Jump to content

Passat - facelift 2005 " EVO "

Evolution

Postare recomandată

:) Foarte frumoase pozele, cat despre masina am mai zis ca e frumoasa :D si imi mentin parerea. Imi place si ideea cu schimbatul oglinzilor. E de mare efect :D

Modificat de ciprianD
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In curand pe masina voi monta modulul "coming home/leaving home" , iar urmatoarea modificare sper sa fie deschiderea automata a portbagajului din telecomanda . Ma gandesc si la folie , dar inca nu m-am hotarat cat de inchisa la culoare sa fie . Nuanta pe care o aleg o sa o pun si pe geamurile din fata si pe cele din spate si pe luneta si probabil o sa fie cea de mijloc ( intre cea mai deschisa si cea mai inchisa )

De cateva zile ma tot enerveaza un lucru la masina , eu am scaune incalzite si ramane in bord un singur buton blank ... as vrea sa pun altul in locul lui , cu un simbol ceva si iluminat sa fie . Am vazut la cineva , avea un simbol ca un bec ce lumineaza ... daca stie cineva de unde as putea procura asa ceva , il rog sa-mi spuna.

Link către comentariu

In locul butonului "blank" de care spui tu se pune buton pentru dezaburirea parbrizului la Passaturile care au aceasta optiune. Cred ca un astfel de buton ar da bine si la tine, ca si la mine de altfel ca e aceeasi chestie, doar ca pe mine nu ma deranjeaza ca nu e luminat. Pentru a-l procura incearca sa iei legatura cu userul c_o_s_m_i_n. Poate el te poate ajuta.

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

cel mai mult imi place modul artistic al fotografiilor.Chiar de efect. de masina, nu zic nimic, fiecare cu gusturile lui. e dragutza, tinuta bine...sa o conduci sanatos si fara evenimente.:)

Link către comentariu
In curand pe masina voi monta modulul "coming home/leaving home" , iar urmatoarea modificare sper sa fie deschiderea automata a portbagajului din telecomanda . Ma gandesc si la folie , dar inca nu m-am hotarat cat de inchisa la culoare sa fie . Nuanta pe care o aleg o sa o pun si pe geamurile din fata si pe cele din spate si pe luneta si probabil o sa fie cea de mijloc ( intre cea mai deschisa si cea mai inchisa )

De cateva zile ma tot enerveaza un lucru la masina , eu am scaune incalzite si ramane in bord un singur buton blank ... as vrea sa pun altul in locul lui , cu un simbol ceva si iluminat sa fie . Am vazut la cineva , avea un simbol ca un bec ce lumineaza ... daca stie cineva de unde as putea procura asa ceva , il rog sa-mi spuna.

Frumos passatul :angry: Eu sunt fan negru la culori dar culoarea asta i prinde bine masinii :P Cat te-a costat modulul coming/leaving home?Si eu as vrea sa imi montez leaving home ca,coming home il am. :P

My Skoda :lol:

Link către comentariu

Inca nu am primit modulul ... o sa fie in curand pe drum , cat despre folie , am montat-o deja.

O sa atasez niste poze. Folia are opacitate 50% si e la fel pe toate geamurile.

post-10660-1258823277_thumb.jpg

post-10660-1258823319_thumb.jpg

post-10660-1258823385_thumb.jpg

post-10660-1258823419_thumb.jpg

Modificat de Evolution
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

La ultimul schimb de ulei , s-a constat uzura la placutele fata si la discuri , astfel s-au schimbat urmatoarele.

Discuri fata ATE , Placute fata TRW , Placute spate TRW , Schimbat complet lichid de frana si lichid de servo .

Altfel se simt acum franele si dupa schimbarea lichidului de servo se simte o imbunatatire in momentul cand virez rotile pe loc . Volanul merge o idee mai usor si nu e efectul placebo ! :D

In rest , totul e ok :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a primit un nou cadou ...

Incepem cu un Kit de cabluri pt muzica 16mm..

Statie Alpine MRV T420 1 X 240w Rms la 4 ohmi in punte (12V)

Difuzor Magnat AD250 10" 400w Rms

Toate conectate la un Player Pioneer DEH-P75BT.

Incinta facuta custom de un prieten din Tm ( Bogdan ) ... el mi-a facut toate incintele ce le-am avut pana acum in masina.

Incinta este una inchisa(sealed) facuta din mdf si pal , imbracata in mocheta , iar capacul este imbracat in imitatie de piele ca sa se potriveasca cu interiorul masini si cu calota difuzorului .

