Jump to content

Golf 6 - Functii

KimDiesel
 Share

Postare recomandată

ii pui lampi la picioare in spate - vin in cadrul de metal de sub scaune.

se cumpara lampile si cablaj/mufele - avem colegi care comercilizeaza asa ceva

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

58

• KimDiesel

40

• mandelu

30

• TDR

28

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi Florin, stii cumva cine comercializeaza asa ceva?caut si nu gasesc pe aici prin forum

Link către comentariu

Am văzut la vânzare pe forum seturi complete.

Modificat de cata181
Link către comentariu

Salutari,

As vrea sa am posibilitatea de a reda muzica de pe telefon prin bluetooth in masina. Din ce informatii am adunat pana acum de pe forum, as avea 2 variante:

- modul bluetooth

- RNS315 / RCD510 (?)

Imi poate confirma cineva ce RNS/RCD are modul bluetooth incorporat sau care ar fi varianta mai avantajoasa ? Nu as vrea sa sar de 800-1000 lei.

Daca vreau sa si pot raspunde la telefon cu ajutorul uneia din cele 2 variante, mai trebuie cumparat/codat ceva, sau e plug&play ?

Modificat de Nethar
Link către comentariu

Doar unele variante de RNS 315 au bluetooth integrat.
In afara de acestea la orice player poti adauga un modul bluetooth, chiar si la RCD 310, dar e de preferat un HU touch screen - RCD 510, RNS 310, RNS 315, RNS 510 - pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi modulul (9W7 - afisarea agendei, apelurilor formate/primite/ratate, formare de numere etc)

Link către comentariu

Vremea din zilele astea m-a facut sa ma enervez pe senzorul de ploaie. Dupa 4 ani nici acum nu prea inteleg de ce era nevoie sa mai puna si temporizare pe langa senzor. Sa ii regleze sensibilitatea? Senzorul prin concept ar trebui sa se adapteze. La viteza stiu ca se adapteaza, dar atat?

Ajungea sa-mi fie plin parbrizul de mici picaturi (mai mult dintr-un experiment sa vad cand pune stergatoarele in miscare) si mai degraba reactiona cand dadeam eu de acel temporizator la o treapta superioara. Asta in timp ce eram in miscare, stiu ca in stationare oricum nu sterge.

Link către comentariu

Sterge si in stationare...dar iti dau dreptate...de cele mai multe ori e util...dar uneori este extrem de enervant

Link către comentariu

Doar unele variante de RNS 315 au bluetooth integrat.

In afara de acestea la orice player poti adauga un modul bluetooth, chiar si la RCD 310, dar e de preferat un HU touch screen - RCD 510, RNS 310, RNS 315, RNS 510 - pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi modulul (9W7 - afisarea agendei, apelurilor formate/primite/ratate, formare de numere etc)

Eu am RNS 310 sau 315 (dupa ce imi dau seama care din cele 2 e?) dar nu imi afiseaza agenda, apeluri etc. Telefonul se conecteaza, vorbesc e ok.

Modulul bluetooth e 1K8035730D

Modificat de reeboka2020
Link către comentariu

Nu mai conteaza ce RNS ai. Pentru tine, pentru ca ai deja bluetooth pe masina, cea mai simpla solutie e sa treci de la modulul tau 9W2 la unul 9W7.

Se gasesc module si aici, pe forum, si pe alte site-uri si mai multe informatii despre schimb gasesti aici.

Link către comentariu

Vremea din zilele astea m-a facut sa ma enervez pe senzorul de ploaie. Dupa 4 ani nici acum nu prea inteleg de ce era nevoie sa mai puna si temporizare pe langa senzor. Sa ii regleze sensibilitatea? Senzorul prin concept ar trebui sa se adapteze. La viteza stiu ca se adapteaza, dar atat?

Ajungea sa-mi fie plin parbrizul de mici picaturi (mai mult dintr-un experiment sa vad cand pune stergatoarele in miscare) si mai degraba reactiona cand dadeam eu de acel temporizator la o treapta superioara. Asta in timp ce eram in miscare, stiu ca in stationare oricum nu sterge.

NU e temporizator. De acolo se regleaza sensibilitatea senzorului.

