Jump to content

Bora Sedan

possst

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Chiar daca a trecut un an si ceva de cand sunt posesor de vw abia acum am decis sa postez si eu despre masina mea.

E vorba de o bora, o masina care mi am dorit o foarte mult. Modificari nu i am facut, sunt ceva planuri insa deocamdata acestea sunt pe plan secund.

poze

Ca dotari are suficiente cred eu, lipsesc jantele, tempomatul ...

post-34924-1256746760_thumb.jpg

post-34924-1256746784_thumb.jpg

post-34924-1256747531_thumb.jpg

post-34924-1256747579_thumb.jpg

post-34924-1256747596_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos, clean... niste pe 17'' poate, neaparat VW, nu alte nebunii, ca sa nu strici aspectul.

s-o stapanesti sanatos!

niste jante am vrut sa zic :)

Link către comentariu

bine ai venit, da-ne si noua mai multe detalii, an, numar km. ce doresti sa modifici in viitorul apropiat :vwrullz:

Numai bine si ne vedem prin iasi

Link către comentariu

Masina e din 2001. Are motor 1.6 16V AZD. Eu o am de un an si cateva luni de cand am adus o din Germania.

In prezent masina are 170 000 km, am facut in perioada asta 40 000 km cu ea.

Imi place f mult cum modelul asta, e un passat mai mic insa mult mai accesibil la intretinere, financiar vorbind.

Vreau sa pun niste jante pe 16 OEM imi place modelul castelet, folie si eventual un tempomat.

In rest de optiuni sunt multumit: computer bord, esp, volan piele plus schimbator si frana mana, pachet interior crom, cotiera, scaune incalzite, climatronic, linie audio originala, cheie briceag si alarma oem, etc.

Am sa revin cu niste poze.

multumesc tuturor pentru urari

post-34924-1256755592_thumb.jpg

post-34924-1256755608_thumb.jpg

Link către comentariu

Cum sunt ceasurile de bord :vwrullz: Cand o sa reusesc si eu sa le pun ... . Abia astept. Cum te multumeste Cd-changerul ca-l am si pe el in vizor :beer:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ceasurile sunt diferite. Sunt lucrate mai finut parerea mea. Noaptea se vad super. Cd changerul e cu un dingur disc. Functioneaza foarte bine nu sare la gropi, citeste cd uri facute la calculator, eu le fac la 8x, poate ca si de asta. Citeste insa numai audio

Link către comentariu

nice car ..nice VW!

Bora (Croatian: bura, Slovene: burja, Template:Lang-bu, Greek: βοράς, Turkish: poyraz) is a northern to north-eastern katabatic wind in the Adriatic, Croatia, Italy, Greece, and Turkey. Its name derives from the Greek mythological figure of Boreas/Βορέας, the North Wind.

Bora, Jetta , Passat, Golf, Scirocco toate sunt preluate dupa numele unor curenti de aer, vanturi cu diverse caracteristici. :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos... :D

Stiu masina si mi-a placut de cand am vazut-o prima data,si are un proprietar care o ingrijeste si tine foarte mult la ea!

La cat mai multi km fara probleme! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!