Jump to content

Trancane pe fata

Nik
 Share

Postare recomandată

Salut, vin din nou cu o problema, de data asta fiind vorba de faptul ca imi trancane pe fata, trancaneli care se propaga si la volan...

Azi am fost cu masina la mecanic si mi-a zis ca e stricata bucsa de teflon de la cremaliera. Partea mai proasta e ca mi-a spus ca nu s-ar gasi un kit de reparatii pt bucsa asta...

Aveti idee daca e adevarat sau se gaseste...? Daca nu...solutii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, vin din nou cu o problema, de data asta fiind vorba de faptul ca imi trancane pe fata, trancaneli care se propaga si la volan...

Azi am fost cu masina la mecanic si mi-a zis ca e stricata bucsa de teflon de la cremaliera. Partea mai proasta e ca mi-a spus ca nu s-ar gasi un kit de reparatii pt bucsa asta...

Aveti idee daca e adevarat sau se gaseste...? Daca nu...solutii?

<{POST_SNAPBACK}>

ar mai trebui verificat ceva.... pe coloana volanului exista un rulment cu ace, care se gaseste in partea inferioara, aproape de cardan. acel rulment este sustzinut de un arc. multzi handicapatzi, cand umbla acolo nu mai pun arcul, ca le este greu si incepe sa troncane toata coloana volanului... verifica asta si mai vorbim...

Link către comentariu

si eu am aceeasi problema ....daca urc o bordura se simte in volan acelasi simptom;si cu motorul oprit daca fac miscari stanga dreapta rapide si cineva tine mana pe caseta partea stanga ,,,cap bara.. se simte ca un joc ,,,unde ar putea sa fie ,,,in caseta sau la capul de bara????

Thank you

Modificat de Juliano_2005
Link către comentariu

Din cate stiu nu s-a umblat niciodata la coloana volanului.... cel putin cana am luat-o nu facea asa ci de vreo 2 luni tot ma sacaie chestia asta...

Bucsa de teflon se afla pe partea dreapta, si intra in cremaliera. Mai departe nu stiu...nici cum arata. Maine o sa incerc pe la cateva magazine s-o gasesc, sper sa nu fi avut dreptate mecanicul.

Link către comentariu

...Se pare ca nu exista kit de reparatie pentru bucsa asta...cel putin la magazinele de piese auto.

Totusi mi-a zis cineva de la un magazin ca as putea sa fac piesa respectiva la un strungar, dar trebuie sa scot atat bucsa cat si cutia cremaliera. Fara sa scot cremaliera ar fi alta metoda...?

Teflon pentru bucsa respectiva am inteles ca se gaseste in Obor, numai ca am niste indoieli despre rezultat. Tinand cont ca asta ar cam fi singura solutie cred ca am s-o incerc, doar daca nu are cineva si alte sfaturi...?

Link către comentariu

Incearca sa cauti bucse din poliuretan pentru problema ta. Stiu ca parca cei de la www.racingnick.ro aduc asa ceva.

Spor la cautat si reparat.

Link către comentariu

Merci mult pentru "tip", i-am contactat pe cei de la racingnick si am primit de la ei o oferta pentru bucse si preturi, numai ca nu sunt sigur daca e exact piesa pe care o caut, si m-am gandit sa va intreb si pe voi inainte sa ma intalnesc direct cu ei.

Power steering rack mount (PFF85-233) = bucsa cremaliera :-) ?

Link către comentariu

Din cite stiu eu Vento a montat o caseta de fabricatie USA-XTR care nu are bucsa din teflon, ci din aluminiu. Poti sa spui ce culoare are caseta?

-USA-XTR este neagra (bucsa din aluminiu)

-ZF este aluminiu natur (bucsa din fier, iar in interior are o bucsa din plastic)

Link către comentariu

Din pacate ultimul post a disparut :Driver: Nu am apucat sa identific exact piesa...

Poti sa-mi spui te rog daca se gaseste la magazin? Adica sa nu trebuiasca sa schimb toata bara aceea...

Link către comentariu

Nu stiu daca o gasesti in magazin. Verifica intai bieleta (nuca) si apoi scrie-mi in info@servodirectii.com

Spune-mi si ce fabricatie e caseta.

Modificat de trami
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!