Jump to content

4th BST - A6 3.0 TDI Quattro Tiptronic

Bestie

Postare recomandată

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

13

• Ice_2k

4

• B_U_T

4

• Georgik

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

superb modelul.

sa-l stapanesti si sa-l rulezi sanatos multi km

avand in vedere dimensiunile enorme si parcarile restranse iti recomand un set de ''ochisori'' .montajul e extrem de simplu

Link către comentariu

@Bebeee asta chiar nu sesizasem :) ... merci pt "tip". Oricum nu se simt acei 8 cai in plus sau in minus.. da' recunosc ca mi-ar fi placut sa ii am ;)

@plus8 Multumesc :) Din pacate nu stiu raspunsul la aceasta intrebare. Nu am avut casco nici pe fostele masini, si probabil nu o sa am nici pe asta. dar si eu as fi curios.

@TIBI 84 presupun ca la senzori te referi. Eu as vrea sa fie ceva cat mai OEM, senzorii sa fie "la linie"...de fapt as vrea chiar sa-mi montez sistemul parktronic, dar nu stiu daca se poate si ...nici sa zicem ca s-ar putea, inca nu stiu cat m-ar costa. Oricum, cert este ca sunt pe lista senzorii

Da' treaba asta cu sticker-ul devine din ce in ce mai dubioasa... nu zice nimic de piele, zice ca geamurile sunt tinted si ele nu sunt.. acum observ si ca motorul e cel de 225 CP nu e cel de 233 CP... :D

Modificat de Bestie
Link către comentariu

in talon cati kw sunt trecuti? Daca stii pe cineva la porsche, poti sa afli toate dotarile dupa seria sasiului.

P.S. Sticker-ul pe ce e lipit? Pe "masina" sau pe oala de la roata de rezerva?

Link către comentariu
in talon cati kw sunt trecuti? Daca stii pe cineva la porsche, poti sa afli toate dotarile dupa seria sasiului.

P.S. Sticker-ul pe ce e lipit? Pe "masina" sau pe oala de la roata de rezerva?

in talon sunt tot 165 kw... Doar ca eu stiam de la fostul proprietar ca are 233, asa pusese el in anunt. Stiker-ul este lipit pe oala rotii de rezerva, si mai il am si pe cel din manualele acelea in germana...

Link către comentariu

da la senzori m-am referit.cei de fabrica sunt bosch

sistemul lor de prindere e foarte simplu,2 cleme.

nu e complicat de pus,bara tre sa o dai jos(posibil sa ai deja reperele pt senzori).in caz contrar trebuie sa masori distanta sol-senzor si distanta dintre senzori.

eu asa am facut cand mi-am luat bara spate de cupra/fr(nu avea niciun reper)

Link către comentariu

Ciao

Masina are piele conform serie de sasiu, iar la geamuri este o eroare de traducere din germana in engleza, ai geamuri laterale si spate cu protectie termica, adica "Scheiben seitlich und hinten: 4KC - Scheiben seitlich und hinten in W

Link către comentariu

superba masina. felicitari pentru o treapta mai sus. cat mai multi km fara incidente.

personal te astept la intalniri cu ea :Driver:

Link către comentariu

frumoasa masina. Eleganta. Motorul este cel mai bun pe care il puteai alege pentru masina.Sa o stapanesti sanatos :Driver:

Link către comentariu

Da, belea masina, iar sistemul quattro face toti banii, mai ales imperecheat cu motorul 3.0. Tare sunt curios ce o sa modifici la asta, ca la A4 ai facut o gramada de lucruri frumoase, dar la asta cred ca e mult mai greu, avand in vedere ca e un model nou.....

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi am reusit s-o duc si eu la spalatorie si cu aceasta ocazie i-am facut si primele poze de cand este la mine. :icon_thumright: Singura noutate notabila ar fi achizitionarea DVD-ului pentru navigatie, care desi mi s-a spus ca este ultima varianta, 2009...bla bla, in continuare nu vede ultima bucata de autostrada, cea de la Pitesti, care este gata totusi de vreo 2 ani :icon_thumright:...

post-5890-1263663970_thumb.jpg

post-5890-1263664047_thumb.jpg

post-5890-1263664160_thumb.jpg

post-5890-1263664181_thumb.jpg

post-5890-1263664201_thumb.jpg

post-5890-1263664218_thumb.jpg

post-5890-1263664233_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Superba masina! Eleganta, puternica, quattro :rolleyes: Sute de mii de km fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

@Circoloco Asa am luat-o... :D dar urmeaza cat de curand sa-l inlocuiesc. Precum si sa-i mai fac o cheie ca nu are decat una, si din ce am inteles nu pot sa-i fac decat la PBN, si ma costa vreo 5 milioane :(. Apoi mai am un zgomot ciudat cand plec de pe loc cu rotile maxim virate, si unul in mers... Mai e un pic de lucru la ea apoi sa vedem cum stam cu resursele pentru modificari :)

@ciprianD Multumesc mult! :icon_thumright:

Link către comentariu

Un model de succes al celor de la Audi pe care cred eu foarte multi dintre noi si l-ar dori. Sa fiu sincer si eu cred ca aceeasi alegere as face daca ar fi sa schimb masina.

Sa ai parte de cat mai multe bucurii la volanul aceastei masini.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Te intreb direct ce te-a nemultumit :rolleyes:. Ce urmeaza?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cred ca m-am grabit un pic la achizitionarea ei... Inca nu sunt de A6. Nu mi se potriveste, cel putin nu inca! :blink: Am ales s-o dau pentru a-mi lua o masina mai "pe stilul meu" decat A6-le.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!