Jump to content

Golfino Mortal Kombat 4 :)

www_ionut_ro

Postare recomandată

Ieri am colantat consola centrala si aeratoarele cu carbon :icon_thumright:, nu mai suportam zgarieturile.

Responsabili: baietii de la carbonsystems.ro

Tot ei reasponsabili si pentru stickerul vwforum de pe luneta... cat de curand si poze ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• www_ionut_ro

49

• RazvyRULZ

6

• robert03

4

• B0gdy-

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

In week-end am montat si eu o cotiera OEM look-alike... stiti cumva, cotierele de la golf 4 sunt centrate intre scaunele din fata sau sunt mai aproape de scaunul soferului? A mea e lipita de scaunul meu, nu ma deranjeaza, dar mi se pare ciudat atat timp cat a fost ptinsa de suportii caroseriri, nu am dat nicio gaura suplimentara. :icon_cheesygrin:

multumesc!

Link către comentariu

Hai cu poze Ionut :icon_cheesygrin: sa vedem cum arata interiorul infoliat si cu cotiera :icon_thumright:

Link către comentariu

am vazut ca i ai pus autocolant negru pe capota si plafon..ai facut o mai suparata..insa stii ce ti lipseste...o prelungire bad boy look si ar fi cu adevarat superba

Link către comentariu

RazvyRULZ - vin si pozele dar astept soarele ala de Martie care nu mai vine odata... aaaaaa! Pozele de interior nu merg deloc cu blitz, vreau lumina naturala pentru ca sa se vada exact cum arata :) adica foarte bine

exchange - nu este autocolant, e vopsea, un negru farte frumos :) iar prelungirea exista (daca te uiti putin mai atent), fostul proprietar a vrut sa fie discreta (prelungirea) si mie imi place asa, e un semi-badboy :icon_cool:

Link către comentariu

Corect, prelungirea este doar in dreptul farurilor si asa mi se pare cel mai ok :D Tocmai de-asta am facut si eu la fel. Legat de cotiera... Am avut si eu replica inainte de cea originala si da...asa stau ele, nu prea ai ce sa faci. Doar sa pui cate o piulita sau 2 in plus (depinde de grosime) la suruburile dinspre scaunul soferului, cele 2 aliniate ca sa echilibrezi oarecum nivelul fata de surubul independent de pe partea pasagerului. Eu asa am facut ei era mai bine. :banghead:

Link către comentariu
Corect, prelungirea este doar in dreptul farurilor si asa mi se pare cel mai ok :D Tocmai de-asta am facut si eu la fel. Legat de cotiera... Am avut si eu replica inainte de cea originala si da...asa stau ele, nu prea ai ce sa faci. Doar sa pui cate o piulita sau 2 in plus (depinde de grosime) la suruburile dinspre scaunul soferului, cele 2 aliniate ca sa echilibrezi oarecum nivelul fata de surubul independent de pe partea pasagerului. Eu asa am facut ei era mai bine. :banghead:

Da, merci de sfaturi, dar nu cred ca o sa mai stau sa desfac din nou toata "plasticaraia". E ok si asa + imi place cand cel din dreapta nu poate tine mana comod pe cotiera si o am doar pentru mine :D

Apropos, stie cineva daca la antenele racing (gen Simone Racing) filetul din antena se scoate? Am o mare problema ca antena... am scris si aici:

http://vwforum.ro/index.php?showto...17967&st=20

Pe scurt, am soclul de antena pe dos, adica iese filetul din el in loc sa aiba gaura unde sa infiletez antena. Ideea e ca ma chinui de 2-3 saptamani acum sa gasesc antena "pe dos" :D Asta dupa ce deja am cumparat antena OEM degeaba...

E foarte urat soclul ala fara antena pe el :(

Link către comentariu

@www ionut.ro...eu ma refeream la ceva de genu asta..modificarea asta ori o faci ..ori nu o mai faci.

imi place mult modificarea cu acea capota neagra.schimba mult masina

succes la modificari si ai grija de masinutza

post-41649-1266443123_thumb.jpg

Modificat de exchange
Link către comentariu
@www ionut.ro...eu ma refeream la ceva de genu asta..modificarea asta ori o faci ..ori nu o mai faci.

imi place mult modificarea cu acea capota neagra.schimba mult masina

succes la modificari si ai grija de masinutza

:) eu inteleg ce vrei sa zici... dar daca apari cu asa ceva in societate trebuie sa prezinti un minim 130 caluti frumosh :icon_cheesygrin: bad boy ca bad boy dar eu zic ca pe SDI merge mai bine ce am eu... iar zic "parerea mea"

oricum, exchange, multumesc pentru idei si aprecieri!

