten si ne-am tras masinile in chip. A fost o placere sa conduc pe Bv-Sighisoara, sunt ~120 km de drum pefect, curbe, linii drepte, n-am vazut o groapa, dar placerea si mai mare a fost sa conduc pe proba :D din Rasnov prin Poiana si pana in Brasov, un drum super.

IMG_0039.jpg

P1040620_3.jpg

P1040627res1.jpg

P1040638res1.jpg

P1040616res1.jpg

P1040610res1.jpg

P1040655reeeeee.jpg

Modificat de PaulMIG
Link către comentariu

Excelenta excursie, superbe poze, masina sublima! :P :Driver:

Poate o vad in Sibiu cand trec pe la ai mei.

Sporuri cu modificatul! :icon_thumright:

Link către comentariu

Holy ride height Batman!

"Inaltimea" sa are nevoie de o suspensie sa vina mai aproape de popor :beerchug:

Link către comentariu

Da bre, suspensia mi-o doresc cel mai tare, o sa vina ea.

@GtSport mersi mult, neaparat dai un semn cand vii prin sibiu, e cald, o poveste, o terasa, un suc :rolleyes:

Link către comentariu

Te salut si aici :rolleyes:

Legat de suspensie, sfatul meu,sa fugi de V-Maxx.. Atat tin cat si costa. A avut un prieten pe Cupra V-maxx si dupa cateva luni si ceva gropi bat de nu se vad.. :Driver:

Link către comentariu

Salut,

Am auzit si io de V-maxx, deci nu. Inca nu m-am documentat indelung dar, din ce am citit pe forum la englezi pentru octavia, sunt foarte incatati de Weitec.

Am schimbat si lichidul de frana, am pus Motul dot5.1, pe masina cu siguranta era dot4 si de mult expirat. Cafeaua este mai transparenta decat ce am scos din instalatie... Rezultatul, dupa o investitie mica, este o pedala mult mai ferma, un pic mai usor de apasat dar in acelasi timp mai precisa, per total un feedback mult mai bun.

Acum cateva zile, am fost cu masinuta sa ii arat ceva, dupa care mi-a spus ca stie ce vrea sa se faca cand o sa fie mare :wub:

IMG_9372.jpg

Modificat de PaulMIG
Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu prea dai pe aici! Te-am vazut la raliul Sibiului, cred ca aveai ceva stricat pe la turbo :) , pentru ca facea tot pfff...pfff :P :ceuameni: :blink:

Link către comentariu

Sper ca facea asa de la admisie, blow-off-ul nu e recomandat pe 1.8T si 2.0T pentru ca inlocuieste DV-ul.

:( Slabut nivelul la raliu anul acesta, ma asteptam si la vreo 2 masini de IRC...poate la anul.

Link către comentariu
aurelian.paratu

misto masina

sa ai parte de ea cat mai multi km

:lol:

Link către comentariu

Salutare,

@ Tenny: sry ca nu te-am vazut. N-am mai prea dat pe aici ca nu am mai schimbat nimic la masinuta. Are 114k km in total, de 12k in posesia mea si ma bucur ca nu are probleme.

@dakino: ms mult de tot

Nu am bov, e DV(din cate stiu eu stock) si se aude extrem de tare decand cu filtrul BMC.

Am o rugaminte, am scanat acum vreo 8000 km masina si mi-a aparut eroarea aia(vezi poza), cei care au habar, ce e stricat mai exact?

Mentionez ca masina trage la fel ca atunci cand am cumparato si nu am simtit nimic in mod special.

:lol: Masini din IRC nu au avut cum sa fie pentru ca a fost etapa tot in acest weekend altundeva. Acum s-a facut un prim, mic pas pentru a deveni etapa oficiala in IRC, in cel mai bun caz peste 2-3 ani. Sa speram ca o sa auzim vesti bune cu privire la deznodamantul raliului dpdv organizational si tot odata si despre viitorul acetuia, care, in caz fericit, va aduce plusuri pentru toata lumea.

post-55656-1279627400_thumb.jpg

Modificat de PaulMIG
Link către comentariu

Pai ce sa scrie acolo...scrie ca ti-a cazut ralantiul in baie si ca lipseste turbina, in rest totul in regula :blah:

Link către comentariu

daca ai DVul stock, fie s-a stricat, fie n249 e pacalit daca ai DVul aftermarket.

sterge=o si daca mai aparem, schimba DVUl stock..sau macar verifica-l.

si eu mai dau peste eroarea asta...dar din cauza DVul sport.

Link către comentariu

Mersi mult de raspunsuri.

Undeva saptamana viitoare o sa ii curat filtru de aer ca am ajuns la 5000 km cu el, si curat si clapeta de acceleratie, dupa care o mai scanez odata sa vad ce erori mai sunt.

Am vazut relanti de la forge dar ii scump, asa ca o sa merg o perioada fara...

@ GtSport: te-am vazut prin sinaia sambata, dar am reactionat tarziu cu un claxon.

Link către comentariu

Super masina!!! Ma laud si eu cu a mea :cool: dar pacat ca nu este VRS

post-10220-1280103687_thumb.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!