Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revin cu niste filmulete de pe dyno :)

Masina a mai primit de Craciun si placute de frane Ferodo DS Performance :)

Si la anul montez valva de RS4 + Twintercooler de la Forge :)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Da, daca sunt temperat cu acceleratia :) Daca nu, in WOT patineaza si 3-4, depinde cand cum. Nici cauciucurile de iarna si drumurile ude nu ajuta. :)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Ma poti intreba linistit de consum, la mers normal a crescut ff putin.

In regim de circuit sau mers tare tare, e irelevant consumul, 20-25+. Dar nu poti avea si performanta si consum :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Am trecut de 56.000 Km :)

Masina merge foarte bine :)

Intre timp a mai primit:

- placute frana fata Ferodo DS Performance (spatele e inca ok, cand se termina si alea pun tot DS)

- BSH PCV Fix

- furtune silicone Forge pt. sistemul de racire

Si maine va primi Twintercooler de la Forge (10q Adrian) :D Montajul sper saptamana viitoare :)

Cum ziceam si pe alt topic, cautam niste suspensii reglabile si m-am oprit la Bilstein B16 pe care le voi comanda la primavara :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mersi Ovi pt poze :)

Mai pun inca una cu twintercooler-ul :)

Am montat si FPR valve de RS4 :)

post-3765-0-40090200-1297270929_thumb.jp

Link către comentariu

e foarte tare masina....inclinam si eu catre un CUPRA galben :) sa o stapanesti sanatos fara probleme!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.De fiecare data cand o vad pi shientru intorc capul dupa ea :))

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

- placute frana fata Ferodo DS Performance (spatele e inca ok, cand se termina si alea pun tot DS)

sa stii ca eu am fost total nemultumit de astea. slabe ....impreuna cu discurile zimermann..nu mi s-au parut decat cu ff putin peste ce aveam stock.

am scos fum din ele imediat cum am dat mai tare-n ele pe Cheia. deci..parerea mea sa nu te astepti la minuni pe circuit.

imi pare rau :(

Link către comentariu

Nu e problema :D Eu atat cautam, sa fie putin peste stock. Merg rar pe circuit si pentru zi de zi si franele stock erau arhisuficiente :) O sa vad cum se comporta mai exact cand vine caldura si pun si gumele de vara. Probabil ca in viitor o sa schimb si furtunele de frana si lichidul :)

Mersi DomaniG :)

Rex, Fusco si eu sper sa ne vedem :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!