Jump to content

New Polo vs Golf VI

nsm
 Share

Postare recomandată

tapiseria de pe golf mi se pare foarte ok.ce este rau la aceasta tapiserie?ar trebui poleita cu aur?sau cum sa fie?pe passat fabric 2008 aveam altfel de tapiserie, ceva din velur.s-a facut ca naiba, s-a scamosat.vorba unui coleg de mai sus, parca le pipaiti...nu le conduceti....(despre masini este vorba...)

Pipaie un Golf 4 si ai sa vezi ce vreau sa spun. Si aspectul general al scaunelor si al interiorului este foarte bine facut.

Nu vreau sa zic ca Golful nu e OK la tapiserie, ci ca a lasat stacheta mai jos pe modelele entry-level, fapt explicat in buna parte de tehnologia de varf folosita si de preturile care nu pot creste foarte mult de la o gen la alta.

Legat de pipait ce sa zic :P de la femei ni se trage... acum pipaim totul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tapiseria de pe golf mi se pare foarte ok.ce este rau la aceasta tapiserie?ar trebui poleita cu aur?sau cum sa fie?pe passat fabric 2008 aveam altfel de tapiserie, ceva din velur.s-a facut ca naiba, s-a scamosat.vorba unui coleg de mai sus, parca le pipaiti...nu le conduceti....(despre masini este vorba...)

nu e vorba de tapiseria, ci de plasticaraia golfului (5,6)

asa cum spune nsm - pipai, ciocanesti....

daca-mi trebuie masina spartana atunci caut o vechitura subaru

cat despre passat b6...asa o fi cu tapiseria....oricum un model cu atatea probleme n-am mai vazut....interesul VAG e clar spre audi....e suficient sa ne uitam de ce "motorizari" dispune passatul...insasi ideea de a renunta la motoare longitudinale pe passat si la tipul de suspensie al lui b5 spune multe

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

In final alegerea a fost facuta in favoarea lui Polo CL 1.2 TSI 105 cp + optionale care a rezultat la un pret de 13600 EUR DDP cu tot cu optionale.

Felicitari pentru masina. Sunt convins ca motorul e super ok. Trebuie avut grija sa nu se apese acceleratia puternic cat motorul e rece :beerchug:.

:beerchug: Eu nu sunt de acord ca interiorul lui Golf 5,6 e mai slab ca cel de la Golf 4. Eu zic sa fim seriosi!

Ceea ce s-a reposat interiorului lui Golf 5 a fost ca pasul facut fata de Golf 4 a fost mai mic decat a facut Golf 4 fata de Golf 3 (un pas imens).

Referitor la motoarele longitudinale sau transversale... depinde ce s-a dorit. Mi se pare cu mult mai ok cum e acum cu haldex la passat si torsen la audi. Si pentru torsen e obligatoriu sa ai motorul longitudinal. Ma gandesc ca acesta este motivul schimbarii.

Link către comentariu

e vorba nu de design ci de calitatea plasticului 4 vs. 5

motivul schimbarii e reducerea costurilor de productie: aceeasi platforma - mai multe modele

Link către comentariu

Ai făcut alegerea ce mai bună.

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

• 4 months later...

NSM, cum merge masina?

Si eu tot pentru "muiere" iau unul la fel 1.2TSI, climatronic, DSG, park-pilot, xenon si alte bombe si vreau sa stiu daca esti/este OK masina pe care ai luat-o? Si eu ma strofoc sa aleg asta sau un golf cu DSG dar in cazul asta urc cu vreo 3000 in sus si nu stiu daca merita ca si asa e stresata de parcari prin oras...

Pls raspuns urgent daca se poate ca pana in 31/03 tre' sa o platesc si vreau sa stiu daca sa merg pe polo 1.2tsi (105cp) sau pe golf 6 ts (105cp) ambele musai cu DSG??

Link către comentariu

ECL ai intrebat si sotia ce prefera? Poate vrea o masina ceva mai spatioasa.

Sotia mea a zis ca prefera o masina mai mare (dupa ce a condus Octavia2 si Fabia2) pentru ca se simte mai in siguranta si in plus drumurile in afara sunt mai confortabile.

Daca masina are ca destinatie 90% drumuri in oras avantajele unui polo sunt evidente. Daca nu exista alta masina de mers in afara atunci Golf VI e raspunsul.

NMS felicitari pentru achizitie. Excelenta alegerea motorului. Am mers cu Fabia2 1.4MPI 86CP si in afara 4 persoane + putin panta sau depasire isi arata limitele. Consumul mi se pare mare (desi ma compar cu 1.9TDI) 11-13 media in Bucuresti si 6-7 media in extraurban.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Strict pentru oras. Ca ptr afara avem masina din semnatura (Passat 2.0 170CP CR, HL, DSG si full extrase). Am luat deja Polo 1.2TSI HL cu DSG (livrare in 14 saptamani)si toate optionalele posibile, de am ajuns in 16,000Eur, dupa o reducere de 750Eur. Ptr o femeie in oras, eu zic ca ajunge! Ca sa ajung cu Golful la aceleasi optionale ajungeam la peste 20,000Eur, iar Skoda iese din discutii, forever.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce trebuie in oras sa aveti xenon.. Avand in vedere ca Bucurestiul noaptea este f luminat. Bravos pentru achiztii la amandoi.. dar sincer un polo 16.000 E este f mult. Este clasa mica totusi. Acum depinde si de buzunarul fiecaruia. Succese

Link către comentariu

Banuiesc ca si polo nou ca si golf scirocco etc au deja implementate luminile permanente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!