Jump to content

problema servo frana


andreiand1
 Share

Postare recomandată

dupa cum spune si titlul, am o problema cu servo frana.

mai exact dupa o revizie inainte de sezonul rece, dupa 1-2 verificari la partea mecanica (fara probleme), am schimbat un cilindru de frana pe stanga spate, am pus placute de frana noi pe fata, dupa care la proba, nu imi mai facea presiune la servo la franare.

problema e ca la franare, din cauza ca nu imi facea presiune, relantiul dadea sa cada. am anulat servo frana, dar acum am pedala tare ca piatra si la o proba la franare, imi trebuia de 3-4 ori mai multa distanta sa opresc masina, fara sa spun de senzatia ca "nu ma mai opresc" din cauza pedalei tari ca piatra.

din ce mi s-a mai spus, se poate sa trebuiasca sa schimb sistemul de servofrana.

intrebarea e daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat pt a rezolva problema asta, daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.

si informativ, cam cat m-ar costa un sistem de servofrana nou sau second si la fel, daca cineva ma poate ajuta cu asa ceva.

numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut! inainte de a schimba rezervorul de vacuum adik tulumba de pe pompa verifica supapa sa nu fie dusa; daca e dusa tulumba te costa cam 100 de lei second si se schimba foarte usor, fara sa dai macar jos conductele de frana; se intampla des sa se sparga membrana din ea si ramai fara servo la frana cu efecte exact cum le descrii tu. succese!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

problema mare e ca astazi s-a verificat si membrana dar nu este de acolo problema :(....se pare ca va trebui cautat un servo complet, second....altfel nu cred ca scap. zilele urmatoare sper sa gasesc un servo second si pana luni sa fie iar functionala masina. oricum merci mult pentru sfaturi si se pare ca nu sunt singurul care a patit asta

numai bine si spor la treaba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

problem solved.....s-a inlocuit sistemul servo cu totul.

am montat servo frana completa de pe un diesel si acum am servo frana perfect functionala, desi e mai mare in diametru pompa, dar a incaput perfect.

merci pt sfaturi.

numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut !

Am si eu probleme tot cu frana dar pe un golf 2 G60. Mai exact : pedala e ft moale, se duce aproape de fund ( ca si cand ar pierde likid dar nu pierde )...asta daca o calci normal, daca dai mai brusc in ea e mai eficienta. Aer pe instalatie nu e , likid , cum spusei, nu pierde. Mentionez ca G-ul are ambreiaj hidraulic si din vasul de pe pompa mai pleaca un furtuns si pt ambreiaj...poate are vre'o legatura.

Astept sfaturi din partea voastra. Multumesc anticipat

:icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!