Jump to content

Masina Mea Passat 2.8

Mada_mesaros

Postare recomandată

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mada_mesaros

28

• MariusFR

7

• B_U_T

4

• Calin78

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Voi soferitele aveti un avantaj. Nu tre sa va mai inchiriati modele/manechine etc sa le urcati pe masina sa trageti 2-3 poze :D. Sa te bucuri de masina si consum cat mai scazut :icon_thumright:

Link către comentariu

da poze si cu iubitu nu ai? :D Foarte frumoasa masina, si tu binenteles!!! :blah: bv :icon_thumright:

Modificat de breme_vr6
Link către comentariu
Voi soferitele aveti un avantaj. Nu tre sa va mai inchiriati modele/manechine etc sa le urcati pe masina sa trageti 2-3 poze :D. Sa te bucuri de masina si consum cat mai scazut ;)

De ce nu si voi soferii.Poate aveti prietene care sa va ajute in astfel de situatii.

Daca imi cedezi si contractul tau cu statiile peco fac cinste mare de tot :D

toate am sa ti le dau.totusi nu sunt sigura daca exista vreunu.

da poze si cu iubitu nu ai? :screwy: Foarte frumoasa masina, si tu binenteles!!! :blah: bv :P

nu pot sa cred ca nu l-ai observat.probabil din cauza faptului ca a incaruntit.e chiar sub mine.

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, se vede ca a fost ingrijita U.S. style (probabil multe zile de detailing :blah: ), motor potent, 4 motion, ce sa mai o configuratie super ;)

Mai multe poze cu pozitiile din spoilere daca se poate, tare mi-e ca le sustrag pentru Golf ! :P :screwy:

Link către comentariu

Foarte nice, super....frumoasa configuratie :icon_thumright: masina americana :wub:

Multi km! :Driver:

Link către comentariu
Foarte nice, super....frumoasa configuratie :) masina americana :lol:

Multi km! :blah:

Multumesc!Nici a ta nu suna deloc rau.

Frumoasa masina ai!! Si merge tare cu albastru!! Apropo tare faza cu iubitu'!!

Multumesc!Vreau s-o vad pe a ta.un link te rog.

Link către comentariu

super masina ... super domnisoara ... combinatia perfecta ... drive safely multi km ....

Link către comentariu
super masina ... super domnisoara ... combinatia perfecta ... drive safely multi km ....

Multumesc :D

Link către comentariu

Frumoasa. Bine, nici masina n-arata rau, recunosc.

Modificat de Calin78
Link către comentariu

si pana la urma cat te-a costat oglinda? asta ca sa putem face si noi o comparatie ...

Link către comentariu

Multumesc R_a_z_v_a_n pentru link, dau o bere! da un semn cand treci prin Bucuresti sau Campina! Si care oglinda?

Daca te referi la oglinda dreapta, masinile americane asa o au mare!!! :P

Link către comentariu

:P

apropo de pozitile laterale....am vazut ieri in parcare la Service Citroen BV un Vw Passat Variant B5.5 tot de 2.8.... reparata de mesterii romani....i-au chituit si vopsit in culoarea caroseriei locurile unde erau pozitiile astea :icon_cry: ...i-mi pare rau ca nu am facut o poza...cica masina fusese dauna totala...

Link către comentariu

:D Hehe ... In sfarsit inca ceva prezenta din HD(judet nu oras) :D .... Bine ai venit. Frumoasa masina sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente .... Mai ales la cum se conduce mai nou prin judet :)

Link către comentariu

si pana la urma cat te-a costat oglinda? asta ca sa putem face si noi o comparatie ...

[/quote

am schimbat doar oglinda fara suport.prima care mi-a venit era 45 lei si nu mi s-a potrivit.si-a luat un prieten pt pasatu lui tot b5 si i-a venit perfect..cealalta a fost 250 lei care i-a venit bine.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cu ce intretii pielea din interior ca arata foarte bine?

Link către comentariu
Mada_mesaros
Cu ce intretii pielea din interior ca arata foarte bine?

cred ca la contactu dintre pielea mea cu pielea ei,iasa ceva nemaipomenit :rolleyes: alta solutie nu vad

Link către comentariu
cred ca la contactu dintre pielea mea cu pielea ei,iasa ceva nemaipomenit :screwy: alta solutie nu vad

:unsure:

Credca am vazut masina zilele trecute parcata la Mec in Deva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!