Jump to content

Golf 3 vr6 Turbo

TheMendacious

Postare recomandată

Parca a mai fost o data prezentata aceasta masina. Esti al 2-lea proprietar in tara? Sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

Si eu imi aduc aminte de pozele astea.Stiu ca ai vrut sa lasi pozele sa vorbeasca,dar zi si tu doua-trei vorbe acolo:) Sa ai noroc la ea!

Link către comentariu

- Turbina Subaru WRX 300CP

- Decomprimat prin 2 garnituri si distantier

- Intercooler (20.5x6x2.63)

- Kit tevi aluminiu + furtunue siliconice + coliere

- Galerie de evacuare inox

- Presiune face 0,8 bari

- Soft RBN

- Blow OFF

- Injectoare 520cc

- Pompa de benzina cu debit mare

- Boost controller

- Kit furtune ulei,

- Turbo Timer,Oil Catch Can, ventilator auxiliar

- Oil cooler kit, filtru benzina sport

Tuningul la ecu a fost facut de catre rbn si are circa 280+ cai cu un cuplu de 400 Nm

Modificat de TheMendacious
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !

Si sa speram ca va ramane mai mult timp la tine decat la proprietarii anteriori ;)

Link către comentariu

Nu ne-ai zis un mic istoric. De cand e, a cui a fost, un pret daca se poate ... Sunt multi interesati de o asa masina crede-ma ;)

Link către comentariu
Nu ne-ai zis un mic istoric. De cand e, a cui a fost, un pret daca se poate ... Sunt multi interesati de o asa masina crede-ma :blah_:

Masina a mai avut un singur proprietar in ro, ala care a aduso, acum 2 saptamani au fost facute ultimele optimizari dar dupa cum vad eu mai trebuie in sensul ca i-am montat injectoare de 520 si intre 3000-4000 rpm se cam ineaca dupa care zvacneste instant in 6800 rpm

Link către comentariu

In curand am sa postez demonstrativ cu masinuta ... acum are soft nou plus cateva imbunatatiri ...

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Ps cam cat a costat masina? :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 7 months later...

sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Visez si eu la ziua in care o sa ridic capota si o sa vad tevile de la turbo :))

Link către comentariu
In curand am sa postez demonstrativ cu masinuta ... acum are soft nou plus cateva imbunatatiri ...

Salut, ce se mai aude cu demonstrativul acela?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vr6 e cam tot ce-ti poti dori de la un golf 3.nu de alta dar si eu sint proaspatul posesor al unui vr6.am trecut de la 3 gti la vr6.incredibil.atit.sa o atapinesti sanatos. :Driver:

Link către comentariu
Salut, ce se mai aude cu demonstrativul acela?

Din intamplare am gasit pe iutub:

My Mk3 VR6 Turbo #1 Test

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Frumoasa masina tot respectul pentru proect ,nu prea mi place chestia cu decomprimatul prin doua garnituri ...... oricum e ata sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Daca nu ma insel,masina este de ceva timp trasa pe "dreapta" adica de vreo cateva luni in zona 13 Septembrie.Oricum sper sa revina pe strazi cat mai repede.Bafta!

Link către comentariu

Iar userul nu mai este activ de mult. :rolleyes: Keep posting :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!