Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, pfu... Mai ales ca dupa AWB si ce l-am verificat pe net zicea ca e tot in Anglia... Dar ieri am dat un telefon la DHL si mi-a spus ca e la Budapesta si ca vine azi sau maine :) Si m-am dus azi dupamasa dupa ea. Am montat-o eu cu un prieten si pot spune ca ne-a luat ceva timp.

Din pacate era deja intuneric si nu am facut poze...dar o sa fac maine :) :D me = very excited

Link către comentariu

Te cred, si eu as fi la fel de excited in locul tau. EVOMS asta suna intr-un mare fel. Sa o folosesti cu placere!! :D

Link către comentariu

A venit admisia si e sus pe masina :santa:

Suna exceptional... poate chiar putin deranjant cateodata. :rolleyes:

post-3765-1255822012_thumb.jpg

post-3765-1255822021_thumb.jpg

post-3765-1255822103_thumb.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

E metalic si pt recirculare iese un stutz care arata de calitate ft. buna de inox ceva. Chiar am vazut la tine cum arata partea asta si e putin mai ciudat :)

post-3765-1256112234_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa, si cred ca se aude bestial cu noua admisie... sa o stapanesti sanatos! :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu sunt din Arad, cred ca e putin mai greu.. sau? :)

Mersi baieti :) intradevar suna foarte bine :)

Link către comentariu

:blah: Suna absolut superb dupa 4500 rpm si ,... trage faorte foarte bine. Mi-a placut mult. Felicitari Bebe pentru toate :offtopic:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Si eu m-am gandit la negru lucios. Cand nu mai imi place...dau jos, dau un polish si e ca inainte :vinemosul: Ma mai gandesc :Computer:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Am montat navi, merge foarte bine si bordul s-a schimbat mult in bine. Se stie ca consola centrala la Leon2 nu a castigat nici un premiu de frumueste :icon_thumright:

Pana una alta am primit o oferta foarte buna de Intercooler S3 si cand mai vine caldura, il montez.. Pe frigu asta nu bag masina in service :D

Si iarasi m-ati innebunit cu ceasurile DEFI si suportul de la OSIR :) doar ca eu am acolo montat un ScanGaugeII, dar din pacate nu stie sa ia boostul de pe OBD... :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!