Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

Gandeste-te ca iti va sta mereu gandul la Sachs si va veni vremea in perioada urmatoare cand vei avea si acea diferenta de 10 milioane :blink:. O sa te faca sa gandesti... daca ii aveam cu o luna mai in urma luam Sachs. Mai bine strangei, nu te grabi si faci o treaba ca lumea. Mai ales ca esti pus pe modificari la motor...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da.. nu stiu ce sa zic :icon_thumright: Oricum mai trag de asta stock cu toate ca incepe sa dea semne de oboseala :vaidecapulmeu: Si SouthBend au referinte bune in strainatate, nu cred ca as fi dezamagit de el :P

Link către comentariu

Nu ai de ce , oricum e bazat tot pe Sachs modificat de ei.

PS: daca te hotarasti la SB sa-mi dai un mesaj sa-ti pun o vb buna la BSH ptr un discount.

Modificat de qdonline
Link către comentariu

Multumesc mult, cand o sa am nevoie apelez la tine, mersi :)

Prefer sa aleg SB si internele de la pompa de benzina decat doar kitul Sachs :D

Azi am dat comanda la intercooler de S3, cum acum sunt Sarbatorile o sa vina saptamana viitoare. Si montajul tot pe atunci :)

Link către comentariu

Pai le poti lua impreuna de la BSH si scutesti niste transport.

Eu montez Autotech-ul next week. E ver 3.

Link către comentariu

New mood, USDM style, adica semnalizarile aprinse la jumatate din intensitate pe post de pozitie, ca la masinile din America :cool:

2iut9.jpg

s7odS.jpg

Link către comentariu

A fost la operatie azi masina, i s-a montat intercooler-ul de S3 ;)

post-3765-1270761677_thumb.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Deeeeeci imi place la nebunie noul brat de sustinere al capotei. O sa dau jos amortizorul Milotec pe care il am instalat si-mi pun si eu una din aia. NUma sa-mi zici de unde ai luat-o so cat costa :).

In rest, coool .

Link către comentariu

Multumesc Nadir :lol:

Bogdan.. scump.. si nici nu se prea gaseste.. fibra de carbon, kevlar, materiale exotice :) ce sa faci daca masina mea nu are telescop din ala smechere :(

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Felicitari pentru IC! :)

Trebuie sa punem si noi la un moment dat un telescop serios. :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am primit si internele KMD pt. pompa de benzina :D Ne pregatim pentru stage2+ dar mai astept un cam follower, sa pun unul nou odata cu interenele la pompa :)

Link către comentariu

Hmm, de ce nu ai mers pe Autotech? Cu KMD am tot vazut probleme, inclusiv recente si inclusiv la noi. Sper totusi sa nu fie cazul la tine!

Link către comentariu
Hmm, de ce nu ai mers pe Autotech? Cu KMD am tot vazut probleme, inclusiv recente si inclusiv la noi. Sper totusi sa nu fie cazul la tine!

Mai sunt unii care vand sub acelasi nume.

Uite aici:

http://www.kmdtuning.com/index.php?_a=view...;productId=1153

*We have heard from some of our dealers that there is a company supply HPFP and using KMD Tuning's name. We are working on getting this distributor to remove our name from there product. There pump has had a +30% failure rate. Please be sure you are getting the right product."

Au ajuns la versiunea 2.1 cu "Armoloy

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

Bebe, pe cand vrei sa faci modificarile? Ambreiajul mai tine? :icon_thumleft:

Ce putere estimezi ulterior?

Link către comentariu

Mai astept 2 piese pe care le primesc cica luni, marti cel tarziu si atunci instalez pompa si stage2+. Ca putere sigur va fi 350+ :) Ambreiajul nu are de ales, oricum e bookmark noul ambreiaj, trebuie doar sa inaintez comanda cand pica asta :)

Link către comentariu

A fost montata si pompa de inalta presiune, facute loguri, pus soft Stage2+, facute loguri si masina merge perfect si trage ca nebuna! :) Sunt foarte multumit :D :D

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
  • 1 month later...

Updates:

- folie plafon negru lucios

- eleron original Seat Sport

- stickere la zi

- navigatie si camera video de mers inapoi

Poze:

S4a39.jpg

S4f2r.jpg

S4cyi.jpg

S4mwS.jpg

S4k1J.jpg

S4p10.jpg

S4rw9.jpg

S4u0i.jpg

Link către comentariu

Nu insista cu prea multe stickere :soare:. Eu zic ca cel de jos de pe portiera fata este de ajuns. Am si eu o curiozitate si inca nu am pus intrebarea asta nici unui posesor de Leon sau Cupra. Pe langa faptul ca stergatoarele imi plac la nebunie cum au fost pozitionate, au si o eficienta mai buna fata de cele clasice? Ma refer la faptul ca nu mai plimba apa de la unul la altul. Era sa uit, felicitari ca ai pus navigatia si nu mai este "cel mai urat bord" VAG :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!