Jump to content

my TeeTee

TiTina

Postare recomandată

stimata adunare,

dupa 8 luni de cautari si asteptare, dupa ce am vazut cam 20 de masini in diverse stadii de putrefactie si am negociat cu acel gen de persoana de care mama mi-a zis sa ma feresc ;) , dupa ce m-am pregatit de tradare in drive testuri cu ilustre marci...

mi-am indeplinit visul:

sunt mandra proprietareasa de audi tt :icon_thumright:

masinutzul meu este fabricat in 2003 (prima inmatriculare 2004), 1,8 BAM, 224 cp, quattro (evident), cutie manuala, full option, genuine stock.

are 96.000 km si e in stare tehnica si vizuala exceptionala.

prin comparatie cu fostele mele masini, e o mica bestie, relativ imblanzita, dar ma ocup cu dresajul in fiecare zi si sper ca intr-o buna zi s-o merit pe deplin.

intre timp ma informez, citesc, invat, testez.

oricum, in fiecare zi cand ma urc si-i dau o cheie, felul in care toarce motorul imi da de inteles ca am facut alegerea corecta iar suieratul tubinei cand ne-ncordam pe A1 face fiecare sfantz pe care l-am investit.

consumul e de mare bun-simt, raportat la numarul poneilor naravasi de sub capota si se mentine (media intre coloanele "infinite" din bucuresti si autostrada) la 9 l/100km, in conditiile in care inca ne mai testam reciproc :rolleyes: si nirvana ma ajunge deseori peste 5000 rpm.

orice sfaturi pertinente sunt binevenite, asa cum ar fi si un manual intr-o limba inteligibila (al lui e in germana).

ca sa n-o lungesc prea tare, va urez tuturor (independent de masina detinuta) sa fiti macar atat de fericiti pe cat is eu

Ioana

post-56142-1255543538_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tare masina Ioana :)

Sa o sa stapanesti sanatoasa si ai grija de tine si de ea, sa nu te incorzi prea tare pana nu te obisnuiesti cu ea total :))

A doua fata pe care o stiu cu TT quattro 225 :D

Link către comentariu

frumoasa foc si 1.8T cu atatia cai imi imaginez cum este, eu am doar 150 tot pe 1.8T si sunt in extaz.

\m/ rock on!

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere am condus si eu un 1.8T de 150 cai si am ramas placut impresionat de acest motor cu toate ca masina era destul de grea o Skoda superb.

Link către comentariu

sa o rulezi cat mai multi km

consider ca primul model de TT are niste forme/linii de vis,aproape nenormale pt o masina germana(nu vreau sa supar vreun posesor de TT 2 prin afirmatia mea)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri din plin de ea,ai o jucarie pe cinste. Asteptam mai multe poze :) Pana atunci :)) safe

Link către comentariu

Felicitari, ai facut o alegere foarte buna. Caii putere in combinatie cu quattro e un vis.

Sa fie intr-un ceas bun.

Pune poze si cu interiorul, te rog.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

pozele nu-s mici deloc, desi le-am "recalibrat"... le pun pe rand, sper sa nu-mi iau vreun avertisment :-)

si-n plus :-) nu pot decat sa fiu de acord cu Tibi: mk1 e perfect ca linii... mk2 nu-i rau nici el, da' nu-i nici pe departe atat de rafinat. sa se supere cine-o vrea.

post-56142-1255549482_thumb.jpg

Modificat de WVWZZZ
Nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply. Citeste regulamentul. Multumesc.
Link către comentariu
pozele nu-s mici deloc, desi le-am "recalibrat"... le pun pe rand, sper sa nu-mi iau vreun avertisment :-)

si-n plus :-) nu pot decat sa fiu de acord cu Tibi: mk1 e perfect ca linii... mk2 nu-i rau nici el, da' nu-i nici pe departe atat de rafinat. sa se supere cine-o vrea.

Cel mai important e sa iti placa tie, nu ce parere are lumea...

Multi km inainte si fara incidente!

Link către comentariu

Frumoasa si puternica masina, cati mai multi km :Driver: fara evenimente neplacute. :Driver:

Link către comentariu

O masina superba, dotata, bine intretinuta, si cu o culoare absolut superba... motorul este unul deosebit mai ales in combinatie cu tractiunea Quattro, nu prea iti mai trebuie nimic! Sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente, si nr nelimitat de km. Ai facut o alegere excelenta, din toate punctele de vedere! :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Bine ai venit pe VWF.

Superba masina, BAM-ul este cel mai reusit din generatia 1.8T dupa parerea mea.

Felicitari si drive safe! :D

Link către comentariu

o fii off topic, dar fiind ca s-a vorbit de minunatele linii ale lui mk1, tre' sa va povestesc o istorie.

cand am vazut prima data un TT (prin '99) am avut un flash cu urmatoarea scena din pe aripile vantului: mammy (doica negresa de 150 kile dar cu talia bine marcata) imbracata in jupoane albe crete, aplecata cu treaba, canta un cantecel si leagana stanga-dreapta din soldurile abundente... scena e filmata din spate.

poponetu' cel grasut (dar vioi) al lu' TeeTee:

post-56142-1255628028_thumb.jpg

Link către comentariu

pai continui eu ca s anu fi off topic =))

inseamna ca la drum da din fundulet precum Cameron Diaz in Charlie's Angels :)

\m/

Link către comentariu

va multumesc tuturor pentru primire si urari :vaidecapulmeu:

cameron diaz? aia-i o matza subnutrita :vaidecapulmeu: TeeTee da din dos ca shakira pe cand avea 90 de kile.

acuma serios, masina-i geniala. e absolut lipita de asfalt si nu da semne de dezechilibru nici cand e abuzata serios.

sunetul motorului e inconfundabil iar performanta de a scoate stock 224 de cai din 1.8 n-a mai atins-o nici un alt fabricant.

se duce vestea ca motoarele BAM se pot tuna pana la 400 de ponei (cu modificarile de rigoare) si asta (desi, personal, n-am de gand s-o fac) impune respect.

cutia e frumos etajata si pleaca-n demaraj de la orice viteza-n sus ca de pe loc (eh, exagerez nitel, doar nitel).

pe drumurile noastre bombardate, iti ofera satisfactii scurte dar intense, iar pe autostrada (daca suntem de acord sa numim A1 in felul asta) lasa-n urma tot... tot ce-i stock si comparabil pastrand proportiile.

una peste alta il iubesc (si sper ca si el pe mine)

din profil:

post-56142-1255630584_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatoasa ca e o dracoaica!si dupa ce va obisnuiti unii cu altii,hopa si un soft,sa vezi atunci caluti!diiiiii!

Link către comentariu

la asa o herghelie ii mai trebuie si niste martoage? bine, fie. sa o stapanesti sanatoasa ca-i cam naravasa.

Link către comentariu

ff tare masina !! sa o stapanesti sanatoasa!

daca ai intrebari legate de motor, sunt vreo 2 topic-uri f ajutatoare.

welcome to the 1.8T and quattro club :)

anx, vezi ca APY e muult mai tare ca motor dintre toate 1.8Turile. pana si tentean o recunoaste :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!