Jump to content

New showoff - G3 under balcony

Bogdan-vwg

Postare recomandată

De aproape o luna familiei mele i s-a mai adaugat un membru..batranel deja de prin 1994, cu motor 1.8 benzina de 90 de cai, KM 192 000, ABS, jante 15 de tabla, climatronic, geamuri fata/spate si oglinzi electrice, inchidere centralizata, scaune fata si volan reglabile pe inaltime, servo directie, RCD Pioneer+ magazie 6CD-uri Pioneer, proiectoare si lampi spate de ceata. Tara de origine Italia, pretul 2000E cu acte pe Bulgaria.

post-55285-1255607910_thumb.jpg

post-55285-1255607915_thumb.jpg

post-55285-1255607920_thumb.jpg

Modificat de Bogdan-vwg
Link către comentariu

Arata bine masinuta pt anii ei, si este destul de dotata. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente! :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km :frigbaitata: fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Climatronic? :blink: Poti sa faci o poza mare doar cu climatronicul? Inca nu am vazut cum arata climatronicul pe Golf 3 si sunt tare curios.

Link către comentariu

Va multumesc foarte mult! Am poza cu climatronicul ala dar este prea mare..iar de micsorat mai putin nu stiu cu ce s-o micsorez :-s Nu este cel original de VW, este un produs italian. Nu stiu exact numele firmei. Si ca tot veni vorba de climatronic, unde postez si eu o intrebare legata de el? Nu baga cald, desi l-am dat pe 32 de grade. O avea cumva vreo supapa/robinet de comutare pe cald prin compartimentul motor? :-s

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!