Jump to content

Golfino Mortal Kombat 4 :)

www_ionut_ro

Postare recomandată

sterg praful cu 2 poze de vara :)

urez tuturor vwforumistilor drumuri sigure in aceasta perioada de vacanta! ;)

numai bine,

Ionut

post-47339-0-26216100-1310585519_thumb.j

post-47339-0-13996100-1310585596_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• www_ionut_ro

49

• RazvyRULZ

6

• robert03

4

• B0gdy-

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa te mai ajut si eu cu inca un week-end, ca tot n-aveai cadre d-astea. :D

@Balcik:

2011_06_25_15_24_05.jpg

@Mangalia:

2011_06_26_11_20_36.jpg

Enjoy. :)

Link către comentariu

ha! chiar nu le stiam pe astea, merci Robert!

Link către comentariu

Cu placere! :Driver:

Daca ma ajuta si pe mine softul pentru lentila de 2.8, se putea observa mai bine culoarea perla.

Link către comentariu

Foarte frumos golfu :icon_thumright: Acuma am observat ca si tu esti sdi. Tu cati caluti ai?

Multi km fara incidente.

Link către comentariu

Salutare ! si ce bine e sa dai de buzoieni pe forum. Nu pot decat sa te felicit pt masina, jantele fac totul.

Poate reusim sa luam legatura. Drive safe ! :icon_thumright:

Link către comentariu

@B0gdy - merci! 68 de cai, dar naravasi :)

@Iceman007 - sunt destul de multi buzoieni pe aici numai ca multi dintre ei stau prin Bucuresti. Si mie imi plac jantele, am avut unele si mai frumoase (se vad pe prima pagina) dar din mai multe considerente, a trebuit sa le schimb. Daca ma vezi prin BZ fa-mi un semn si vorbim ;)

@robert - astept Tornado Rot-ul la "Masina mea" ;) p.s ciudat cum din acelasi telefon pot iesi poze atat de diferite :| Eu zic sa faci o vizita pe la Orange sa le dai cu el in cap.

Numai bine!

Link către comentariu

Stiu ionut am tot 1.9 SDI dar ma tot mir dc la skoda zice 64 de cai si la golf 68?O fi din soft?

Link către comentariu

mda, ciudat... nu stiu care e faza cu 64-68... ideea e ca 4 cai in plus nu ajuta cu nimic :)

Link către comentariu

@Bogdan: Cele doua motoare au coduri diferite, implicit si puteri diferite. Cel de pe Golf/Leon este AQM (50kw si 133nm) iar cel de pe Fabia/Ibiza este ASY (47kw si 125 nm).

47 kilowatts (64 PS; 63 bhp) @ 4,200 rpm; 125 newton metres (92 ft

Link către comentariu

Da da, despre motorul meu stiam dar ce nu stiam era ca golful are alt motor(alt cod)

off-topic: Pe mine tot ma bate gandu` cand pun mana pe vreo 15-20 de bete sa trag o turbina, galerie evacuare, intercooler, furtune si probabil va trebui si softu schimbat. Cred ca visez :rolleyes: dar cu un soft bun ar fi excelent 105-110 cai pe 1245kg(parca atata are) :rolleyes:

Modificat de B0gdy-
Link către comentariu

cred ca toata afacerea costa mai mult de 15-20 de bete :), mai ieftin e sa-ti vinzi masina si sa-ti cumperi un TDI ;) + o sa ai probleme cu RAR-ul intrucat nu poti sa cresti puterea motorului cu mai mult de 25% sau ceva de genul... deci, teoretic, mai mult de ~80 de cai, de la 64, nu poti sa depasesti (legal)... m-am interesat si eu, stai linistit, voiam sa cumpar direct motorul, dar, dupa cum am spus mai sus, RAR-ul e foarte strict din punctul asta de vedere.

p.s masinile noatre au rapoartele foarte scurte, gandeste-te ca trebuie sa schimbi si cutia + tot ce mai tine de asta... cred ca va trebui sa recalculezi costurile :)

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

Treaba cu RAR`ul sincer no stiam ca numa pana la 80 :angry: Oricum nu cred ca o sa ajung sa fac modificari mari la motorul asta, is multumit oricum de cum trage dar na vise... :rolleyes: Mam si gandit ca o modific doar pe parte viziuala si auditiva( un bec verde aici, niste boxe spate+twetere, nu cred ca pun si tun de bas dar cine stie etc.) deci nu incerc sa scot performanta din motoru asta, e bun, e economicos merge rotund si frumos deci nu are rost sa il distrug cu tot felu de filtre sport si alte chestii de genul asta.

Link către comentariu

frumoasa masinuta ta...cel mai mult imi place la ea badboy-ul(imi place genu asta finut) si colantarea capotei si a plafonului

bafta in continuare :icon_thumright:

Link către comentariu

merci lucyyy, capota si plafonul sunt vopsite, nu colantate, dar de cand cu invazia de porumbei si alte zburatoare, cred ca o sa-i pun colant pe deasupra, altfel se strica vopseaua, deja a inceput pe ici pe colo :|

sincer sa fiu, ma mananca sa-i pun carbon :)

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!