Link către comentariu

daca se dezactiveaza senzorul cu vcds, acel buton ramane temporizator, cu intervale fixe

Link către comentariu

Am si eu o mica problema? Am cumparat acum 2 luni un Golf 6, inainte aveam Golf 4.La golf 4, aveam in spate centura de siguranta care se bloca dupa ce o derulam sa asez scaunul copilului. La noua masina, am montat scaunul dar centura are joc, in sensul ca nu se blocheaza in pozitia intinsa dupa montarea scaunului, acum scaunul se misca destul de mult din cauza asta, nu sta fix cum statea in Golf 4. Oare se poate face ceva sa fixeze scaunul? Va rog nu radeti de mine sunt femeie si nu ma pricep. Multumesc mult!

Modificat de Edelweib
Link către comentariu

Masina este dotata cu sistemul Isofix!

Dacă se utilizează sistemul ISOfix nu mai este necesar să asiguraţi scaunul şi prin centura de siguranţă a maşinii.

Punctele de ancorare ISOfix sunt aplicate pe caroseria maşinii, se pot observa la imbinarea banchetelor (sezut#spatar) pe acestea se ancorează conectoarele ISOfix ale scaunului auto pentru copil, astfel scaunul devine parte a caroseriei. 

Link către comentariu

Impreuna cu scaunul ar fi trebuit sa primesti o clema de plastic care se fixa pe centura pentru a limita mișcarea acesteia.

Link către comentariu

Din pacate n-am primit asa ceva desi scaunul este nou si destul de scump. Multumesc mult pentru informatie, aveti idee cum arata clama respectiva si de unde as putea sa o achizitionez?

Link către comentariu

Am vazut la ikea ceva asemanator :)

Sunt niste cleme pentru inchis pungile de mancare. Vezi daca gasesti de una destul de lunga ca sa cuprinda centura.

Arata in genul asta:http://www.pentrugatit.ro/set-10-cleme-pentru-pungi-westmark

Nu stiu insa daca e suficient de rezistenta.

Link către comentariu

Offf, multumesc mult pentru disponibilitate, nici nu stiu cum sa o prind la centura, ma gandeam ca exista posibilitatea sa se pretensioneze centura daca la cealalta masina asa era, multumesc inca odata!

Link către comentariu

Cu plăcere.

Am gasit si clema de centura http://m.emag.ro/clema-procar-pentru-fixarea-blocarea-centurii-de-siguranta-5949045942317/pd/DT5BZBBBM/iar instructiunile de prindere ar trebui sa fie similare cu cele de la pagina 8 de aici https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=_CmOVL_eGcn-ywO6jYDwBA&url=http://www.smart-baby.ro/files/Manuale/835.pdf&ved=0CB8QFjACOAo&usg=AFQjCNHvSOpKuG4c6q5fWTPLEt14_XA8uw&sig2=192lvYUB9oKKaZjqmcGNeQ

Dar in instructiunile scaunului nu se menționează unde trebuie prinsa? Poste nu e nevoie... de unde stii ca iti trebuie?

Modificat de loghy
Link către comentariu

Nu stiu ca mi-ar trebui neparat, am vazut doar diferenta intre centura masinii noi si cea veche, acolo statea tensionata, nu venea inapoi, la asta se misca destul de mult scaunul, e posibil ca in caz de impact sa se tensioneze si asta si sa isi faca treaba bine, nu zic nu. Doamne fereste sa am de experimentat.

Desi nu-mi dau seama cum lucreaza clema asta, mie centura mi se relaxeaza dinspre inauntru, adica iese in loc sa stea stransa acolo, daca pun eu clema asta nu vad cum ar opri-o sa mai iasa ca ea se pune la exterior.

Modificat de Edelweib
Link către comentariu

La primul scaun al copilului am avut clema aia si funcționarea mi se parea logica, acum nu prea si nici nu ma mai pot uita la explicații ca l-am facut cadou.

O sa ma mai uit pe ce am găsit pe Google si daca ajung la o concluzie postez aici.

Parerea mea este insa sa nu folosești clema daca nu ti se indica in instructiunile scaunului.

Link către comentariu

Cel mai sigur ar fi sa il vinzi sau returnezi si sa iei unul cu isofix, stiu ca e mai greu dar in opinia  mea la siguranta nu trebuie sa faci rabat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!