Acum masina are doar 4 locuri , iar partea din spate a incintei serveste pe post de cotiera.

In curand difuzorul o sa fie protejat de o masca similara cu cele de la incintele de apartament.

Mentionez ca am facut sistemul pentru ca simteam nevoia de o completare a sunetului pe frecventele joase. Nu am vrut spl .

Sper sa va placa.

2

post-10660-1265210410_thumb.jpg

post-10660-1265210450_thumb.jpg

post-10660-1265210503_thumb.jpg

Link către comentariu

Din cate vezi, pe ambele parti ale incintei sunt soclurile unde bagi centura de siguranta. Practic spatiul ocupat e locul persoanei din mijloc (a5-a persoana). Cand te asezi pe bancheta stai pe locul dintre fata de usa si soclul de la centura , pentru ca altfel te-ar deranja centura acolo jos.

post-10660-1265210552_thumb.jpg

Modificat de Evolution
Link către comentariu

Cand am vazut ultima modificare chiar am ramas perplex. Pe cuvantul meu de onoare ca nu m-as fi gandit 100 de ani sa pun pe bancheta aia impecabila de piele o cutie de lemn cu o boxa-n ea.. :P

Link către comentariu

super tare masina...incredibile sedintele foto si look-ul overall...dar cand am vazut penultimul tau post, am ramas cu gura cascata...dupa mine, ai dat-o-n bara cu subwoofer-ul ala montat in masina in pozitia aia...este...pur si simplu hidos (scuza-mi vehementa)

in rest masina este impecabila din punct de vedere optic, poate ar fi fost exceptional daca avea si motorul de 131 CP cu 6 trepte manual

numai bine

Link către comentariu

Te sfatuiesc si eu sa iti schimbi planul ( ideile ) legate de subwoofer. Locul potrivit nu e acolo. N-am vazut asta nici macar la o masina de tuning show, mai ales la un passat care este o limuzina ... Iar faotuk ca ai gaurit bancheta pentru + probaibil (cablul albastru ).... puteai sa il treci prin imbinarea banchetei rabatabila

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

O idee daca tot vrei sa iti faci asa... Uite cum am eu in masina :P

post-14028-1265265370_thumb.jpg

Link către comentariu

La mine nu merge la fel ...

Cablul ala albastru e Rca-ul de semnal , nu e gaurita bacheta , pur si simplu vine pe sub ea :sbine: .

Din portbagaj nu suna deloc la fel ... mi-as fi dorit asta . nu exista nici o varianta mai buna , asa ca asta e singurul compromis.

Daca aveam optiunea aceea pt skiuri era beton ... sa imi ramana gaura dupa cotiera , dar nu este .

Incinta este full mochetata si bancheta de piele nu o sa pateasca nimic :icon_thumright: , in plus incinta se poate scoate in 1-2 minute din locul ei pentru a fi pusa in portbagaj ... asta in cazul in care am nevoie de spatiu.

Cand esti pasionat de muzica si vrei un sunet clar , faci orice sacrificiu :hainoroc:

Link către comentariu

Sincer nu cred ca , claritatea sunetului vine dintr-o boxa care e pusa pe bancheta din spate.Dar daca tie ti se pare o chestie utila..spor la ascultat muzica.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Odata cu venirea primaverii masina a primit niste papuci noi , facuti de BBS pt Volkswagen . Sunt jantele cu care vine echipat Golful 5 GT , sunt pe 17" , 7J si sunt echipate cu anvelope Bridgestone Potenza .

Dupa ce le-am montat pe masina am observat ca stau putin cam inauntru , nu am fost atent la ET :biggrin: asa ca maine primeste distantiere de 20mm . :)

Se pare ca intre jantele de Golf 5 si cele de passat e o diferenta de 17 mm la ET , asa ca am optat pt distantiere de 20mm , ca sa ajunga rotile mai aproape de aripa.

.

post-10660-1270746083_thumb.jpg

post-10660-1270746134_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos. Parerea mea este ca pe spate 20 mm merg (am si eu la aceleasi dimensiuni ale rotii) dar pe fata 10mm sunt de ajuns. Cu 10mm o sa vina exact la fata cu aripa (este mai putin evazata decat cea de pe spate). Daca pui de 20 o sa iasa putin si poate chiar o sa frece in unele situatii. Deci eu as pune 20 spate, 10 fata. Drumuri bune !

Am uitat sa pun accentul pe jante: imi plac fff mult, sa nu care cumva sa iti treaca prin cap sa le vopsesti in vreun fel :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!