Jump to content

Golfino Mortal Kombat 4 :)

www_ionut_ro

Postare recomandată

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• www_ionut_ro

49

• RazvyRULZ

6

• robert03

4

• B0gdy-

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

din ciclul "cum ar fi daca (as avea bani)","ce face photoshopul din om/masina" sau "ce face omu la plictiseala" www_ionut_ro entertainment va prezinta: :D

poza 1 = originalul

poza 2 = badge-less + am incercat sa desenez o bara fata de R32 :D, prizele de aer mai mari + cateva retusuri raw

sper sa va placa.

post-47339-1267654434_thumb.jpg

post-47339-1267654446_thumb.jpg

Link către comentariu

parca si un bad-boy mai agresiv ar merge...zic

post-47339-1267655877_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut, imi poti spune si mie unde ai foliat ornamentele interioare cat te a costat si daca esti multumit de calitate.

Link către comentariu

S.L.V raspunsul il gasesti in postul #51 si da, sunt multumit de calitate + multumit de baietii de acolo (proactivitate, amabilitate, pret, etc)

Link către comentariu

si ultima modificare grafica... coboram bara si marim aerisirile :icon_thumright:... poate ca asa va arata Golfino...

post-47339-1267657910_thumb.jpg

Link către comentariu

vezi ca badboy'ul "clasic" sa zic asa vine din coltul capotei drept nu cu raza.

Bara nu ar fi pe gustul meu.

Link către comentariu

RazvyRULZ, a fost doar un exercitiu de imaginatie :) n-am acum bani de kit de R32, si oricum ala arata mult mai bine decat ce am scos eu in photoshop. ;)

Link către comentariu

Azi m-a mancat in f@#$ sa fa o parcare cu spatele in subterana la munca si am luat un stalp cu spatele. :sick: :banghead:

Rezultat: am julit bandoul dreapta spate cca 4 pe 1 cm. Sa mor... s-a dus toata vopseaua; masina alb perlat si o bucata neagra aiurea pe spate. Se vede ca dracu!

Trebuie sa vopsesc bandoul! Vreo vopsitorie buna in Bucuresti unde sa gasesc alb perlat de-a gata? Ca sa dau 500RON pe 1kg, pentru o bucatica pe bandou, n-o sa dau!

:banghead:

multumesc!

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu
  • 1 month later...

imi pare rau ca ai agatat-o,dar trebuie sa recunosc ca ai o masina foarte reusita chiar imi place, arata foarte bine iar modificarile pe care i le-ai adus sunt ok. sa ai grija de ea de acum si multi km inainte.

Modificat de deaglee
Link către comentariu

imi pare rau de ce ai patit, dar sper sa o rezolvi cat mai repede, in rest COMLIMENTE ai o masinuta fff frumoasa. Multi km fara evenimenta :) safe

Link către comentariu

wow, s-a dezgrobat topicul...se pusese praful :somnmare:

deaglee & GEO X, merci pt aprecieri!

nu am fost inca in stare sa vopsesc badoul, in special pentru ca toate vopsitoriile imi cer foarte mult (200 RON) pentru un bandou. :| mai bine in las asa o perioada.

o sa mai revin si eu u poze odata ce se indreapta vremea asta.

Link către comentariu

Pacat de incident. Si taica'meu a zgariat bandoul de la bara fata si acum ma chinui sa fac rost de altul. I'ar sta bine cu gurile de aerisire marite :D

Link către comentariu

super masina...culoare ..jante tot...e f misto...avem aceliasi gusturi doar ca eu nam bani de ele:)):)....daca as avea golf 4 exact asa mias faceo doar cu jante negre...am o boala pe ele....numai bine ...sa o stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu

@decathon, merci! cat despre bani, stai linistit ca nici la mine nu roiesc, totul este facut cu foarte mare efort. :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

salut. sa o conduci cu placere!

ce am de comentat: se vede plafonul cam murdar mai ales in spate. iti intra apa in masina sau de la ce e? ar merge curatat cu aparat injectie-extractie.

