Jump to content

consum combustibil


GenuVW
 Share

Postare recomandată

sal. c piese ar trebui schimbate ca sa mentin consumul de combustibil redus la o masina destul de veche cu este g3-ul intr-un oras aglomerat ca Iasi-ul sau poate si mai rau? al meu consuma 10% in oras condus normal (dar poate varia) si extraurban la 80km/h- 5.5 ; 110km/h 7, 8%

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

senzorul de temperatura daca este defect trimite semnale eronate la ECU si acesta face un amestec nu prea eficient.Incearca si o curatare de clapeta de acceleratie . de asemenea si sonda lambda daca nu este in parametrii creste consumul .

totusi din ce ai scris tu acolo ai ave un consum cat de cat normal pentru un motor de 1.8 ;)

Modificat de tracto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa mi s pare si mie ca este 1 consum normal dar am deschis toppic_ul asta ca sa stiu p viitor c piese sa schimb din timp.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a tot vorbit despre consum aici.

Cum a zis si Tracto, e consum normal pt. un 1.8.

Orice piesa o schimbi cand se strica sau cand numai e in parametri. Nu schimbi ceva doar de dragul de a schimba. Se pot face si altele la o masina mai veche, asa cum avem noi.

Deci e un topic nou, inutil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!