Jump to content

RCD 500 vs. RCD 310

catarad
 Share

Postare recomandată

am avut de ales (la aceeasi bani, adica 150 de euro) intre RCD 500 sau RCD 310 (ambele cu mp3).

eu am optat pentru RCD 500.

voi ce ati fi ales si de ce?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu as fi mers pentru RCD 500 cu mp3. Pentru simplu fapt ca are magazie de 6 Cd-uri. Intr-adevar , 310-le are display-ul mai deosebit , insa la mine ar prima aspectul practic.

Deci RCD 500 sa fie!! :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Prin ianuarie a.c. am facut si eu un astfel de versus in mintea mea si pana la urma m-am orientat spre RCD310 datorita design-ului si a optiunii pt PDC :icon_thumleft:

Nu zic ca RCD500-ele e de neglijat, dar vorba aia... "gusturile" NU se discuta :salut:

Link către comentariu

si eu am tot RCD 310 si sunt multumit. Ce e PDC? Riddler ai folosit pana acum navigatia de la RCD 310?

Link către comentariu

@Adi_vw, pune-ne te rog si noua o poza aici sa vedem cum arata navigatia pe RCD310, mersi!

Link către comentariu

poza cu bordul...cum pot sa folosesc car kit-ul? am pus un adaptor bluetooth bury, se aprinde, dar nu mi-l gaseste telefonul. pe cand, pe un vectra c cu acelasi supot de tel il pot folosi

post-54545-1256551236_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • Administrator

si eu vreau sa-i inlocuiesc sotiei RCD300 fara mp3 cu unul din astea doua RCD500 mp3 sau RCD310 . Studiind as zice ca prefer RCD310 in fata RCD500 dar ambele sunt ok fata de ce are acum.

Poate RCD510 ar fi interesant dar cred ca e ceva mai scump (RCD510 e modelul cu touch fara navigatie dar cu SD card pentru MP3)

Link către comentariu

• 9 months later...

Eu am optat pentru RCD 310 ...este destul de ok (as fi luat RCD 510, dar pretul......).

Poate, pe viitor, acesta se va transforma in RNS 510, dar si aici este loc de intrebare: RNS 510 original sau clona (gold edition: AS7608)??????

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!