Jump to content

Masina Mea Passat 2.8

Mada_mesaros

Postare recomandată

Mada_mesaros
;)

Credca am vazut masina zilele trecute parcata la Mec in Deva.

am fost in deva marti.dar am parcat-o langa mec in spate la plus sau ce magazin ii prin zona aia.

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mada_mesaros

28

• MariusFR

7

• B_U_T

4

• Calin78

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tare solutia! Si eu am piele! Cred ca dau o fuga pana in Deva sa vad daca merge solutia ta!!! :Driver:

Si vin si pana la Petrosani!!!

Modificat de MariusFR
Link către comentariu

eh ... hunedoreni = americani :Driver: ... frumoasa masina si foarte intretinuta ... Sa ai drumuri intinse cu ea si sa te bucuri de ea ... poate o vedem si prin HD :Driver: ...

Link către comentariu
Mada_mesaros
Tare solutia! Si eu am piele! Cred ca dau o fuga pana in Deva sa vad daca merge solutia ta!!! :icon_thumright:

Si vin si pana la Petrosani!!!

nu strica sa incerci :blink:

Link către comentariu
Mada_mesaros
eh ... hunedoreni = americani :) ... frumoasa masina si foarte intretinuta ... Sa ai drumuri intinse cu ea si sa te bucuri de ea ... poate o vedem si prin HD ;) ...

Multumesc multumesc.Poate ne vedem

Link către comentariu

Tu nu ai drum spre capitala? Poate asa aplici solutia si cu pielea din Balena Ucigasa! Si bem si un cico!!!

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mada_mesaros

Asta mica plange ca vrea si ea pe forum.asa ca n-am reusit s-o consolez altfel decat sa o pun si pe ea aici.sper ca nu-i problema.e o bobiduta 1.2 :))

Asta mica plange ca vrea si ea pe forum.asa ca n-am reusit s-o consolez altfel decat sa o pun si pe ea aici.sper ca nu-i problema.e o bobiduta 1.2 :))

post-55807-1278597958_thumb.jpg

post-55807-1278598212_thumb.jpg

Link către comentariu
Mada_mesaros
dar de ce sa faci asta?

:))

asta ce?

post-55807-1278598387_thumb.jpg

Link către comentariu

Lasand deoparte frumusetea masinii, proprietara este extraordinara!!! Cred ca nu se uita nimeni la masina cat se uita la domnisoara de langa ea, arati superb si faci si masina sa arate la fel... cu tine in ea! La cat mai multi km fara evenimente!

Link către comentariu

Mie-mi place ... Passat-ul :)). Sa le stapanesti sanatoasa :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Grija cu tocul sa nu o zgarii pe aia mica...

Sunt de acord cu Circoloco :) ;)

Link către comentariu

Din comentarii presupun ca e vorba de ceva poze...

EU DE CE NU POT VEDEA POZELE? IMI APARE UN PATRAT CU UN X IN COLT ATATA TOT!!

CantSee-Captain.jpg

Link către comentariu

DA, esti o fata de apreciat si in plus esti dintre foarte putinele fete care isi posteaza masinile pe forumuri. Sa le stapanesti sanatoasa. Si iti dau un sfat, acum faci ce-ti place...nu ii pune grila fara semn sau mai stiu eu ce modificari ca nu ii sta bine Passat-ului. Tind sa cred ca doar Polo-ul e al tau...si Passatul al tatalui. Ca in general tatii au motoare mari, iar copilelor lor, le cumpara un 1,2 cum ai si tu ca sa nu o tenteze viteza. Asa e?

Link către comentariu

SUPERBA , am ramas fara cuvinte

am si eu o mica rugaminte daca nu e cu suparare

pune niste poze cu masina "fara tine"

nu de alta dar asa poate sunt atent si la frumusetea lor , ca din toate pozele puse in 5 pagini stiu doar ca ai o masina alba si una gri ;)

Link către comentariu

Fratilor, sunt o gramada de site-uri de matrimoniale. Incercati si acolo.

Link către comentariu
Mada_mesaros
Lasand deoparte frumusetea masinii, proprietara este extraordinara!!! Cred ca nu se uita nimeni la masina cat se uita la domnisoara de langa ea, arati superb si faci si masina sa arate la fel... cu tine in ea! La cat mai multi km fara evenimente!

Multumesc.Nici a ta nu e mai prejos.

Grija cu tocul sa nu o zgarii pe aia mica...

Sunt de acord cu Circoloco :)) :)

am fost finuta cu ea.abia am atins-o.Multumesc baieti!

DA, esti o fata de apreciat si in plus esti dintre foarte putinele fete care isi posteaza masinile pe forumuri. Sa le stapanesti sanatoasa. Si iti dau un sfat, acum faci ce-ti place...nu ii pune grila fara semn sau mai stiu eu ce modificari ca nu ii sta bine Passat-ului. Tind sa cred ca doar Polo-ul e al tau...si Passatul al tatalui. Ca in general tatii au motoare mari, iar copilelor lor, le cumpara un 1,2 cum ai si tu ca sa nu o tenteze viteza. Asa e?

Nu o sa fie schimbari de genu.si mie imi place cum ii sta asa.de polo ma folosesc doar prin oras.

Link către comentariu
  • 8 months later...
  • 1 month later...

ehe ... de astea mici se pare ca avem doua identice ;) ... sau sa zic aproape identice ! ... ceva noutati? daca facem o intalnire vw prin HD ... ne onorezi cu prezenta? :D ... vad ca intrii c-am rarut !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!