Jump to content

Trebuie sa schimb Bucsele !

CoolName
 Share

Postare recomandată

Trebuie sa schimb bucsele , stie cineva cat ma costa (inclusiv manopera).

Respect!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Daca e Toledo-ul tau e TDI, acesta le are de obicei mai zdravene decat la 1.4MPI-ul lui "CoolName" si posibil o diferenta de pret.

Manopera poate costa mai mult sau mai putin depinde unde o faci.

De exemplu eu am schimbat toata bucsaria pe fata (mai putin legaturile barei stabilizatoare (bielete anti-ruliu)) si a durat enorm pentru ca 5 ore jumate a fost scosul unei bascule. Alta bascula am scos-o degeaba ca am constatat ca e indoita si am luat alta.... si e greu de spus. Am platit insa la manopera (la mecanicul meu) suficient (2,5- 3 bulioane) dar asta, repet, pentru ca am avut dificultati colaterale.

Modificat de andREI
Link către comentariu

:) Astazi am schimbat bucsele mari de la bascula, o bieleta antiruliu, si bucsele de la bara stabilizatoare.Acum nu mai trozneste masina cand pun frana, parca merg cu alta masina. Toata afacerea piese + manopera 2.5 mil + 200 la flacaul care a executat operatiunea.

Modificat de cipi2ooo
Link către comentariu

Un service putin mai dosit dar cu mecanici tineri si cu scule de calitate.Intr-o ora si ceva era gata desi au fost o groaza de kestii de demontat si pus la loc.

Link către comentariu

Cati Km ai la bord? E prima schimbare?

Un service putin mai dosit dar cu mecanici tineri si cu scule de calitate.Intr-o ora si ceva era gata desi au fost o groaza de kestii de demontat si pus la loc.

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

60 000Km. Este prima interventie la articulatii. Destul de bine din punctul meu de vedere.Va urma in viitorul apropiat si cealalta bieleta antiruliu. Restul bucsaraielor se prezinta super ok adik tzapene tzapene.

Link către comentariu

Ehe a mea are 85000km si e beton .

Link către comentariu

Pai a mea a circulat si pe aratura. Probabil daia. Oricum investitia n-a fost prea mare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!