Jump to content

Golf 4 TDi 74kW

ali3nmarte

Postare recomandată

Salut

Mi-am facut si eu un pic de timp liber week-end-ul asta si am facut cateva poze masinii mele. Iar cu ocazia asta am sa v-o si prezint:

Golf 4 - TDi - 74kW (101PS) - varianta Pacific

Masina am cumparat-o acum 2luni de zile şi are momentan 130.000km. Este fabricata in 2002, iar anul inmatricularii e 2003.

Ca dotari: Pacific, adica:

- geamuri electrice fata/spate

- climatronic

- oglinzi electrice

- volanul in 3 spite şi frana de mana imbracate in piele

- oglinzile exterioare, bandourile laterale si manerele de la usi in culoare caroseriei

- suport schimbator cromat

- casetofon Beta + CD

- jante 16" Route66

... si un carlig :rolleyes:

Mai multe nu stiu ce sa spun.

Si acum pozele:

img1708ip.th.jpg img1707f.th.jpg img1693v.th.jpg img1684yx.th.jpg img1682j.th.jpg

img1679fi.th.jpg img1677q.th.jpg img1675f.th.jpg img1674yt.th.jpg img1672gg.th.jpg

img1671g.th.jpg img1665.th.jpg img1669v.th.jpg img1666c.th.jpg

Link către comentariu

Dotata bine masina, culoare ok, dar am o intrebare: a fost lovita in partea dreapta fata?

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija la drumurile alea prin Tulcea, ca sunt cam rele :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.Frumos mai ales volanu din piele perforata;mai rar pe golfuri normale.

Link către comentariu

Cu adevarat superba ! Sa o stapanesti sanatos :) si multi multi km fara probleme. Cum ti se pare masina ? Ai apucat sa-ti formezi o parere in astea 2 luni ?

Daca vrei, spune-ne si noua cat te-a ajuns cu totul, unde ai gasit-o ... eu unul sunt in cautare si chiar m-ar interesa.

Spor la modificari (daca ai in plan) si sa aveti grija unul de altul.

P.S. : volanul perforat e senzatie !!! :o

Link către comentariu

@Mihai.Nechifor Da, aripa si scutul un pic indoite, se vede in poza frontala, nimic serios, greseala mea si nu vreau sa intru in amanunte :o

@DRIVER07XXX Nu merg cu ea prin Tulcea, ci prin Bucuresti (se vede in profil). Cat despre drumurile prin Bucuresti, crede-ma, sunt si mai rele ca alea din Tulcea. Asta e si motivul pentru care nu am dat jos carligul :)

@IONUTBLV şi @VWladone 6700

Modificat de ali3nmarte
Link către comentariu

Salutare, foarte frumoasa masina, si mai ales aceasta editie "Pacific" ...si mai ales acest faimos volan, nu ii de bora?

In rest numai bine, si sa ne ti la curent cu modificari etc .

Ah, cati km are, si pretu ii foarte ok.

have a good time

Link către comentariu

Superba, esti multumit de puterea motorului ? Trage bine ? Nu te-ai gandit la o resoftare ?

Link către comentariu
  • 1 year later...

nimic nou cu masina, domnu'? nu te-am mai vazut nici prin zona pe aici, pe langa casa... n-ai mai postat de ceva vreme... reinvie topicu'!

Link către comentariu

f frumoasa masina. interiorul incredibil de curat. poate aparatul e de vina...poate lumina dar pare de parca abia a iesit din fabrica.

sa o folosesti mult timp fara probleme!

Link către comentariu
  • 6 years later...

:))

ce tare, comentam de interior dar in weekend cand l-am vazut nu mai era chiar asa .

nu ai mai scris nimic in topicul asta de ceva vreme ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!