Link către comentariu

cand vorbim de masina ta,tu esti cel mai in masura sa faca o modificare sau alta si nu societatea..nu trebuie sa stie lumea ce ai tu sub capota.e masina ta si important e ca tu sa te simti cel mai bine atunci cand o conduci.nu trebuie motorul sa dicteze modificarile exterioare(bodykit sau prelungiri)astea se fac cu inima :icon_cheesygrin:

drive safe

Link către comentariu

vezi tu, gandim diferit, poate ca ne departam de la subiect si plecam pe :icon_cheesygrin: dar eu zic ca:

- nu poti sa pui kit de R32/GTI pe TDI

- nu poti sa faci extra racing un SDI

- nu poti sa pui angel eyes pe VW

si lista poate continua, dar ideea e ca motorul si marca masinii impun un anumit tip de tuning.

Asta e doar parerea mea si n-o impun nimanui, tuningul pe langa inima, cum ziceai mai sus, se face si cu cap :) (am dat-o filosofic la 12 noaptea :) )

Link către comentariu

pai dc ai sdi fa o eleganta ca doar nu ai putere :Driver: pe premiza asta nu mai fa de fapt nimic la ea.las o stock si bucura te doar la vederea altor masini gti,r32.oricum chiar nu vreau sa intru in polemica.sfatul meu e sa te bucuri de ea in continuare si sa nu mai fi complexat ca ai sdi.(ai avantaje si la motorul asta)

bafta si sa auzim de bine

Modificat de exchange
Link către comentariu

chiar nu stie nimeni cum se poate rezolva problema de la postul 57? :rolleyes: nu mai suport Europa FM si Magic FM, singurele posturi pe care le mai prind

am inteles ca soclul cu surub in loc de piulita e specific Opel, e adevart?

multumesc!

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

dc nu-ti pui antena originala inapoi????

si faci cum am facut eu....o tai si o dai cu putin negru.... eu zic ca arata de 10 ori mai bine

iti atasez o poza cu masina...antena nu se vede f bine...dar poti sa-ti faci o idee

post-23004-1266491789_thumb.jpg

Modificat de G.o.p.p.o.
Link către comentariu
dc nu-ti pui antena originala inapoi????

si faci cum am facut eu....o tai si o dai cu putin negru.... eu zic ca arata de 10 ori mai bine

iti atasez o poza cu masina...antena nu se vede f bine...dar poti sa-ti faci o idee

ca sa pun antena originala ar trebui sa pun soclul de antena originala inapoi pe masina.

1. nu stiu de unde pot sa cumpar soclul

2. nu stiu unde sa o montez

nu e mai simplu sa gasesc o antena "pe dos" poate de la Opel? :icon_thumright:

Link către comentariu

toate ca toate, dar soclu pentru antena originala de unde iau? :)

masina a mai primit si un mp3 Alpine ieri - mp3+firaraie+cablaraie+manopera+spaga la baietii = 600RON, dar se aude foarte bine. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit o zi frumoasa de primavara, buna de facut niste poze :study:

Poze cu modificari - sper sa va placa :P

poza#1. consola carbon fibre + HU Alpine

poza#2. cotiera OEM look + carbon fiber look

poza#3. capacele OEM pentru jante non-OEM

poza#4. sticker vwforum ^_^

poza#5. jantele

poza#6. sculele (sunet+dezapezire)

Astept idei, aprecieri sau critici. :))

post-47339-1267541931_thumb.jpg

post-47339-1267542113_thumb.jpg

post-47339-1267542269_thumb.jpg

post-47339-1267542347_thumb.jpg

post-47339-1267542424_thumb.jpg

post-47339-1267542700_thumb.jpg

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

Foarte buna alegerea jantelor si daca ar fi sa schimb jantele la masina ori modelul asta l-as alege ori Bbs Montreal 2, de curiozitate da-mi si mie un pm cu cat te-au costat jantele.

Foarte buna alegerea mp3-ului, spor la modificari in continuare si cat mai multi km fara evenimente.

Link către comentariu

@ Auras, ai PM si merci

@ G.o.p.p.o. :) nu, sunt all season... daca a fost o intrebare ironica iti spun ca m-am saturat de cele de 17 (mai mari nu am avut dar cred ca e mai rau), simteam toate gropile in f**d si intretinerea lor e criminala (indreptat, etc). Jantele mai mari de 16, nu sunt pentru Bucuresti/Romania :D.

Si mie imi plac cum arata, mi-as pune de 20'' dar... nu :)

Link către comentariu

Oz'urile sunt la mine :)

Ionut - arata foarte bine interiorul infoliat :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!