Jump to content

Golf IV

ruslan23

Postare recomandată

Sa prezint si eu golfuletu:

VW Golf IV Din 2001, Motor 1.6 16V - AZD - 105 CP, 251.000 KM

Sport Edition - scaune sport, insertii aluminiu interior, ceasuri R line, schimbator R line, volan piele 3 spite,cotiera fata/spate,A/C,computer bord,geamuri electrice fata/spate,scaune incalzite, oglinzi electrice incalzite,suport pahare fata/spate,scaune reglabile pe inaltime,trapa electrica (2 pozitii),4 airbaguri,ESP decuplabil,jante ABT Sportline R 18,arcuri Abt Sportline,semnalizari laterale clare.

Masina am cumparato din Germania in septembrie 2007,avea 181.00 km,deocamdata nu i-am facut nici o imbunatatire dar, as vrea sa-i pun tempomat, folie,pleoape,si sa vopsesc fusta fata/spate, capota (am luat cam multe pietricele) si lumini interior - leduri.

post-34366-1255804839_thumb.jpg

post-34366-1255804899_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoase jantele... multi km in continuare fara evenimente. :)

LE : ceva poze la interior ?

Modificat de cintyx
Link către comentariu

Am numai o poza de interior.

Dupa o jumatate de an pe drumurile din Romania am hotarat sa schimb jantele(scutura prea de tot).

post-34366-1255805902_thumb.jpg

post-34366-1255806586_thumb.jpg

Modificat de ruslan23
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!