Jump to content

VW GOLF MK3

mihuz

Postare recomandată

Merci Alex :)

cred ca cele pe motorina sunt mai grele, o idee...iar cand am avut interiorul dat jos pt reparatii, am fost uimit de cat de grele sunt scaunele....

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mihuz

33

• taz21

8

• robert28

5

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Motoarele diesel sunt mai grele decat cele pe benzina.

Pana la urma spui cat ai dat pe ea, sau e secret? Am intrebat de doua ori.

Modificat de taz21
Link către comentariu

scuza-ma taz

in mai 2007:

3200 in de

1200 taxa

5000 aici, cu nr ro

celelalte cheltuieli le stiti...

Link către comentariu

Cred ca ai vrut sa scrii 2008 :rolleyes:

In poze nu se vede buza de GTI! Nu ai schimbat-o sau nu ai poze mai actuale cu masina?

Bafta

Link către comentariu

da, 2008. Sunteti mai atenti ca mine, asta e un lucru bun. :screwy:

cand am cumparat masina, avea buza de vr6, dar erau 9-10cm pana la asfalt si am schimbat-o cu una de gti

am sa pun si niste poze mai recente :biggrin:

Link către comentariu

I-ai pus una normala.

Din cate stiu eu, buza de VR sau de GTI e aceiasi.

As vrea sa-i pun si eu la a mea, dar am inteles ca nu e asa mare diferenta de latime :P .

Link către comentariu

cea de vr6 e cea mai lata.cea de gti e la fel cu cea normala.eu am cerut acum 4 ani la vreo 5 magazine de piese buza de gti si toti mi-au adus buza care se ingusteaza spre margine.cand le-am zis ce vreau,au spus:pai zi dom'ne ca vrei aia lata de vr6.

Link către comentariu
eu am cerut acum 4 ani la vreo 5 magazine de piese buza de gti

Eu am cerut de VR6 si a au zis ca nu au, dar imi aduc de GTI si era cea lata. :Driver:

Link către comentariu

Mihai sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea pentru ca stiu cat de mult tii la golfuletz :icon_thumright: :icon_cool:

Bafta.......................si la mai mare!

Link către comentariu
post-2374-1257945031_thumb.jpgmai curata si mai dotata... :vaidecapulmeu:

post-2374-1257945106_thumb.jpg

As avea si eu o intrebare....sper sa nu fie stupida...dar st nou paici....asa ca sper ca se iarta....ce reprezinta maneta sau butoanele din imagine.....adica eu la golfu meu am o simpla tija de care dau semnal stanga sau dreapta fara niciun buton....ms mult :))

Link către comentariu

Se numeste cruise control sau tempomat (pilot automat) si este optionala cam pe orice masina de nivel mediu. Iti mentine viteza constanta pe autostrada de exp: bagii a 5-a, urci cu ea pana la 130 si ii dat SET, si el ramane la 130 constant. Cand franezi se decupleaza. Iti poti monta si tu :vaidecapulmeu:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

F frumoasa masinuta si ingrijita;AFN pe golf3 sunt destul de rare,cred e f fasneata masinuta avand in vedere greutatea de 1100kg,fa-i un chip si ai sa fii surprins de cum se va misca.

Link către comentariu

Merci Cornel!!

M-am gandit la soft..dar as vrea ceva mai mult .. si cum totul se reduce la bani, mai astept putin.

Potential stiu ca are, destul. Cand o fac, vreau s-o fac lata :exclaim:

Link către comentariu

numai cuvinte d elauda ptr ea. de curand am achizitonat si eu faruri ca ale tale. fff bune. imi place. sti ce vrei de la masina. confort si adrenalina in acelasi timp. sper sa duci planul de idei pana la capat. merita

Link către comentariu

Haha vrei sa ma urmaresti si tu de la geam sa inteleg ..e argintie cu nr italia e chiar la pasaj parcata... :)

Modificat de mugur79
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!