Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

Felicitari si aici Bebe! Nu prea au contat anvelopele azi, a fost extrem de ud mai ales in finale :) Si pe langa asta, nici ambreiajul lui Bebe nu prea era fericit :lol:

Link către comentariu
  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da..stiu ca a plouat..E ok timpul, pe uscat si cu o plecare mai buna si cu un ambreiaj mai bun sigur ajungi pe la un 13.2

Link către comentariu

Pe masina sunt Bridgestone Potenza Re 050 din echiparea de fabrica. Trebuie altele vara asta ca s-au tocit.

Link către comentariu

Oricum ai fost dezavantajat maxim de ploaie si ambreiaj.. Stai linistit ca o sa fii aproape de 13 sec..

Link către comentariu

Cu putina practica si cu masina pregatita ( niste semi slicks ) sunt sigur ca se poate si sub 13 :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Astazi am facut revizia si cu ocazia asta am renuntat la distantierul de la busonul de ulei :blah_:

Si ca o alta chestie, vechile filtre de combustibil ce le puneam aveau regulator de presiune de 6.4 Bari. Acum a aparut o revizie noua la filtrul de benzina (OEM - litera K la sfarsit de cod sau aftermarket) si vin cu un regulator de presiune de 6.6 Bari.

2011_05_10_17_06_00.jpg

2011_05_09_17_26_58.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Ce fel de bujii folosesti (clasa lor ma intereseaza)? Multumesc ! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi am "infrumusetat" masina :) I-am oferit o sesiune de detailing by me :)

Masina are aproape 3 ani, si fiind alba se vad toate impuritatile pe ea.

Asa ca am inceput ca un spalat cu Optimum No Rinse, dupa aceea am folosit spray Sonax anti bitum (nu ma asteptam sa functioneze asa bine, il recomand :icon_thumright: ) si ce a ramas am luat cu ONR si argila. Dupa aceea un sealant de la Sonus si rezultatul e mai jos :D

I-am comandat si anvelope, sper sa le primesc saptamana viitoare, Yokohama Advan Neova AD08.

Din pacate kitul de furtune de la HELL nu am reusit inca sa il montez, nu se potrivesc "surubirile" ce intra in etrier.. Am dat mail la HEL, mi-au spus ca imi trimit, dar de cand le-am zis ca sunt din Romania, pauza :angry:

2011_06_15_17_22_04.jpg

2011_06_15_17_22_15.jpg

2011_06_15_17_22_26.jpg

2011_06_15_17_22_38.jpg

2011_06_15_17_23_16.jpg

2011_06_15_17_23_01.jpg

Link către comentariu

foarte tare masina!!....o intretinere pe masura :) imi place.... :icon_thumright:

Link către comentariu

multa lume am auzit cu probleme la furtunele HELL. stiu ca totusi se rezolvau cumva, ia intreaba-l pe fusco...

Link către comentariu

Poti lua suruburile respective de la Goodridge. Multa lume asa a facut.

Ale mele nu sunt cu surub din ala dar tot au avut o buba. Nu s-au potrivit pe un suport. A trebuit sa fie ajustat suportul. Am sa le dau si eu un mail sa le urez de bine.

Link către comentariu

Daca treci prin Bucuresti pot sa te indrum de unde le-am luat noi... Sau le iau eu si ti le trimit (dar cred e mai mult transportul decat suruburile :lol:)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am facut un drum pana la Torino (2x 1400 KM) si masina a ajuns la peste 67.000km si merge excelent :icon_thumright:

Am pus pe masina Yokohama Advan Neova AD08 si sunt excelente, nu se pot compara cu fostele mele Potenza RE050..

Masina a primit si un REVO SPS asa ca acum am 4 harti de la stock la stage2+ :D

post-3765-0-69280300-1309809849_thumb.jp

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Felicitari pt masini , imi place mult clean look asa :icon_thumright:

Am si eu o intrebare in legatura cu jantele , nu sare deloc vopseaua ? ca as vrea sa mi le fac si eu asa , dar stau in dubii!

Link către comentariu

Mersi baieti :)

Jantele au fost fost dotare optionala si vopsite negre de fabrica. Cu toate astea, tot mai sare vopseaua de pe ele de la pietricele, etc., fara a fi lovite :) Daca le vei vopsi in camp electrostatic nu cred sa ai probleme.

Link către comentariu

Mersi pentru sfat , asa am auzit si eu si asa cred ca o sa le vopsesc pana la urma!

Keep up the good work ! :blah_:

Link către comentariu

Felicitari pentru noile update-uri . Imi poti spune te rog cat au ajung gumele ? Eu in curand o sa fac downgrade la 18" si as vrea sa stiu un pret pentru astfel de cauciucuri . :)

Link către comentariu

Mersi!

Pretul a fost de 930RON/bucata.

Sursa ? Daca nu se poate spune public te rog da-mi un PM .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!