cate modificari ai avut in plan...nu am vazut pe nicaieri GEAMURI ELECTRICE. cum de nu te-ai saturat sa dai la manivela? ca sa injuri pe unu in trafic,pana deschizi ala e la 30 m in fata :Driver:

volanul...se vede mai bine unul in 3 spite. incearca si la dezmembrari,poate gasesti unul ieftin.

folia de carbon se vede f bine,cand se cojeste si ma line destul de urat o sa pun si eu ( ai pus si pe capacelele de la manerul usii,pe capacul de scrumiera?

casetofonul e belea,am un jvc cu mp3 dar m-am saturat sa fac cd pt 2-3 mel noi. si eu vanez unul cu USB. plus ca are culorile in ton cu bordul. ce pret a avut ( fara manopera,pot sa mi-l montez singur)

primele jante erau criminale dar te inteleg de ce ai renuntat la ele. si astea (BBS?) sunt ok;ce nu e ok e sa mergi iarna cu ele (nisip,sare)

modificarile exterioare...eu zic sa nu exagerezi ,sa o faci incruntata si nervoasa peste masura. mai ales cu familia mica de cai (frumoshi :P )

pt moment cam atat...astept sa vad ce i se mai intampla masinii (senzori parcare 100ron. circulat cu julitura mare in "fund" luni de zile,pe o vopsea deosebita....nepretuit ;) )

Link către comentariu
  • 1 month later...

Muale, ai sters praful de pe topic :Driver:. din pacate am fost cam ocupat si nu prea am mai avut timp de masina mai deloc.

-plafonul murdar -> am in plan o curatare interioara profesionala in vara asta (tapiteria gri e cam pretentioasa, s-au adunat anii peste ea)

-volanul in 3, si el e in plan, deocamdata sunt altele prioritare

-folia de carbon, pe manere nu am pus, doar pe scrumiera

-casetofonul a fost vreo 400 fara manopera, era o oferta pe un site

-primele jante erau criminale dar si acum schimb bucse, capete de bara, etc din cauza lor... si cele de 16 ofera un alt comfort, iti simti fundul dupa ce te ridici de pe scaun :huh: jantele de 17+ sunt pentru alte tari

-exterior nu mai modific nimic, doar interior incerc incet incet sa-l aduc la cum a iesit din fabrica.(adica nou:))

-:( buna aia cu senzorii de parcare, si foarte adevarata

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ce mai zice golfino? :( macar niste poze recente sa ne areti:P

Link către comentariu

merci de interes Razvan :)! ce sa faca? bine... i-am facut o cosmetizare totala, interiorul arata acum ca scos din fabrica; vorbesc cu un baiat pe forum pentru un volan in 3 spite si cam atat... n-am mai avut timp de el si nici bani, dar o sa vina si timpul lui :))

chiar, cum credeti ca arata volanul de polo 6N2 in 3 spite pe golf 4?

Link către comentariu
  • 2 months later...

vrei sa vezi cum arata un computer de bord? :D uita te la masina ta, e identic :) cand vedem masina ta, Roberte, asta e intrebarea :D

p.s oi face si-o poza, sa nu mori de curiozitate ;)

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

Johnny, robert...las' ca noi o vedem in week-end :D...dar trebuie sa ii facem niste poze sa vada si colegii de forum

Modificat de dbk
Link către comentariu

pe geamurile din fata ar merge pusa niste folie. i-ar face pe altii mai curiosi sa vada ce e inauntru:)

Link către comentariu

Dan, o vedem in week-end si facem si niste poze... in schimb, ca si la robert, eu vreau sa vad masina ta pe forum ;)

andvav86, nu pot sa pun aceiasi folie si pe fata ca nu mai vad nimic, si sa stau cu geamurile deschise de fiecare data cand trec pe langa politie, iar nu e bine... mai ales ca sunt manuale :))) mergea vara, dar a venit iarna acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!