Jump to content

Masina Mea Passat 2.8

Mada_mesaros

Postare recomandată

Vreau sa va prezint masina mea..un Passat 2.8 benzina 4motion V6 tiptronic..nu are nici o modificare,asa a fost facut din fabrica.L-am adus in tara din America anul trecut in primavara.

Climatronic,scaune reglabile sofer cu amprenta pt 3 persoane,deschidere garaj automata,magazie 6CD,etc..

Enjoy it!

post-55807-1255118310_thumb.jpg

post-55807-1255118746_thumb.jpg

post-55807-1255118310_thumb.jpg

post-55807-1255118746_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mada_mesaros

28

• MariusFR

7

• B_U_T

4

• Calin78

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

bine ai venit...arata foarte bine masina si vad ca e o motorizare puternica.Cati CP are bolidul? ;)

multi km fara incidente.

>BLV<

Link către comentariu

Arata intr-un mare fel ,imi plac pozitile de pe bari. Mai pune cateva poze cu pozitile aprinse . Felicitari pentru achizitie!

Link către comentariu

super masina ,multi km fara incidente

da ne mai multe detalii pret,procedura de aducere in tara,cat a fost taxa?,merita sa aducem de acolo o masina?

multumim

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, mai ales pentru ca e varianta USA si nu vezi prea des asa ceva la noi. Interesant e ca are climatronic, stiam ca la ei masinile au in general AC manual. S-o stapanesti sanatos :blah_:

Daca imi permiti un sfat: da jos husa de pe volan ;)

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Mersi pentru sfat..am dat-o deja jos.e facuta poza aia exact cand mi-a trimis tata poze din america daca o vreau sau nu.Cand am primit-o am si scapat de husa aia.Da,am climatronic.Multumesc mult

Nu se prea merita..crede-ma ca masina am primit-o cadou,deci nu am nici cea mai mica idee despre pret.Inscrierea a fost 3 mii si ceva..A venit cu bac-u pana in Germania in nord.De acolo am fost dupa ea de 2 ori.Am primit fax sa ma duc pe o data anume dupa ea si cand am ajuns mi-a spus sa merg peste o saptamana ca inca nu s-au descarcat.Asa ca am facut doua drumuri pana acolo..Iar cat a costat transportu..a fost inclus in cadou :) ..cand am fost sa o inscriu,initial mi-au cerut 6700 euro ...si inca nu erau in viguare taxele astea mari.Cred ca daca ar fi trebuit sa o inscriu acuma..o trimiteam inapoi de unde a venit:)) Asa ca..nu se prea merita.Comparativ cu masinile astea din Europa nu se compara...Luna trecuta mi-a spart cineva oglinda dreapta,si am fost sa dau comanda de una...la prima vedere ziceai ca se potriveste de minune si cand sa mi-o monteze..nu se potrivea.A trebuit sa dau comanda din America pentru o amarata de oglinda..Deci,nici piesele nu se potrivesc...Concluzia,o trageti si voi..

Link către comentariu

U.S. Passat, dotari si motor pe masura, absolut superb (mai ales interiorul bej)! Multi km fara incidente, siii mai pune pozeee, sa vedem si noi mai bine masinuta! :)

Link către comentariu

am si eu un v6 2.8 4motion tiptronic 193cp si sincer sa fiu varianta automata este foarte slaba. Dupa 100km/h trage ceva mai bine da pana la 100km/h trage exact ca un E90 318i de 129cp...

in schimb este foarte fiabila am masina din 14.3.2004 si pana in ziua de azi am schimbat doar un furtun si reviziile normale la 50.000km am schimbat bobine bujii si fise dar nu era nevoie sa le schimb. Masina are 52.000km

Link către comentariu

nu o prea pozez ca se inroseste saracuta..o sa-i fac o sedinta in curand :)

Daca ii dai talpa..pe mine ma duce pana in vreo 6 mii ture si te baga in scaun destul de bine

post-55807-1255171680_thumb.jpg

Link către comentariu

da dar pt 2.8 v6 4motion 193 cp trage 0-100 in 10.2 secunde... dupa 100 incepe sa se simta cei 192 cp :)) am prins ... pe ceas cu ea . Tu ?

Modificat de Al Bundy
viteze ilegale
Link către comentariu

Dar daca te gandesti,nu e facuta pt liniutze si alte ceve...e mare,grea..si-a atins scopu.am pus-o pe pilot automat pe autostrada la ...... si cateva ore numa acolo a mers.....

Link către comentariu

In Germania este autostrada cu viteza nelimitata. Imi cer scuze daca s-a inteles ca am purtat o discutie despre viteze ilegale.

Link către comentariu

Frumoase ambele...sa o stapanesti sanatoasa... superb modelul american.

Cat de super ii sta cu numerele lor , ale noastre...strica tot aspectul.

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Rara masina ti-ai tras! Felicitari! Nu in fiecare vezi Passat cu asemenea motor si sistem de tractiune.Cum iti place tractiunea integrala?..ai apucat sa mergi iarna cu ea sus la Straja? Te intreb,pentru si eu am masina 4x4 si vreau sa ajung la iarna in zona:)

Link către comentariu

Daca am urcat eu si cu Loganul de 1.4 doar cu cauciucuri de iarna nu vad cum poti avea probleme cu orice sistem awd/4wd. E mai degraba importanta piesa dintre scaun si volan.

Link către comentariu

Cupleaza automat integrala..si se simte diferenta.E foarte ok.Nu am urcat cu ea iarna in Straja.Cred ca iarna asta o sa ma duc cu ea.Te astept prin zona

Link către comentariu

am urcat la cota 1400 pe zapada cu cauciucuri continental sport :) bine erau si noi . urca fara probleme cu cauciucuri de vara

Link către comentariu

misto arata bestiutza,masina.

off-topic:stingray,cum spunea si fx,e mai importanta piesa dintre scaun si volan.dar lasa,vin si te ajut :)

Link către comentariu
misto arata bestiutza,masina. (...)

:icon_thumright: Buey, vezi ca "Bestiutza" e registred trademark :D

On: Interesanta masina si cu dotari multe. S-o stapanesti sanatoasa cati mai multi km! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!