Jump to content

Golf 6 - Functii

KimDiesel
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am rasfoit topicul, dar nu am reusit sa-mi lamuresc o problema: Se poate anula functia "lumini de drum permanente"? In carte zice si citez: "Luminile de drum permanente nu pot fi aprinse sau stinse manual" 

Multumesc.

Modificat de _bob_
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

58

• KimDiesel

40

• mandelu

30

• TDR

28

Top Posters In This Topic

Posted Images

DA, cu VCDS.

Link către comentariu

Multumesc Al Bundy, sunt proaspat detinator de G6 si nou pe forum. Nu stiu ce inseamna terminatia VCDS. 

Pot sa fac operatiunea singur?

Multumesc.

Link către comentariu

Daca ai motorul de 177 stock, inseamna ca e GTD. GTD-ul a venit cu CB+ in standard asa ca poti modifica de acolo.

Link către comentariu

Got it :) Incep sa ma familiarizez. Asa e cand schimbi brandul de masina. :)

Multumesc, TDR

The_Ego, nu e motorul stock. E cel de 103 kw, cu cip facut de fostul propprietar.

In fisa masinii apare asa:

Cod: 5K14731E 

Golf HL Edition2.0TDI/140 CP DPF CR DSG6 , 140 CP/ 103 kW, DSG

Am mai gasit in fisa masinii ca are CB+ din fabrica. O sa-mi bag nasul pe acolo.

Multumesc de sfaturi

Modificat de _bob_
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,am o intrebare pentru cei care se ocupa cu navigatiile de pe golf6.

Am masina de anul trecut si atunci am intrebat pe cineva daca exista CD cu harta pe Romania pt navigatia mea si a zis ca nu exista.Acum intrebarea este daca cumva a aparut CD cu Romania anul acesta.Mentionez ca navigatia mea e cu ecran mare si color si cu slotul de card de memorie pozitionat in laterala ecranului.

Mersi mult anticipat

Link către comentariu

F l o r i n

a ta este cu ecran mic... cu ecran mare, este RNS510.

tu ai RNS 310 sau RNS315 ?

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce cod are dar daca ajuta cu ceva , masina e din 2011.

Link către comentariu

F l o r i n

nu, nu ajuta.... din pacate. Nu ai o scanare a masinii ?

Link către comentariu

Nu am scanare dar dare e diferenta intre 310 si 315 ca asa poate imi dau seama.stiu ca anul trecut cand am sunat m-a intrebat unde are slotul pt card si mi-a zis din prima ca nu exista CD cu harta romaniei.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
bbogdanmircea

Se poate seta limitare de viteza din CB ? Si daca da cum functioneaza si se poate activa dezactiva oricand in mers ?

Am vazut ceva meniu Speed Warning prin CB, e si limitare sau doar warning ?

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ce piese imi trebuie pt. a instala tempomat/cruise control + comenzile pe volan.Am gasit piesele (maneta si cele doua parti pt comenzi), dar nu stiu daca mai trebuie ceva.E legat de codul motorului?Adica masina are ,clima automata,senzori de parcare, si nu stiu daca piesele pe care vreau sa le instalez sunt plug@play .Mai trebuie sa trec pe la reprezentanta

Sa vedem ce si cum

Link către comentariu

In primul rand trebuie sa ne spui anul de fabricatie, dar probabil ca fiind 1.4 mpi(vazusem pe alt thread ca de motorul asta ar fi vorba) probabil e pre 2010. In acest caz o sa ai nevoie doar de maneta de semnalizare si codare, pentru tempomat.

Pentru comenzile pe volan e mai complicat, depinde de ce volan are masina, dar mai mult ca sigur va trebui sa iei un alt volan(echipare de HL sau gti/gtd) si un nou calculator de coloana, care sa suporte comenzi pe volan.

Mai multe detalii iti vom oferi numai dupa ce ne dai mai multe info despre masina in cauza, eventual si un scan, sa vedem ce piese ai pe masina.

Link către comentariu

Din ce an e masina? Ce cod are calc de coloana de volan?

Link către comentariu

De unde aflu aceste informatii ?

Cum ?

Modificat de ulisica
Link către comentariu

Dintr-o scanare cu vagcom-ul.

Link către comentariu

Salutare,.

Astazi am reusit sa fac o  scanare cu  vagom-ul si  serialul de care am fost intrebat anterior este  Part No SW: 5K0 953 507 AS

Totusi nu am fost lamurit 100 %, daca ramane doar sa  achizitionez maneta criuse control + comenzile pe volan, pt. ca baiatul  care a facut  diagnoza mi-a spus ca sa intamplat sa fie necesar si  de calculator de coloana .Doar  daca da jos airbag-ul putea sa imi  spuna si  nu  am avut timpul  pentru  aceasta operatie.

In concluzie ce coduri ale comenzilor + tempomat trebuie sa caut ?

Link către comentariu

Nu e bun ce ai scris, ala e codul pentru ansamblul calculator coloana + manete.

Ar trebui sa ai calculator de coloana 5k0 953 549C / B

Cel cu C nu stie de comenzi pe volan, cel cu B stie de comenzi pe volan.

Link către comentariu

am fost destept..am dat   banii  de pomana si  nu  am scris ce trebuia..nu  ai  mergea imprimanta sa am tot ce era de stiut pe hartie si  nu  accepta stick din alte surse 

Modificat de ulisica
Link către comentariu

Si nu stie sa ti le trimita pe email ?]

Link către comentariu

Si nu stie sa ti le trimita pe email ?]

A spus că nu poate..Acum ma pregătesc de înmatriculare a mașinii si de concediu si nu vreau să mă mai enervez si din nimicuri.Găsesc eu pe cineva să mă ajute cu o diagnoza dintr-un final.....da trebuie să insist...

Nu e bun ce ai scris, ala e codul pentru ansamblul calculator coloana + manete.

Ar trebui sa ai calculator de coloana 5k0 953 549C / B

Cel cu C nu stie de comenzi pe volan, cel cu B stie de comenzi pe volan.

Oricum îmi trebuie comenzile pe volan si maneta tempomat , după care odată montate o să stiu dacă trebuie sa iau si calculator de coloană.
Link către comentariu

cel mai bine, cauta pe altcineva care se pricepe - in felul acesta stii sigur ca o sa cumperi ce trebuie... si nimic in plus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!