Jump to content

Va prezint incapatanata mea!

cosminwon

Postare recomandată

Buna ziua!Cred ca a venit timpul sa va prezint,in sfarsit si masina mea!Este un Passat din 2003 versiunea Highline,berlina si ceva cam incapatanata.Am cumparat-o anul trecut pe 18-Decembrie si pe timp ce trece parca imi intra tot mai mult pe sub piele.Dupa multe chitibusuri pe care le-am rezolvat la ea(nimic major),imi place din ce in ce mai mult si sper sa-mi gasesc ceva de lucru ca sa nu mai fiu nevoit sa renunt la ea in favoarea bancii!Sunt al2-lea proprietar al ei de cand a intrat ea in tara,in anul 2005.

Ca si dotari,are urmatoarele:

1-Pachet crom exterior;

2-Proiectoare ceata(care nu fac lumina aproape deloc)

3-4 geamuri electrice

4-alarma din fabrica

5-climatronic

6-computer bord

7-ornamente imitatie de carbon la interior

8-tapiterie piele

9-volan,schimbator viteze si frana mana inbracate in piele

10-scaune reglabile pe inaltime si lombar

11-scaune incalzite(numai fata)

12-cotiera fata si spate

13-combina muzicala originala Vw(a primit-o saptamana trecuta,cu tot cu consola centrala din bord)

14-motor 1,9 TDI-101cp(frumosi :P )

15-c.v.in 5 trepte

16-4 airbag-uri

Sper sa nu mai fi uitat nimic!

Ce trebuie sa-i mai fac,este capota de fata si cupola care cam trebuie vopsite din cauza griblurii de pe drumurile patriei. :)

O sa atasez niste poze cu Passat-telul meu!

Apropos....Jantele au fost luate de fostul proprietar(a avut pe 17),asa ca nu va uitati dupa ele! :D

Link către comentariu

Frumosasa masina, sa o stapanesti sanatos, si fara incidente!

PS: Baga si u daca poti, si daca vrei bineinteles, niste poze sa vedem si noi machinuta! :)

Link către comentariu

da se vede ca este o masina ingrijita ... jantele alea ii mai lipsesc :) ... Drumuri intinse !

Link către comentariu

Beneficiaza de cate o ceruire la cel mult 1,5 luni cu ceara de la Meguiars.Ii ascult orice "cuvintel" care il scoate si incerc sa o tin la "moda" cu ce este mai bun si mai performant pentru ea.Pacat ca in ultima vreme sunt si eu "crizat" ca restul lumii!Am de gand sa o incalt cu niste bocancei din aliaj care sunt mult mai cocheti fata de actualii bocancei.Opincutele sunt noi,la 450ron bucata si vreau sa zic ca isi fac treaba cu desavarsire.Prea multe modificari nu am de gand sa-i fac,din 2 motive:1-imi place sa fie cat mai originala;2-nu dispun de bani.Vreau sa-i fac evacuare gen 4motion scoasa frumos pe sub bara si in viitor o navigatie color originala.Cam astea-s planurile!Daca mai aveti ideii cu bani putini,sunt deschis sa le ascult. :) O seara buna!

Link către comentariu

Da se vede ca e o masina ingrijita. Arata absolut superb, ca sa sfat sa ii imbunatatesti aspectul exterior ar fi: numerele fara suport lipite cu banda dublu adeziva, si eventual daca reusesti sa gasesti oglinda de pe partea dreapta mare. In rest nu prea ai ce sa faci la masina asta, in afara de jante pe care oricum ai zis ca le ai in plan, asa ca iti urez bafta la tot ceea ce vrei sa faci cu masinuta! :)

Link către comentariu

Am vazut-o cam tarziu. Foarte frumoasa. Sa ai grija de ea in continuare. :huh:

Culoarea asta e superba. Dotarile... pe masura. :D

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari si sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de belele!O zi buna tuturor!

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!