Jump to content

VW New Beetle

LauCalin

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit!

De ieri detin un VW Beetle si deja m-a dat peste cap. :lol: Ceea ce initial mi se parea o prostie de masina, m-a facut acum sa nu imi mai vina sa-mi iau ochii de pe ea. Si oricat de nepractica mi s-ar parea, cand vezi cum arata, nu ai cum sa nu o ierti. :D

Ok, sa va spun in mare despre ce e vorba: new Beetle, fabricatie 2007, 25 000 de km, motor de 1.4 16v (din cate stiu are 75 CP)-nu e un motor prea puternic, dar isi face treaba binisor.

Ca dotari mai importante are ESP, 4-airbag-uri, trapa electrica, alarma, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi electrice si incalzite, radio CD cu MP3, mufa pt Ipod, jade de liaj (pe 15 cred)... Nu are in schimb geamuri electrice... ceea ce mi se pare cam ciudat. Masina am luat-o second.

O mica problema ar fi: in curand va trebui sa schimb placutele de frana (din nou mi se pare cam ciudat ca s-au "busit" dupa 25 000de km, sau mi se pare mie?!). Cam la ce pret le-as putea gasi si cam cat ar costa manopera? Inca ceva: ce tip de antigel si ulei imi recomandati?

Atasez si poza. Imi cer scuze pentru calitate, e facuta cu telefonul. Cand voi avea timp o sa fac cateva si cu paratul si le voi posta.

O seara placuta! :Driver:

post-47679-1256849210_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LauCalin

28

• Georgik

5

• Circoloco

4

• rares30071985

3

Salutare, bine ai venit.

Imi place masina si culoarea chiar daca nu se vede bine in poza...

Dotarile sunt ok.

In legatura cu placutele, debinde ce vrei sa pui.

Cat a costat, si ai ceva carnet de service etc .

have a good time

Link către comentariu

Masina a costat 7000 de euro. Carte service nu are, insa kilometrii inclin sa cred ca sunt totusi reali, pentru ca arata si merge ca noua. Masina a fost a unei tipe care cred ca frana tot timpul foarte puternic... cred ca de-aia s-au uzat placutele mai repede :rolleyes:

"In legatura cu placutele, debinde ce vrei sa pui."

Pai nici nu stiu de cre sa pun sau... tocmai de-asta va cer un sfat. :))

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Iti recomand Lucas-TRW sau ATE pentru placutele de frana cu specificatia ca in primii 400-500km sa nu le fortezi (frane bruste). Astfel se intareste ferodoul pe ele si iti vor scartaii ca la vechile Dacii. Bafta in continuare!

Link către comentariu

Misto masina, si e are dotari misto (mai ales trapa). Sa o rulezi sanatos fara incidente si nr. nelimtat de km! :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc tuturor. Cand o sa am timp o sa caut placutele. Deocamdata am o perioada "nebuna" la munca. Franele actuale prind foarte bine, insa cam scartaie si asta ma enerveaza la culme (cum sa-mi scartaie broasca? :D ). Revin cand voi avea ceva poze si noutati ;)

Link către comentariu

Welcome to the club :icon_thumright: Foarte frumoasa broscuta,culoarea mai ales ;) :) safe

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa o stapanesti sanatos ! Posibil ca placutele sa fie ok, numai ca nu au fost exploatate cum trebuie , la un control vizual ar trebui sa se vada daca mai au ceva 'carne' pe ele . Toate cele bune !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu noutati. Acum aproximativ o luna am lovit-o :rolleyes: . Asta e, se mai intampla. Nu am lovit-o rau. In fine, masina are asigurare full, deci nu a fost asigurarea o problema. Am lovit asa: aripa dreapta am crapat-o, farul l-am crapat si cel mai important, am rupt capul de bara si am distrus discul de frana pentru ca roata din dreapta a ramas blocata. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o pe trailer :angry:. Masina a ajuns in service (la Augsburg-sediul de pe Soseaua de Centura) Nu mi-au promis ca va fi gata pana la sarbatori, insa saptamana trecuta m-au sunat sa-mi spuna sa vin sa o iau ca e gata. Nu eram in Bucuresti si m-am dus dupa masina de-abea azi. Au facut treaba buna, masina merge impecabil, chiar mai bine decat atunci cand am cumparat-o. In plus s-au schimbat placutele de frana (toate iar acum nu mai scartaie nimic), parbrizul pe care l-am cumparat fisuat si s-a revopsit spoilerul spate pentru ca "l-am sters" intr-o parcare (nu stiu daca v-am spus). Asadar acum am cea mai tare broasca :icon_cool:

Inca una:

...

