Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

:rolleyes: am eu unul ... aproape la fel :somnmare:

Bebe, zi-mi si mie de unde ti-ai luat navi te rog si cam la ce pret ai gasit IC de s3 :blink:

poti sa-mi dai si pm ... cum ti-e tie mai comod

Link către comentariu

Mai bine posteaza aici ca ar fi interesant si pentru altii un pret pentru navi si altele.

Link către comentariu

Pretul pentru navi din magazin cu tot cu factura si garantie (inclusiv camera de mers inapoi, antena tv tuner, card gps cu IGO8) a fost aproximativ 2100lei. Pe acolo pe undeva :)

Intercooler-ul l-am gasit la 940RON, si ceva 2 furtune cam la 450 RON, deci un pret totul in jur de 350E. :)

Link către comentariu

Arata excelent cu navigatie, schimba bordul care e putin spus anost. :) O sa iti mai merga comenzile pentru telefon de pe volan si sistemul bluetooth?

Link către comentariu

Bebe .. super masina, cu gust !

osingura chestie .. imi placeau vechile stopuri pe led .. pacat ca faceau probleme !

nici cele OEM nu sunt urate dar cele pe led ii dadea un aer mai agresiv !

hai noroc !

Link către comentariu

Mersi mult baieti, intradevar stopurile pe led si mie imi placeau mult.. Dar calitatea lor, e putin spus proasta :) Dupa ploi puteam pune pesti in ele ca nu mureau :)

GTsport, eu nu am avut bluetoth factory dar am acum de la unitate :D Si butoanele de pe volan merg perfect :)

Link către comentariu
Pretul pentru navi din magazin cu tot cu factura si garantie (inclusiv camera de mers inapoi, antena tv tuner, card gps cu IGO8) a fost aproximativ 2100lei. Pe acolo pe undeva :P

Intercooler-ul l-am gasit la 940RON, si ceva 2 furtune cam la 450 RON, deci un pret totul in jur de 350E. :P

Foarte ieftin imi pare IC-ul. Deci esti cam Cupra R cu el... de fapt cu evacuarea, admisia si ce mai ai esti mult mai mult :). Bafta in continuare. Ai grija de ea, fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Da, clar, la primavara cand pun si gumele de vara dyno ne asteapta :D Sa vedem cum rezista si ambreiajul :)

Spb, asa consider si eu, ca sunt destul de mult peste Cupra R :)

Pun si o poza teaser :P E prea urata vremea sa spal masina si sa fac poze faine.. :( Din pacate una cu celularul:

11022010027.th.jpg

Link către comentariu

Nu pot sa o cobor mai mult. Si asa e -3cm si cateodata imi freaca cand bag masina in garaj. Daca nu aveam problema asta cu garajul eram demult pe coilovers si -6cm :) :D

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Doua poze asa rapid, before and after :P In realitate e mai mare diferenta, s-a mai lasat putin masina :blink: Inainte era chiar tractor... nu stiu la ce s-au gandit cei de la Seat :|

post-3765-1265922042_thumb.jpg

post-3765-1265922153_thumb.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

probabil atunci cand trebuia sa puna o suspensi mai joasa, s-au luat de mana cu cei de la Skoda si au plecat in lume. Ca si Skoda e tractor:))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai postat de mult timp. Masina a mai primit un DV OEM varianta D si cam in 2 saptamani schimb si intercooler-ul cu cel de pe S3 :icon_thumright: Nu de alta, dar vine caldura :D Si in viitorul apropiat o sa vina si Kit Ambreiaj si Volant..

post-3765-1269773736_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai ar trebuie sa punem Stg2+ vara asta :icon_thumright:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Ca feeling al pedalei al meu este foarte apropiat de cel stock, deci ptr DD este exceptional. Daca intentionezi un upgrade major in viitor (500+nm) atunci iti recomand stg4 sau Sachs.

Acum ma gandesc si eu poate totusi era mai bine sa merg pe un SB stg 4, daca o sa pun un revo stg 3 o sa fiu cam la limita cu al meu.

Link către comentariu

Sachs cu single mass flywheel nu are mai multe variante (stage-uri). Are doar 2 versiuni :

- Cu disc organic > 530NM limita

- Cu disc sinterizat (stea) > 600NM limita

Link către comentariu

Nu as lua Sachs dintr-un singur motiv... Financiar :offtopic: 1300$ e mai putin decat 1300Eu :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!