Jump to content

Golf MKV

AUL

Postare recomandată

scz , nu stiu de unde au aparut 3 topic-uri , eu numai unul am facut :| (rog ceva moderator sa le stearga)

Pai informatii nu prea mai am ce sa dau , intrebati-ma si va voi raspunde ! Merci Mihai.Nechifor pt. poze

Modificat de WVWZZZ
Nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply. Citeste regulamentul. Multumesc.
Link către comentariu

pai, trage cu ochiul la topicurile colegilor daca tot ai decis sa iti prezinti masina.

Niste date generale, ce iti place, ce nu iti place, ce crezi ca ii lipseste, planuri de viitor s.a.m.d.

spor

Modificat de Brabus
Link către comentariu

Pai masina are deocamdata : Jante pe 15 , filtru sport , becuri efect xenon :)

Urmeaza : Capota imitatie carbon sau folie 3M , grila fara semn , niste pleoape , o noua fusta cu o toba finala cu doua iesiri si un sticker cu nike pe spate ( glumesc :D)) ) , cam atata ar fi tot , la motor nu ma mai bag , ca la 1.4 nu prea am ce sa fac si nu merita , ma bazez numai pe exterior si un pic pe interior unde vine sa pun insertii de carbon numai

Link către comentariu

no asa da! ;) la toba aia sa te gandesti bine, sa pui ceva care sa sune frumos. la ce te`ai gandit? iti place chiar asa mult carbonul?

mai degraba ar fi mers niste bandouri+manere usi in culoarea caroseriei :)

ce tare e prima poza pusa de Mihai, cu pisicuta

spor

Link către comentariu

M-am gandit si eu la chestia cu bandourile da dupa ce am luat jantele m-am razgandit , ca am zis ca se asorteaza si dupa ce o sa pun folie 3M pe capota si o grila fara semn o sa arete mai bine...sper ^_^ . Daca imi luam jante albe atunci imi schimbam si bandourile si manerele :D .

PS: Merci , aceea e si poza mea preferata:D

Link către comentariu
  • 1 year later...

frumos golfuletzul..bafta in continuare!..p.s.-daca vrei sa o lasi putin mai jos,am niste arcuri sport de golf 5 gti(ca noi)..ieftine..:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!