...

post-47679-1262115813_thumb.jpg

post-47679-1262115941_thumb.jpg

post-47679-1262116001_thumb.jpg

post-47679-1262116046_thumb.jpg

Link către comentariu

pastreaza-o bine si vino cand o sa ne intalnim cu ea:D

p.s. e foarte frumoasa culoare

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
hello!

inelele alea cromate de la gurile de aerisire sunt lipite cumva?

Nu stiu daca sunt sau nu lipite. Inclin sa cred ca asa e bordul. Nu cred ca tipa care a avut masina inaintea mea s-a gandit sa puna inele cromate acolo (cred ca masina nu a avut o viata tocmai usoara la ea, bine ca a ajuns pe maini bune <sper :o>). Oricum am sa ma uit si iti spun :)

Decamdata iar va sta "la naftalina" ca din nou a nins :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Foarte frumosa masina.

Sa o stapanesti sanatos !

Modificat de danielS777
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am ajuns la aprox 26 400 km, pana acum fara nici o problema. Ce s-a intamplat intre timp: am zgaraiat-o in doua locuri pe spoilerul fata. Are o "julitura superficiala" care numai din avion se vede si are una pe spoilerul fata care e cam naspa. Nu-mi amintesc unde am atins-o. E posibil insa sa fie de la fecalele de porumbei (am f multi la bloc). Am atins si o janta de o bordura... tot la fel, se vede foarte putin si am vazut ca s-a ars un bec de la numar. Habar n-am cum sa-l dau jos si sa-l schimb.

Faza e ca am nevoie de niste stergatoare. Cele care le am acum efectiv s-au rupt si nu curata prea bine, mai ales cel din dreapta. Asa ca as vrea sa va cer un sfat, daca stiti ce fel de strgatoare (ce firme ar fi recomandate), ce marime imi trebuie (din cate stiu sunt pe marimi) si ceva magazine.

Atasez si poze cu locul unde a sarit vopseaua mai mult. Ce ziceti, e nasol sau se poate rezolva cu un polish?

Multam! :eek:

post-47679-1271786382_thumb.jpg

post-47679-1271786388_thumb.jpg

Modificat de LauCalin
Link către comentariu

faina masina,arata super bine,pret bun de achizitie,dotari bune,sa ai grija de ea in continuare!

cat despre buba ce ai tu acolo...e sarita vopseaua ce sa mai polisezi...plasticul?

cand vei avea timp si bani ar trebui revopsita ca sa faci treaba buna :eek: si eu am revopsit bara din spate pt ceva asemanor mai mare doar cu 1cm...a fost cam scump dar a meritat...

numai bine!

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Sfat... ca sa nu dai acum 3-4 mil pe vopsit si asta low cost :P. Mergi in autovit si fa-ti un marker sau spray pe codul culorii si acopera putin negrul ala. Pana o vopsesti macar nu mai sare in ochi negrul...

Link către comentariu

Multumesc. Cred ca pana la urma asa voi face. Mi se pare cam aiurea sa dau 3-4 mil sa vopsesc spoilerul pentru 1 cm. Mai bine stau asa si cand o arata mai nasol atunci o sa-l vopsesc. Mai bine apelez la un spary de care ai zis tu.

Link către comentariu

pt stergatoare,ai 53 cm pt stanga,si 48 cm pt dreapta

pt vopsitorie,iti recomand pba,si sa ceri retus...o sa iesi ieftin...eu alaltaieri am dus masina si ieri am luat-o.a iesit impecabil,si era tot asa vreo 4 cm.

sincer unde vopsiti voi ceva cu 4 milioane o zgaiba si e si de low cost?cred ca cineva va jefuieste...brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!