Jump to content

VW GOLF MK3

mihuz

Postare recomandată

La mine a venit mos gerila cu o ..groapa (nu era de veci, dar destul de adanca).

S-a rezolvat cu 300ron (jante indoite + geometrie). Acum mergem "drept".

Mersi Mosule, te mai astept !!

..post-2374-1262642458_thumb.jpg

si langa 1 frate pe nume Z .....

post-2374-1262642714_thumb.jpg

Modificat de mihuz
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mihuz

33

• taz21

8

• robert28

5

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci Cornel!!

M-am gandit la soft..dar as vrea ceva mai mult .. si cum totul se reduce la bani, mai astept putin.

Potential stiu ca are, destul. Cand o fac, vreau s-o fac lata :excl:

Ia-o treptat,ca sa o faci lata dintr-o data,din punct de vedere financiar e costisitor;si eu as vrea toate dintr-o data,dar ma resemnez sa fie step by step(intr-o luna injectoare,cealalta luna un turbo,etc).Btw,vrei sa-ti pui un vnt17,ceea ce e f bine,dar iti trebuie injectoare,cu mult aer,dar fara combustibil,nu faci mare lucru(combustibilul e cel care da cp si nm);parerea mea,e ca ar trebui sa incepi cu injectoarele,apoi turbo,evacuare si un FMIC decent,nu de neam prost.Bafta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa si ingrijita,felicitari :banghead: .Interiorul 'ma omoara' ^_^ .Bafta in continuare si km fara sfarsit.

Link către comentariu

Mihuz imi place mult de tot golfuletzul tau,se vede ca ai grija de el :Driver: .Mai baga si tu poze cu el :) !

Link către comentariu

Curata si fooooarte ingrijita masina,se vede ca ai grija de ea. Mie imi plac stopurile,farurile nu ma omor dupa ele...dar interiorul si optionalele fac tooooti banii...

Sa o stapanesti sanatos in continuare,numai bine.

Link către comentariu

Frumoasa, domne', frumoasa! Mai ales ca e si in 5 usi... si stopurile chiar sunt faine! Cat mai multi kilometri fara probleme!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Orice comentariu e bine-venit! Ms tuturor!

Mic update:

-indreptat jante fata+geometrie (astea sunt drumurile..)

-schimbat pompa apa (a crapat - nu stiu de ce :D )

-ulei + toate filtrele

Cat de curand, urmeaza un detailing interior+polish abraziv pt exterior :icon_thumright:

Modificat de mihuz
Link către comentariu

merci !! :lol:

Breme_vr6: prima oara la autosoft, pe fundeni 65ron/janta. a doua oara undeva vis-a-vis de liceul d. cantemir, 45ron/roata, dar nu prea sunt multumit. Iti recomand totusi autosoft.

ovidiu89: scoti bornele de la baterie, demontezi airbag+volan, schimbi maneta propriu zisa, legi firul ei in panoul cu sigurante/relee. cam atat. :P

Link către comentariu

Mihuz-ule...uite trecui si eu pe la tine :P ...ce pot sa zic, misto golfanul si imi place ca te pusei pe optiuni :blah: ...brava :rolleyes:

Frumoasa masina :lol:

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

Mihuz ne incanti si pe noi cu poze de la micile lucrari de sambata :blah: .Bafta!

Link către comentariu

post-2374-1271602912_thumb.jpg

post-2374-1271602899_thumb.jpg

post-2374-1271602879_thumb.jpg

post-2374-1271602864_thumb.jpg

...maintenance (suport baterie, antena radio, macara electrica, schimbat led-uri buton dezaburire si scaune incalzite) - Ms Robert/Morphx ;) !

Modificat de mihuz
Link către comentariu

Ne traduci si noua ultimele poze?

:icon_thumleft:

Modificat de taz21
Link către comentariu

..ultimele poze reprezinta cateva achizitii: proiectoare hella, plasticele de sub stergatoare, contra-aripa fata, diverse cleme si alte plastice atat de necesare oricarui mk3...

..nu am comentat pentru ca vor mai urma atat "lucrari", cat si poze

Modificat de mihuz
Link către comentariu

Lucrari serioase saptamana viitoare! :beerchug: De-abia astept Mihuz,sper sa avem parte si de vreme buna.....

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

post-2374-1274629339_thumb.jpg

post-2374-1274629347_thumb.jpg

post-2374-1274629355_thumb.jpg

..proiectoare+semnale.

Modificat de mihuz
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

post-2374-1275553189_thumb.jpg

o aripa inlocuita in urma unui accident minor ;) si ceva lucrari caroserie...cu buget de criza :)

Modificat de mihuz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!